ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάντσεστερ Σίτι: Οι πέντε ηχηρές απουσίες στο ντέρμπι με την Άρσεναλ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
FACE CONTROL

Ρενάτο Τζούνιορ Λουζ Σάντσες

Το "διαμαντάκι" της Μπενφίκα πήρε την απόφαση να μετακομίσει στη Μπάγερν Μονάχου και δεν θα μπορούσε να μην περάσει από το "μικροσκόπιο" του "Βασιλιά".

Ρενάτο Τζούνιορ Λουζ  Σάντσες

Who  Is Who

Ο Ρενάτο Σάντσες γεννήθηκε στις 18 Αυγούστου 1997 είναι Πορτογάλος ποδοσφαιριστής και διεθνής με την Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας. Το διαμαντάκι της Μπενφίκα είναι από τη Λισαβόνα με τους γονείς του να είναι από το Πράσινο Ακροτήρι. Η Μπενφίκα ανακάλυψε το αστείρευτο ταλέντο του όταν ήταν 8 ετών και εντάχθηκε στις ακαδημίες της το 2006 όταν ήταν 9 ετών…

Ο Πορτογάλος μέσος είναι ένας από τους καλύτερους νεαρούς παίκτες στην Ευρώπη.Πολύ δυναμικός, ποιοτικός και με τρομερή προσωπικότητα.Είναι πολύ καλός. Τρέχει πολύ και δεν είναι εύκολο για κανέναν 18χρονο να κερδίσει θέση βασικού σε μια ομάδα. Είναι πραγματικά μεγάλος ποδοσφαιριστής. Έχει πολύ μέλλον μπροστά του» ήταν τα λόγια του Πεπ Γκουαρντιόλα μετά τις αναμετρήσεις της Μπάγερν Μονάχου με τους «αετούς» στο Τσάμπιονς Λιγκ. renato_santses_25042016

Το πέταγμα ενός “Αετού”

Το «πουλέν» της Μπενφίκα στα 17 του ήταν ήδη μέλος της πρώτης ομάδας και από νωρίς έδειξε πως θα απασχολήσει τους μεγάλους με τις επικείμενες εμφανίσεις του με τους «αετούς» στις εγχώριες και στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το Νοέμβριο του 2015 ο Σάντσες υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Μπενφίκα μέχρι το 2021 , με ρήτρα αποδέσμευσης 45.000.000 ευρώ. Στις 25 Νοεμβρίου, έκανε τη πρώτη του εμφάνιση στην αρχική ενδεκάδα ,παίζοντας και τα 90 λεπτά στην εκτός αναμέτρηση με την Αστάνα 2-2 για την φάση των ομίλων του ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ. Στις 4 Δεκεμβρίου ο νεαρός πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Μπενφίκα με ένα τρομερό σουτ από τα 30 μέτρα απέναντι στην Ακαντέμικα. Το συγκεκριμένο γκολ επιλέχθηκε για το καλύτερο του μήνα. Τον επόμενο μήνα ,στις 2 Ιανουαρίου ο Πορτογάλος πέτυχε το δεύτερο του τέρμα επί της Γκιμαράες στο πρωτάθλημα. Ο νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής στις 24  Απριλίου έπεσε θύμα ρατσισμού από ορισμένους ανεγκέφαλους θεατές της Ρίο Άβε βγάζοντας κραυγές μαϊμου  ,αλλά εκείνος με αστείρευτη ψυχραιμία τους χαμογέλασε και με χειρονομίες χιμπατζή έφυγε για τη φυσούνα.ρενατο

Η μεγάλη μεταγραφή δεν άργησε να έρθει

Στις 10 Μαΐου 2016 ο Σάντσες αλλάζει στροφή στην καριέρα του και υπογράφει πενταετές συμβόλαιο με τη Μπάγερν Μονάχου με το ”deal” να κλείνει στα 40.000.000 εκατομμύρια ευρώ. Η συγκεκριμένη μεταγραφή κάνει το ταλαντούχο μέσο την ακριβότερη μεταγραφή που φεύγει από το Πορτογαλικό πρωτάθλημα. Ο Σάντσες έγινε η τέταρτη πιο ακριβή μεταγραφή των «Βαυαρών» μετά τον  Χάβι Μαρτίνεθ, Μάριο Γκέτσε και Αρτούρο Βιδάλ.

Η κλίση που έγινε πραγματικότητα 

Ο Φερνάντο Σάντος τον αντάμειψε στις 18 Μαρτίου 2016 για τις καλές του εμφανίσεις με τη Μπενφίκα με μια κλήση στο φιλικό της Εθνικής του ομάδας με αυτή της Βουλγαρίας και του Βελγίου. Ντεμπούτο έκανε στο 76′ με τη Βουλγαρία.

Τι να περιμένουμε

Ο νεαρός έχει αστείρευτο ταλέντο και όπως φαίνεται θα μας απασχολήσει για πολλά χρόνια ακόμα. Στη Μπάγερν Μονάχου του δίνεται η ευκαιρία να δείξει τη αξίζει πραγματικά σε ένα πιο δύσκολο πρωτάθλημα και με περισσότερες παρουσίες σε Τσάμπιονς Λιγκ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ