ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
Μπαρτσελόνα, τον έδιωξες σαν άχρηστο – Τώρα γίνεται μάχη για την απόκτηση του!
Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ… η εκτόξευση – Τα δύο στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη του!
Ποτσετίνο: «Είναι τέρμα λυπημένος! Δώσαμε τόσα χρήματα και έπαιξε μόλις 30’»
Οι δέκα πιο ακριβοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο – Λείπουν οι… GOAT (pic)
Φελίπε Μέλο προς Άλβες- Ρομπίνιο: «Αν είχατε βιάσει τη δική μου κόρη θα σας είχα σκοτώσει»
Ο Ντάνι Άλβες μόλις βγήκε από τη φυλακή έκανε το πάρτι της ζωής του!
Ο Ρόδρι κουβαλάει ένα από τα πιο… ακραία σερί που έχουμε δει!
Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα έβγαλε… άχρηστους 4 κορυφαίους προπονητές»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Επιτέλους (ρε) Μίλαν!

Η Μίλαν θυμήθηκε τον σοβαρό της εαυτό και με συγκεντρωμένη εμφάνιση επικράτησε της Λάτσιο με 2-0.

Επιτέλους (ρε) Μίλαν!

Σε ένα παιχνίδι με άκρως αγωνιστικό ενδιαφέρον, η Μίλαν υποδέχθηκε την Λάτσιο στο «Σαν Σίρο» στα πλαίσια της 5ης εμβόλιμης αγωνιστικής της Serie A. Οι δύο ομάδες ήθελαν για διαφορετικό λόγο τη νίκη, η μεν Μίλαν για να ανεβεί στην βαθμολογία και η δε Λάτσιο να εδραιωθεί στην κορυφή. Εν τέλει, ωστόσο, με το χαμόγελο έφυγαν οι γηπεδούχοι που χάρη σε γκολ των Μπάκα και Νιάνγκ επικράτησαν με 2-0.

Στον αγωνιστικό χώρο, οι δύο ομάδες μπήκαν αρκετά δυναμικά, βρήκαν τα πατήματά τους στο χορτάρι και έψαξαν το γκολ που θα τις έβαζε σε ρόλο οδηγού από νωρίς.

Μόλις στο 3ο λεπτό η Λάτσιο απείλησε όταν ο Ντόρντεβιτς έγινε αποδέκτης της μπάλας, έκανε και το σουτ αλλά ο Ντοναρούμα ήταν σε ετοιμότητα και του είπε «όχι».

Στο 12′ ο τερματοφύλακας της Μίλαν χρειάστηκε να δείξει και πάλι τα ρεφλέξ του όταν ο Μιλίνκοβιτς πήρε όμορφα την κεφαλιά αλλά η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα.

Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έγιναν επικίνδυνοι όταν ο Νιάνγκ έγινε κάτοχος της μπάλας, δοκίμασε και το σουτ αλλά ο Στρακόσια δεν αιφνιδιάστηκε και κράτησε το «μηδέν».

Στο 27′ ο Λούλιτς προσπάθησε να κινηθεί με προϋποθέσεις προς την περιοχή της Μίλαν αλλά η μπαλιά του κόπηκε προτού προκαλέσει… ζημιά στους «ροσονέρι».

Στο 35′ ο Μποναβεντούρα σπατάλησε μία όμορφη ευκαιρία να χριστεί σκόρερ, όταν βρέθηκε σε θέση βολής αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ.

Δύο λεπτά μετά οι γηπεδούχοι βρήκαν εν τέλει τον δρόμο για τα δίχτυα όταν ο Κούκα τροφοδότησε έξυπνα τον Μπάκα και ο τελευταίος με όμορφο σουτ νίκησε τον κίπερ της Λάτσιο κάνοντας το 1-0.

Η Μίλαν δεν έριξε ρυθμούς και στο 39′ έφτασε κοντά στο 2-0 όταν ο Μποναβεντούρα βρέθηκε αφύλακτος, σούταρε αλλά ο Στρακόσια δήλωσε «παρών» και κράτησε ζωντανή την ομάδα του.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους οι «ροσονέρι» έκαναν το 2-0 με τον Κούκα αλλά το γκολ του ακυρώθηκε αφού ο ρέφερι της αναμέτρησης χρέωσε φάουλ νωρίτερα στην φάση.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι δύο ομάδες μπήκαν δυναμικά με ξεκάθαρο στόχο την επίτευξη του γκολ που θα έδινε στην μεν Μίλαν αέρα δύο τερμάτων ενώ θα έβαζε την δε Λάτσιο στο παιχνίδι.

Στο 56′ ο Νιάνγκ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση στην περιοχή του Στρακόσια αλλά η μπαλιά που του έγινε δεν ήταν όπως την περίμενε και η φάση δεν εξελίχθηκε παραπάνω.

Στο 73′ ο Ραντού έκανε χέρι μέσα στην περιοχή της ομάδας του και ο ρέφερι της αναμέτρησης καταλόγισε το πέναλτι υπέρ της Μίλαν.

Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Νιάνγκ, που με ψυχραιμία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2-0 για τους «ροσονέρι».

Στο 89′ η Λάτσιο είχε την ευκαιρία να μειώσει στο σκορ αλλά ο Κεϊτά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ντοναρούμα στο τετ-α-τετ που βρέθηκαν οι δύο παίκτες και έτσι το 2-0 παρέμεινε.

Μέχρι το σφύριγμα της λήξης δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερα και έτσι η Μίλαν πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο που την βοηθά να σκαρφαλώσει στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ