ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Team Of the Week

“Άγρια” εκκίνηση

Οι έντεκα καλύτεροι ποδοσφαιριστές της βδομάδας είναι εδώ, με άγριες διαθέσεις.

“Άγρια” εκκίνηση

Όπως πάντα ξεκινάμε με τον προπονητή της βδομάδας ο οποίος είναι ο Αρσέν Βενγκέρ. Το συμβόλαιό του τελειώνει στο τέλος της σεζόν, ωστόσο ο ίδιος θέλει να κλείσει όσο καλύτερα γίνεται την 20ετία στον πάγκο της Άρσεναλ. Κόντρα στη γειτόνισσα Τσέλσι, πήρε άνετα τη νίκη, με τους “κανονιέρηδές” του να είναι άριστα προετοιμασμένοι και να επικρατούν με 3-0 από το ημίχρονο.

Ο Αλσατός τεχνικός δείχνει πως έχει το τρόπο, όμως θέλει και τη διάρκεια, πράγμα που λείπει τα τελευταία χρόνια από την ομάδα του.

Πάμε και στους 11 καλύτερους τώρα

Τερματοφύλακας:

Χάβι Βάρας(Λας Πάλμας): Μπορεί να δέχτηκε δύο γκολ από τους αστέρες της Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο η ισοπαλία με 2-2 στηρίχτηκε αρκετά πάνω του, αφού είχε εννέα σωτήριες και καθοριστικές επεμβάσεις.

Άμυνα με τέσσερις, από δεξιά προς τα αριστερά:

Γκέμπρε Σελασιέ(Βέρντερ): Τα τελευταία χρόνια είναι ο μόνιμος δεξιός μπακ της πιο προβληματικής άμυνας στη Μπουντεσλίγκα. Ο ίδιος ωστόσο είναι μονίμως σταθερός. Πέτυχε την ανατροπή στο 90+2′ με φοβερή κεφαλιά, ενώ αμυντικά ήταν σταθερός.

Ρομανιόλι(Μίλαν): Ήταν επιλογή του Μιχαΐλοβιτς, ωστόσο και οι επόμενοι δύο προπονητές δεν τον έχουν βγάλει από την ενδεκάδα. Ο νεαρός αμυντικός φαίνεται πως εξελίσσεται σε ηγέτης της άμυνας της Μίλαν, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις.

Φαν Ντάικ(Σαουθάμπτον): Η ομάδα του Πιέλ επικράτησε με 3-0 στο “Ολυμπιακό Στάδιο” κόντρα στη Γουέστ Χαμ, όμως ο Φαν Ντάικ ήταν αυτός που με εφτά νικητήριες εναέριες μονομαχίες και 16(!) “κοψίματα” έκανε τη ζωή των συμπαικτών του πιο εύκολη.

Μίλνερ(Λίβερπουλ): Λες και το ήξερε ο Κλοπ πως ο Μίλνερ θα βγάλει μάτια στα αριστερά της άμυνας, δεν απέκτησε αριστερό μπακ το καλοκαίρι. Το παραταιταμένο ντεφορμάρισμα του Μορένο, έχει κάνει τον Άγγλο μέσο, αριστερό μπακ και εκείνος παραδόξως σκοράρει πιο συχνά από ποτέ(έστω από την άσπρη βούλα), ενώ αμυντικά είναι αλάνθαστος.

Κεντρικοί μέσοι:

Λαλλάνα(Λίβερπουλ): H απουσία του Τσαν έφερε πονοκεφάλους στους φίλους των “κόκκινων” όχι όμως και στον Γερμανό τεχνικό. Ο Λαλλάνα έχει γίνει η αιχμή δόρατος της Λίβερπουλ, με τον ίδιο να πετυχαίνει ξανά γκολ και να δίνει δύο ασίστ.

Κίμιχ(Μπάγερν Μονάχου): Ξεκάθαρα η αποκάλυψη της σεζόν! Σε 15 μέρες έχει σκοράρει τα πρώτα του πέντε τέρματα, με το τελευταία μάλιστα να έρχεται στο 89′, ξελασπώνοντας την ομάδα του.

Επιθετικοί μέσοι:

Φαλκέ(Τορίνο): Η Ρόμα γέμισε με μεσοεπιθετικούς στο ρόστερ κι αναγκαστικά έδωσε δανεικό στη Τορίνο τον Ιάγκο Φαλκέ. Εκείνος τη…φιλοξένησε πετυχαίνοντας δύο τέρματα και ο Σπαλέτι μάλλον χτυπάει το κεφάλι του…

Οζίλ(Άρσεναλ): Όταν έχει όρεξη, θες να χεις χίλια μάτια! Ο Οζίλ είναι ό,τι καλύτερο όταν βρεθεί στη μέρα του και το απέδειξε ξανά κόντρα στη Τσέλσι, διασύροντας τον Καντέ.

Νεϊμάρ(Μπαρτσελόνα): Κάθε αγωνιστική κάποιος από τους MSN παίρνει τη σκυτάλη από τον άλλο. Εν απουσία του Μέσι, ο Νεϊμάρ πήρε περισσότερες προσπάθειες και οδήγησε τους “μπλαουγκράνα” σε ένα ξεκούραστο απόγευμα πετυχαίνοντας δύο τέρματα.

Επιθετικός:

Χαβιέρ Ερνάντες(Μπάγερ Λεβερκούζεν): Στα τρία πρώτα παιχνίδια έμεινε “άσφαιρος”. Την προηγούμενη αγωνιστική πέτυχε το πρώτο ωστόσο ήταν μοιραίος χάνοντας πέναλτι. Κόντρα στη Μάιντς όμως έκανε ό,τι ήθελε και ανέτρεψε μόνος του το 2-1, πετυχαίνοντας χατ-τρικ.

Η ενδεκάδα της βδομάδας

[team1]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ