ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Σαν να μην πέρασε μια μέρα (vid)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης επανέλαβε την εκπληκτική εμφάνιση που είχε πραγματοποιήσει στον περσινό ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και επικράτησε δίκαια με 1-0 της Μπάγερν Μονάχου.

Σαν να μην πέρασε μια μέρα (vid)

Στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχτηκε στο “Βιθέντε Καλντερόν” την Μπάγερν Μονάχου σε έναν αγώνα που θα έκρινε σε ένα βαθμό την πρώτη θέση του ομίλου. Oι “ροχιμπλάνκος” αφού έπαιξαν άμυνα για σεμινάριο με όλους τους παίκτες της να τρέχουν αδιάκοπα και να προβαίνουν σε διπλά και τριπλά μαρκαρίσματα επικράτησαν με 1-0 των “βαυαρών” σε μία επανάληψη του περσινού ημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ.

TO MATΣ:

Το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό στα πρώτα λεπτά με αποτέλεσμα η Μπάγερν Μονάχου να απειλήσει για πρώτη φορά στο 15΄με το κάθετο γέμισμα του Τιάγκο να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί ο Μίλερ, ο οποίος επιχείρησε να τελειώσει με τη μία τη φάση.

Οι “ροχιμπλάνκος” απάντησαν λίγα λεπτά αργότερα με σουτ του Καράσκο μετά από προσωπική του ενέργεια να εξουδετερώνει ο Νόιερ. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία τους στο 21ο λεπτό με τον Τόρες να σημαδεύει ανενόχλητος με κεφαλιά το κάθετο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Το σύνολο του Ντιέγκο Σιμεόνε δε δυσκολευόταν να φτάσει στην αντίπαλη περιοχή αλλά ο Φερνάντο Τόρες δεν μπόρεσε ξανά να βρει εστία. Τελικά, το γκολ ήρθε στο 35ο λεπτό με τον Καράσκο να τελειώνει με ιδανικό πλασέ την αντεπίθεση των γηπεδούχων.

Οι “βαυαροί” έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 38΄με τον Ριμπερί να βρίσκει λίγο χώρο μέσα στην περιοχή αλλά να σουτάρει δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σύνολο του Κάρλο Αντσελότι συνέχιζε να δυσκολεύεται να βρει χώρους και απειλούσε υπό κακές συνθήκες, όπως συνέβη με το σουτ του Αλάμπα από πλάγια θέση στο 55΄, το οποίο εξουδετέρωσε ο Όμπλακ.

Η Ατλέτικο είχε αρχίσει να οπισθοχωρεί αλλά η πολυπρόσωπη άμυνά της ανάγκαζε την Μπάγερν σε ανεπιτυχή γεμίσματα προς τη μεγάλη περιοχή. Οι “ροχιμπλάνκος”, καθώς περνούσε ο χρόνος έβρισκαν περισσότερα κενά αλλά δεν μπορούσαν να ολοκληρώσουν τις αντεπιθέσεις.

Ο Λεβαντόφσκι για πρώτη φορά έκανε αισθητή την παρουσία του στο 77΄με την κεφαλιά του μετά το κάθετο γέμισμα του Αλόνσο να “γλείφει” το κάθετο δοκάρι της εστίας. Οι “βαυαροί έχασαν ξανά μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν με το σουτ του Ρόμπεν έξω από τη περιοχή να καταλήγει λίγο άουτ.

Στο 82΄η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν κατάφερε να κλειδώσει το παιχνίδι με τον Γκριεζμάν να μην μπορεί να βρει δίχτυα από τα 11 βήματα μετά το κερδισμένο πέναλτι του Φελίπε Λουίς από άτσαλο μαρκάρισμα του Βιντάλ.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ και το πιο δίκαιο μετά την εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του Ντιέγκο Σιμεόνε, η οποία κατάπιε χιλιόμετρα και ανάγκασε την Μπάγερν σε μία φλύαρη κατοχή.

 Στο έτερο παιχνίδι του ομίλου η Ροστόφ φιλοξένησε στη Ρωσία την Αϊντχόφεν και οι δύο ομάδες μετά από μία σκληρή μάχη αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και με το σουτ του Πόλοζ μέσα από τη περιοχή άνοιξαν το σκορ. Η PSV απάντησε στο 14 με το σουτ του Πρόπερ να κοντράρει στα σώματα και να καταλήγει στα δίχτυα. Ο Πόλοζ στο 37 έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι για δεύτερη φορά σε 2-2 με τον Λουκ Ντε Γιονγκ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Η Αιντχόφεν έχασε τεράστιες ευκαιρίες στη συνέχεια να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς αλλά ο Πρόπερ δεν κατάφερε να ευστοχήσει σε χτύπημα πέναλτι ενώ είδε μία ακόμη προσπάθειά του να σταματάει στο δοκάρι.

4ος όμιλος

Ατλέτικο Μαδρίτης:6

Μπάγερν Μονάχου: 3

Αϊντχόφεν: 1

Ροστόβ: 1

Η ενδεκάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης:

[team1]

Η ενδεκάδα της Μπάγερν Μονάχου:

[team2]

 


Dmitri Poloz GOAL HD FK Rostov 1-0 PSV 28.09… από football365Life1

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ