ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νάπολι

«Πέταξε» η Λάτσιο, γκέλα για Νάπολι και Ίντερ

Μόνο η Λάτσιο χαμογέλασε στην πρώτη αγωνιστική (4-3 την Αταλάντα) αφού η Ίντερ και η Νάπολι άφησαν βαθμούς στην Κιέβο και την Πεσκάρα αντίστοιχα (2-0 και 2-2)

«Πέταξε» η Λάτσιο, γκέλα για Νάπολι και Ίντερ

Με αρκετές εκπλήξεις συνεχίστηκε η πρώτη αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Serie A με την Λάτσιο να χαμογελά και να φεύγει με το διπλό από την έδρα της Αταλάντα, η Ίντερ να μην καταφέρνει να λυγίσει την αντίσταση της Κιέβο και τη Νάπολι να παραχωρεί ισοπαλία στην έδρα της Πεσκάρα.

Ξεκινώντας από την Αταλάντα, η Λάτσιο μπήκε με όρεξη στον αγωνιστικό χώρο και μέσα σε μισή σχεδόν ώρα κατάφερε να καθαρίσει το παιχνίδι και το σπουδαίο διπλό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιμόμπιλε άνοιξε τον χορό των γκολ μόλις στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης μετά από όμορφη μεταβίβαση του Μιλίνκοβιτς.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Χόεντ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με κοντινή κεφαλιά μετά από καλοχτυπημένο φάουλ του Μπίλια.

Η Αταλάντα βρήκε τον δρόμο για τα δίχτυα αλλά το τέρμα που πέτυχε στο 25′ ο Τολόι ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Οι «αετοί» δεν σταμάτησαν εκεί και ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 3-0 όταν ο Λομπάρντι εκμεταλλεύθηκε την αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων και έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα.

Η Αταλάντα κατάφερε να ανακάμψει και στο δεύτερο μέρος κατάφερε να μειώσει και να αγχώσει την Λάτσιο όταν ο Φρανκ Κεσί σκόραρε εις διπλούν στο 63′ και το 67′ και έγραψε το 3-2.

Στο 89′ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν ακόμα ένα γκολ κάνοντας το 4-2 όταν ο Μπάστα βρήκε τον Κατάλντι και ο τελευταίος ολοκλήρωσε ιδανικά την φάση δίνοντας εκ νέου αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Δύο λεπτά μετά η Αταλάντα απάντησε με τον Πετάνια να κάνει μία υπέροχη προσπάθεια και να γράφει το 4-3 μειώνοντας ξανά για τους γηπεδούχους.

Μέχρι το σφύριγμα της λήξης δεν άλλαξε κάτι και η Λάτσιο ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της για το Καμπιονάτο.

Στην αναμέτρηση της Κιέβο με την Ίντερ, οι «νερατζούρι» θέλησαν να δείξουν μία υγιή εικόνα αποβάλλοντας τις αμφιβολίες που τρέφουν οι φίλοι της ειδικά μετά τις μέτριες επιδόσεις της ομάδας στα φιλικά προετοιμασίας αλλά δεν τα κατάφεραν αφού ηττήθηκαν από την ομάδα της Βερόνα.

Στο πρώτο μέρος διατηρήθηκαν οι ισορροπίες μεταξύ των δύο ομάδων, οι οποίες δεν έδειχναν ικανές ωστόσο να μετατρέψουν σε γκολ κάποια ευκαιρία τους.

Αυτή που κατάφερε να σκοράρει πρώτη ήταν η γηπεδούχος Κιέβο όταν στο 49ο λεπτό της αναμέτρησης ο Μπίρσα εκμεταλλεύθηκε την έξοχη πάσα των συμπαικτών του που τον έφεραν έναν με έναν με τον τερματοφύλακα της Ίντερ και πλάσαρε ιδανικά για το 1-0.

Η Ίντερ προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσια αλλά μάταια αφού οι ευκαιρίες που είχε με τους Μιράντα και Καντρέβα σπαταλήθηκαν χωρίς να μετατραπούν σε γκολ.

Την αστοχία τους όμως πλήρωσαν εν τέλει οι «νερατζούρι» αφού στο 81′ δέχθηκαν ακόμα ένα γκολ όταν ο Μπίρσα δοκίμασε το πόδι του από περίπου 20 μέτρα μακριά και νίκησε τον Χαντάνοβιτς και έγραψε το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης με την Ίντερ να προβληματίζει από την αρχή κιόλας με την απόδοσή της.

Στο παιχνίδι της Νάπολι με την Πεσκάρα, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς της ισοπαλίας παρά το γεγονός ότι οι «παρτενοπέι» είχαν το πάνω χέρι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Πιο συγκεκριμένα, η Πεσκάρα ευτύχησε να σκοράρει νωρίς κόντρα στη ροή του αγώνα όταν μόλις στο 8′ ο Βέρε τροφοδότησε τον Μπενάλι και εκείνος με την σειρά του νίκησε τον Ρέινα για το 1-0.

Η Νάπολι έψαξε το γκολ της ισοφάρισης αλλά αυτό δεν ήρθε παρά τις χαμένες ευκαιρίες των Ινσίγκνι (12′), Βαλντιφόρι (24′) και Γκουλάμ (31′).

Στο 35′ μάλιστα η Πεσκάρα έκανε το 2-0 όταν ο Ζαμπάνο άφησε την μπάλα στον Καπράρι και εκείνος από κοντά έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος ήρθε η αντεπίθεση της Νάπολι, η οποία κατόρθωσε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια με τα γκολ του Μέρτενς στο 60′ και το 63′.

Η αντεπίθεση όμως των «παρτενοπέι» δεν ολοκληρώθηκε αφού μέχρι το σφύριγμα της λήξης δεν άλλαξε κάτι και πέταξαν στα σκουπίδια δύο βαθμούς που από πολύ νωρίς τους βάζουν αρκετά πίσω στον βαθμολογικό πίνακα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ