ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γκλάντμπαχ

Δεν (Χ)αλάστηκε η Σεβίλλη

Σε ένα πολύ κακό παιχνίδι από πλευράς ποιότητας η Γιουβέντους ήρθε ισόπαλη εντός έδρας με 0-0 κόντρα στη Σεβίλλη.

Δεν (Χ)αλάστηκε η Σεβίλλη

Στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ για τον όγδοο όμιλο η Γιουβέντους αναμετρήθηκε εντός έδρας με την Γκλάντμπαχ. Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικούσε ιδιαίτερες δάφνες ποιότητας οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες (0-0) με τη “Γιούβε” να διαθέτει μία ανούσια υπέροχη και τη Σεβίλλη να μην πραγματοποιεί ούτε μία αξιόλογη τελική προσπάθεια στην αντίπαλη εστία αλλά να κατακτά ένα χρυσό βαθμό.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η “μεγάλη κυρία” μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και απείλησε πρώτη με τον Ντιμπάλα να στρώνει στον Κεντίρα και τον Γερμανό να αστοχεί από πλάγια θέση στη μεγάλη περιοχή. Οι δύο παίκτες συνεργάστηκαν άψογα πέντε λεπτά αργότερα αλλά ο Κεντίρα τέλειωσε πολύ αδύναμα τη φάση πάνω στον γκολκίπερ.

Οι γηπεδούχοι επέλεξαν να αφήσουν την κατοχή της μπάλας στους Σεβιγιάνους με αποτέλεσμα σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο να είναι ιδιαίτερα παθητικοί. Ωστόσο, οι Ανδαλουσιανοί δεν μπορούσαν να εκμεταλλευτούν την υπεροχή τους αδυνατώντας να δημιουργήσουν τον παραμικρό κίνδυνο στην εστία του Μπουφόν.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι “μπιανκονέρι” ανέκτησαν την κατοχή της μπάλας και δημιούργησαν την μεγαλύτερή τους ευκαιρία στον αγώνα με τον Ιγκουαΐν να σημαδεύει με κεφαλιά το οριζόντιο δοκάρι μετά τη σέντρα του Ντάνι Άλβες.

Οι φιλοξενούμενοι που δεν έδειχναν διατεθειμένοι να ρισκάρουν να ανοιχτούν απάντησαν με την προσωπική ενέργεια του Κορέα να καταλήγει πλάγιο άουτ.

Η είσοδος του Πιάνιτς έδωσε λίγη ώθηση στην ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αλλά η “Γιούβε” δυσκολευόταν αφάνταστα να δημιουργήσει ευκαιρίες. Το γκολ λίγο έλειψε να έρθει για τη Γιουβέντους αλλά Σέρχιο Ρίκο κράτησε το μηδέν στην κεφαλιά του Σάντρο στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Με αυτό τον τρόπο έληξε το παιχνίδι με αποτέλεσμα οι “μπιανκονέρι” να κάνουν γκέλα μέσα στο γήπεδο τους πραγματοποιώντας απογοητευτική εμφάνιση. Αντίθετα, το σύνολο του Σαμπάολι χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης πήρε έναν πολύτιμο βαθμό ενόψει της συνέχειας.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Λυών επικράτησε εντός έδρας της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 3-0. Το σκορ άνοιξε ο Τολίσο στο 13ο λεπτό μετά από υπέροχη ψηλοκρεμαστή σέντρα του Ράφαελ. Στο 49ο λεπτό ο Φέρι με σουτ μέσα από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του για να έρθει ο Τολίσο στο 57΄να διαμορφώσει το τελικό 3-0.

Όγδοος όμιλος:

Λυών: 3

Γιουβέντους: 1

Σεβίλλη: 1

Ντιναμό Ζάγκρεμπ: 0

Η ενδεκάδα της Γιουβέντους:

[team1]

Η ενδεκάδα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ:

[team2]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ