ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
FACE CONTROL

Ντέλε Άλι

Το νέο μεγάλο αστέρι της Τότεναμ είναι ήδη εδώ, κάνει πανικό με τα γκολ που σκοράρει και υπόσχεται ακόμη μεγαλύτερα πράγματα για το μέλλον!

Ντέλε Άλι

Τι και αν είναι μόλις 19 ετών;

Τι και αν φέτος κάνει την πρώτη του σεζόν υπό τις οδηγίες του Μαουρίτσιο Ποκετίνο στην Τότεναμ;

Ο Ντέλε Άλι μόνο “ψαρωμένος” δεν είναι και ήδη κάνει… όργια με τη φανέλα των “σπιρουνιών” στην Πρέμιερ Λιγκ κάνοντας τους φίλους της ομάδας του Βόρειου Λονδίνου να… παραμιλάνε με όλα όσα έχουν δει από εκείνον.

Κάθε αρχή και… εύκολη

Ο πρωταγωνιστής μας από μικρός έδειχνε πως θα εξελιχτεί σε κάτι πολύ σπουδαίο και αυτό το είχαν δει από νωρίς οι άνθρωποι της ΜΚ Ντονς που από την ηλικία των 11 ετών τον είχαν στα πόδια τους, προσπαθώντας να του μάθουν το ποδοσφαιρικό… αλφάβητο με τον μικρό Ντέλε να είναι κάτι παραπάνω από καλός μαθητής!

Έτσι, δεν άργησε πολύ η στιγμή που έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα της ΜΚ Ντονς με τον νεαρό να είναι μόλις 16 ετών όταν πήρε την ευκαιρία να κολυμπήσει στα… βαθιά! Το ημερολόγιο έδειχνε 2 Νοεμβρίου του 2012 με τον Ντέλε Άλι να περνάει αλλαγή στο 62΄στο ματς για το Κύπελλο Αγγλίας απέναντι στη Κέμπριτζ.

Το νερό είχε μπει στο αυλάκι. Όσο περνούσε ο καιρός ο νεαρός μεσοεπιθετικός έπαιρνε ολοένα και περισσότερο χρόνο συμμετοχής και αν δεν είχε μερικούς τραυματισμούς, τότε θα έκανε ακόμη πιο νωρίς την εκτόξευσή του.

Όλη η Ευρώπη στα… πόδια του

Η ζωή, όπως και το ποδόσφαιρο, είναι στιγμές. Μία από τις πιο σημαντικές στην καριέρα του Ντέλε Άλι ήταν το παιχνίδι του Κυπέλλου Αγγλίας όταν με τη φανέλα της ΜΚ Ντονς έκανε… παπάδες απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την ομάδα του νεαρού Άγγλου να παίρνει τη ιστορική νίκη με σκορ 4-0 με συλλόγους, όπως η Μπάγερν Μονάχου, η Τότεναμ και η Λίβερπουλ να έχουν στείλει σκάουτερ για να τον τσεκάρουν και να μένουν με… ανοικτό το στόμα.

Η αξία του Ντέλε Άλι είχε ήδη χτυπήσει συνεχόμενα limit up κάτι που είχαν καταλάβει οι άνθρωποι της ΜΚ Ντονς που του πρόσφεραν νέο συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2017 και εκείνον να υπογράφει, ξέροντας όμως, πως αυτό δύσκολα θα τον κρατούσε εκεί πέρα.

Μερικούς μήνες αργότερα και συγκεκριμένα τον περασμένο Φεβρουάριο η Τότεναμ έβγαλε από τα ταμεία της πέντε εκατομμύρια λίρες για να τον κάνει δικό της, ενώ τον άφησε στην ΜΚ Ντονς να τελειώσει την σεζόν.

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα

Η σεζόν που διανύουμε είναι και η πρώτη του με τη φανέλα των “πετεινών” με τους οποίους και έκανε ντεμπούτο στο εκτός έδρας ματς τον Αύγουστο στην ήττα με σκορ 1-0 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δύο εβδομάδες αργότερα στην αναμέτρηση με τη Λέστερ σημείωσε το πρώτο του τέρμα με την ομάδα του Βόρειου Λονδίνου.

Ε, αυτό ήταν! Από εκεί και πέρα ο Ντέλε Άλι πάτησε γκάζι και ήδη μετράει επτά γκολ και άλλες έξι ασίστ και ήδη έχει κάνει τους φίλους της Τότεναμ να πίνουν νερό στο όνομά του, αφού είναι ένας από τους λόγους που τα “σπιρούνια” κάνουν πορεία πρωταθλητισμού στην Πρέμιερ Λιγκ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ