ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάντσεστερ Σίτι: Οι πέντε ηχηρές απουσίες στο ντέρμπι με την Άρσεναλ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ολιμπίκ Μαρσέιγ

Ά«Χ»αρη πρεμιέρα η Μαρσέιγ, άνετα η Λυών

Στο μηδέν έμειναν Μαρσέιγ και Τουλούζ ενώ η Λυών σκόρπισε με 3-0 τη Νανσί στην πρεμιέρα τους για το πρωτάθλημα της Ligue 1.

Ά«Χ»αρη πρεμιέρα η Μαρσέιγ, άνετα η Λυών

Σε ένα παιχνίδι με αρκετό ενδιαφέρον, η Μαρσέιγ υποδέχθηκε την Τουλούζ με στόχο το τρίποντο της νίκης που θα της έβαζε με το δεξί στις υποχρεώσεις τους για την φετινή Ligue 1.

Στον αγωνιστικό χώρο, οι Μασσαλοί μπήκαν δυναμικά, βρήκαν τα πατήματά τους στο γήπεδο και κυνήγησαν το γκολ που θα τους έβαζαν από νωρίς σε ρόλο οδηγού στην αναμέτρηση.

Αυτό το γκολ δεν ήρθε παρά την συνεχώς αυξανόμενη πίεση που ασκούσε η Μαρσέιγ στους φιλοξενούμενους, μιας και οποιαδήποτε προσπάθεια των γηπεδούχων δεν ήταν αρκετή για να διασπάσει την άμυνα της Τουλούζ, που κρατούσε το «μηδέν» στα μετόπισθεν.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Τουλούζ ανέβασε στροφές, ισορρόπησε το παιχνίδι, ήλεγξε περισσότερο χρόνο την κατοχή της μπάλας και περιόρισε έτσι τους χώρους στην Μαρσέιγ, η οποία βέβαια συνέχισε να έχει κλασικές ευκαιρίες, που σπατάλησε όμως χωρίς να πετύχει το γκολ που θα την έβαζε σε θέση ισχύος.

Η κατάσταση αυτή δεν άλλαξε μέχρι και το σφύριγμα της λήξης και έτσι Μαρσέιγ και Τουλούζ μοιράστηκαν τους βαθμούς της ισοπαλίας στην πρεμιέρα τους για το πρωτάθλημα της Ligue 1.

Νωρίτερα το μεσημέρι της Κυριακής, η Λυών πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Νανσί, την οποία και σκόρπισε εύκολα με 3-0.

Το σκορ για τους «Λιονέ» άνοιξε με την συμπλήρωση 33ων αγωνιστικών λεπτών το μεγάλο αστέρι της ομάδας, Αλεξάντρ Λακαζέτ, δίνοντας το προβάδισμα στην Λυών.

Έντεκα λεπτά αργότερα ο Λακαζέτ ξαναχτύπησε και διπλασίασε τα προσωπικά τέρματά του αλλά και της ομάδας του δίνοντας αέρα δύο τερμάτων στην Λυών ένα λεπτό πριν την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος οι ρυθμοί έπεσαν με την Νανσί να μην δείχνει ικανή να αντιδράσει και τους φιλοξενούμενους να ελέγχουν τα ηνία του παιχνιδιού και να ψάχνουν το τρίτο τέρμα που θα «κλείδωνε» για τα καλά το τρίποντο της νίκης τους.

Αυτό ήρθε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης όταν ο συνήθης ύποπτος, Αλεξάντρ Λακαζέτ, ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του και έγραψε το τελικό 3-0 που έδωσε την πολύτιμη νίκη στην Λυών.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ