ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Δεν σκοράρει συχνά ο Αρναούτοβιτς – Όταν το κάνει όμως… κομψοτέχνημα (vid)
«Σφαλιάρα» στο 93′ για την Νότιγχαμ Φόρεστ – Γκέλα… και κίνδυνος (vid)
Στην Ελλάδα «αποτυχημένος» – Στην La Liga του υποκλίνονται ΟΛΟΙ (pic)
Λεβερκούζεν… παραιτήθηκες – «Χαρίζει» τον τίτλο μετά την γκέλα (pic)
Καλλιτέχνης Μαρσέλο – Δημιούργησε τον ποδοσφαιριστή των ονείρων μας (pic)
Ανατροπή με Ντε Μπρούιν – Δεν ρίχνει τίτλους τέλους!
Απάντησε ο Αντσελότι: «Το μέλλον μου είναι ξεκάθαρο!»
Λεβερκούζεν: «Μακάρι να περάσει την Άρσεναλ η Ρεάλ! Υπάρχει λόγος…»
Κρόος σε Ρεάλ: «Έτσι θα… γίνει η ανατροπή κόντρα στην Άρσεναλ»
Η Σίτι που αγαπήσαμε, η Σίτι που σάρωνε – 5αρα με τρέλα (vid)
Απίθανος Έντερσον – Νέα ΜΑΓΙΚΗ ασίστ και πάρτι της Σίτι (vid)
Γιουνάιτεντ: Η χειρότερη μεταγραφική περίοδος – Σκέτη «αποτυχία» (pic)
Παράνοια: Οι Σαουδάραβες προσφέρουν 400 εκατ. ευρώ στην Μπαρτσελόνα για τον Γιαμάλ
Κύπελλο Ισπανίας: Η ημέρα και η ώρα του τελικού ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης
«Στην Σπόρτινγκ πακέτο Βαγιαννίδης – Ιωαννίδης»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νάπολι

“Πόλεμος” μετά το Νάπολι-Γιουβέντους

Η Νάπολι κέρδισε με 2-0 τη Γιουβέντους, όμως οι δύο προπονητές, ο Ντε Λαουρέντις και ο Μαρότα στάθηκαν στα λεφτά που ξοδεύει η κάθε ομάδα.

“Πόλεμος” μετά το Νάπολι-Γιουβέντους

Οι “παρτενοπέι” υποχρέωσαν την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, στη δεύτερη ήττα τους, με τις δηλώσεις όλων ωστόσο να εστιάζονται σε εξωγηπεδικά θέματα.

Την αρχή την έκανε ο Ράφα Μπενίτεθ, με το Ισπανό τεχνικό να δηλώνει: “Η Γιουβέντους είναι φαβορί για τη Σέριε Α, λόγω του πολύ υψηλότερου μπάτζετ που διαθέτει, έναντι των υπολοίπων ομάδων”, με τον Αντόνιο Κόντε να απαντάει.

“Δεν ήμασταν αρκετά επιθετικοί για να τους κερδίσουμε. Παίζαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και πληρώσαμε το τίμημα της κούρασης. Ήταν πιο πεινασμένοι στο πρώτο μέρος και γενικά άξιζαν τη νίκη.

Η Νάπολι δε χτίστηκε απλά για να συμμετάσχει στη διοργάνωση αλλά για να νικήσει. Για αυτό ξόδεψε 100 εκατομμύρια ευρώ στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι. Εμείς δαπανήσαμε 25 εκ. αλλά καλύψαμε τα έξοδα με πωλήσεις παικτών, όπως του Τζιακερίνι. Ελπίζω ο Μπενίτεθ να σταματήσει να λέει αυτά τα πράγματα ή τουλάχιστον να ελέγξει τους υπολογισμούς του.

Είναι σημαντικό να λέμε την αλήθεια και να μη διαδίδουμε ιστορίες που δεν έχουν καμία αληθινή βάση. Οι αριθμοί είναι εδώ, το μόνο που έχει να κάνει κάποιος, είναι να τους προσέξει. Η Γιουβέντους ξόδεψε 25 και η Νάπολι 100 εκ. ευρώ και δεν κατάφερε να περάσει ούτε από τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ούτε από τους ’16’ του Γιουρόπα”.

Ο γενικός διευθυντής των “μπιανκονέρι”, Μπέπε Μαρότα, στάθηκε επίσης στις δηλώσεις του Μπενίτεθ.

“Είπε ότι οι 20 βαθμοί διαφοράς μας με την ομάδα του οφείλονται στο συνολικό τζίρο των δύο ομάδων; Αυτό είναι θέμα που θα πρέπει να απασχολεί τους παράγοντες κι όχι τους προπονητές. Αυτοί πρέπει να μιλούν αποκλειστικά για το ποδόσφαιρο”.

Η Νάπολι απάντησε, με τον πρόεδρο της ομάδας, να δηλώνει με νόημα: “Δώστε και σε εμένα να διαχειρίζομαι 150 εκ. ευρώ τζίρο και θα παίρνω το πρωτάθλημα για 10 συνεχόμενα χρόνια”.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο πόλεμος έχει ανοίξει για τα καλά, με τις δύο ομάδες να έχουν ούτως ή άλλως μεταξύ τους κόντρα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ