ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Home Page

Έγινε… βορά στον Δικέφαλο!

Ο ΠΑΟΚ ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση και έφυγε νικητής από την έδρα της Λίμπερετς, την ώρα που η Φιορεντίνα διέλυε την Κάραμπαγκ.

Έγινε… βορά στον Δικέφαλο!

Σε ένα παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες κυνηγούσαν το πρώτο τους τρίποντο στη διοργάνωση, η αποδεκατισμένη (7 απουσίες) Σλόβαν Λίμπερετς υποδέχθηκε στην Τσεχία τον ΠΑΟΚ με τους Θεσσαλονικείς να πετυχαίνουν τη νίκη και να φεύγουν με το διπλό παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ.

Στον αγωνιστικό χώρο, οι δύο ομάδες μπήκαν ισορροπημένα, έψαξαν τα πατήματά τους στο χορτάρι και κυνήγησαν το γκολ που θα τους έβαζε από νωρίς μπροστά στο σκορ.

Μόλις στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης η άμυνα του ΠΑΟΚ βρέθηκε… ξεκρέμαστη και ο Κομλιτσένκο εκμεταλλεύθηκε το δώρο των παικτών του «δικεφάλου» και από κοντά έκανε το 1-0.

Η απάντηση όμως της ελληνικής ομάδας ήταν άμεση και μόλις στο 10′ ο Ροντρίγκεζ κέρδισε πέναλτι, το οποίο ο Αθανασιάδης μετέτρεψε σε γκολ ισοφαρίζοντας για τον ΠΑΟΚ.

Στο 40′ ο Σακόφ ανέβηκε επικίνδυνα, έκοψε την μπάλα στην περιοχή της Λίμπερετς αλλά κανένας συμπαίκτης του δεν ακολούθησε.

Στο 44′ ο Γλύκος εκτινάχθηκε και σταμάτησε την όμορφη εκτέλεση φάουλ του Μπαρτλ.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες κράτησαν τις ισορροπίες κλείνοντας παράλληλα τους διαδρόμους προς τις εστίες των πορτιέρο τους.

Στο 67′ ο Μάτος έκανε ένα δυνατό σουτ αλλά ο Ντουμπράβκα ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε σταθερά.

Στο 76′ η Σλόβαν απείλησε αλλά η προσπάθεια των παικτών της σταμάτησε στο δοκάρι του Γλύκου.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρήκε εν τέλει τον δρόμο για τα δίχτυα στο 82′ όταν ο Λέοβατς γέμισε προς την περιοχή των γηπεδούχων και ο Στέφανος Αθανασιάδης με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-2.

Μέχρι το σφύριγμα της λήξης δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερα και έτσι ο ΠΑΟΚ έφυγε με το διπλό από την Τσεχία, που τον φέρνει στην δεύτερη θέση μαζί με την Φιορεντίνα.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Φιορεντίνα φιλοξένησε στο «Αρτέμιο Φράνκι» την Κάραμπαγκ με τους «βιόλα» να ισοπεδώνουν τους αντιπάλους τους με 5-1.

Στον αγωνιστικό χώρο, οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και πίεσαν για να πετύχουν το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα αλλά η πρώτη ευκαιρία ήρθε για την Καραμπάγκ που στο 20′ έφτασε κοντά στο γκολ αλλά το σουτ του Ισμαΐλοφ σταμάτησε πρώτα στον κίπερ της Φιορεντίνα και μετά στο δοκάρι.

Δέκα λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες αφού ο Γιουνουσάντε αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα και πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια.

Στο 40′ οι «βιόλα» βρήκαν τον δρόμο για τα δίχτυα όταν ο Μπαμπακάρ έγινε κάτοχος της μπάλας και από κοντά έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Η Φιορεντίνα έφτασε και σε δεύτερο γκολ στο 43′ όταν ο Κριστόφορο βρήκε όμορφα τον Κάλινιτς και εκείνος ψύχραιμα έκανε το 2-0.

Δύο λεπτά αργότερα τρίτωσε το… κακό όταν ο Μπαμπακάρ με όμορφο σουτ νίκησε τον κίπερ της Κάραμπαγκ για το 3-0 υπέρ της Φιορεντίνα.

Στο δεύτερο μέρος οι «βιόλα» απείλησαν εις διπλούν στο 60′ με τους Κάλινιτς και Βεκίνο να βλέπουν τις προσπάθειές τους να σταματούν στον Σέχιτς και το δοκάρι αντίστοιχα.

Στο 63′ όμως ο Ζαράτε εκμεταλλεύθηκε τον χώρο που του έδωσαν οι αμυντικοί της Κάραμπαγκ και με δυνατό σουτ έκανε το 4-0 για την ομάδα του.

Στο 78′ και ενώ η Φιορεντίνα δεν έριχνε στροφές, ο Ζάρατε βρήκε για δεύτερη φορά δίχτυα και έκανε το 5-0 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδας του.

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ της τιμής με σκόρερ τον Εντλόβου στο 90′.

Μέχρι το σφύριγμα της λήξης δεν άλλαξε κάτι και έτσι οι «βιόλα» πήραν το πολύτιμο τρίποντο που τους έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ