ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σίτι – Ρεάλ: Βασιλική εκδίκηση, αποκαθήλωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης! (vid)
Στα ημιτελικά η Μπάγερν στο καναβάτσο η Άρσεναλ! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Ο Ντε Μπρούιν «χτυπά» και επαναφέρει τις ισορροπίες! (vid)
Μπάγερν – Άρσεναλ: Κεφαλιά… δυναμίτης του Κίμιχ και 1-0! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Λογομαχία Γκρίλις με Βινίσιους για… θέατρο του Άγγλου! (vid)
Μπαρτσελόνα: Σοβαρά υποψήφιος εκ των έσω για αντι-Τσάβι!
«Παγώνει» το «Έτιχαντ» ο Ροντρίγκο, ΑΡΡΩΣΤΗ ενέργεια Μπέλινγχαμ! (vid)
Πλουτίζει κι άλλο ο Κριστιάνο, κέρδισε τη μάχη με τη Γιουβέντους!
Μπάγερν VS Άρσεναλ, Σίτι VS Ρεάλ: Οι ενδεκάδες των τιτανομαχιών! (vid)
Μπαρτσελόνα: Στα… τάρταρα τα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό από την Παρί!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Θέλει τον παίκτη που… την κάνει από τη Γιουβέντους!
Τσέλσι: Ο λόγος που ο Τζάκσον πήγε να «κλέψει» το πέναλτι από τον Πάλμερ!
Μπάγερν: Το σχόλιο του Κέιν για τον Νάγκελσμαν!
Η Ρεάλ βρήκε τον αμυντικό που έψαχνε στην Άρσεναλ!
«Ντόπαρε» τους παίκτες της Άρσεναλ ο Αρτέτα με τις δηλώσεις του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σάλκε

Μόνο στην Ευρώπη η Σάλκε!

Η Σάλκε πέρασε το εμπόδιο της Σάλτσμπουργκ την ώρα που η Νις στραβοπάτησε στην έδρα της Κράσνονταρ.

Μόνο στην Ευρώπη η Σάλκε!

Σε ένα παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με κάποιες αλλαγές στο ρόστερ τους, η Σάλκε υποδέχθηκε στην Γερμανία την Σάλτσμπουργκ με στόχο το 2 στα 2 στους ομίλους του Europa League. Τελικά από το γήπεδο χαμογελαστοί έφυγαν οι παίκτες της Σάλκε, που επικράτησε εύκολα με 3-1.

Στον αγωνιστικό χώρο, οι δύο ομάδες μπήκαν ισορροπημένα, έψαξαν τα πατήματά τους στο χορτάρι και κυνήγησαν το γκολ που θα τους έβαζε από νωρίς μπροστά στο σκορ.

Αυτό το τέρμα δεν άργησε να έρθει για τους γηπεδούχους όταν μόλις στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης ο Γκορέτσκα έγινε αποδέκτης της μπάλας και από κοντά έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Στο 27′ ο Σχοπφ έκανε ένα δυνατό σουτ αλλά βρήκε απέναντι του τον Ουάλκε που κράτησε την ομάδα του ζωντανή με μία όμορφη επέμβαση.

Η Σάλκε είχε το πάνω χέρι κατά την διάρκεια όλου του πρώτου 45λέπτου αλλά καμία από τις ευκαιρίες της δεν μετατράπηκε σε γκολ και το 1-0 παρέμεινε.

Στο δεύτερο μέρος οι «βασιλικοί μπλε» μπήκαν με το… δεξί αφού μόλις στο 47′ πέτυχαν και δεύτερο γκολ όταν ο Καλέτα-Καρ βρέθηκε σε λάθος θέση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-0.

Η Σάλκε συνέχισε να πιέζει και στο 58′ έφτασε και σε τρίτο τέρμα όταν ο Χέβεντες εκμεταλλεύθηκε την αδράνεια των αντίπαλων αμυντικών και από κοντά έκανε το 3-0.

Η Σάλτσμπουργκ κατάφερε να φανεί απειλητική και πέτυχε το γκολ της τιμής στο 72′ όταν ο Σοριάνο από κοντά έκανε το 3-1.

Μέχρι το σφύριγμα της λήξης δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερα και έτσι η Σάλκε πήρε το πολύτιμο τρίποντο και διπλασίασε τις νίκες της στους ομίλους του Europa League.

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ-ΝΙΣ

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Κράσνονταρ φιλοξένησε τη Νις στην Τουρκία με τελική νικήτρια να αναδεικνύεται η γηπεδούχος ομάδα με σκορ, το χορταστικό, 5-2.

Στον αγωνιστικό χώρο, οι γηπεδούχοι είχαν από νωρίς τον πρώτο λόγο και μόλις στο 22′ βρήκαν τον δρόμο για τα δίχτυα όταν ο Σμόλοφ έγινε αποδέκτης της μπάλας και με όμορφο σουτ έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Στο 34′ η Κρασνοντάρ διπλασίασε τα τέρματά της όταν ο Ζοαζίνιο με άψογο τελείωμα νίκησε τον κίπερ της Νις και έκανε το 2-0.

Η Νις κατάφερε να μειώσει δύο λεπτά πριν τα 45′ όταν ο Μπαλοτέλι με όμορφο σουτ νίκησε τον Κριτσιούκ και έκανε το 2-1 για τους Νικαιώτες.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες κράτησαν τις ισορροπίες χωρίς να επιτρέπουν στους αντιπάλους τους να κινηθούν με προϋποθέσεις προς τις περιοχές τους.

Στο 65′ ωστόσο οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε τρίτο τέρμα όταν ο Ζοαζίνιο εκτέλεσε ψύχραιμα το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του και έκανε το 3-1.

Οι Νικαιώτες δεν το έβαλαν κάτω και κατάφεραν να μειώσουν εκ νέου με τον Κιπριέν που με όμορφο σουτ νίκησε τον κίπερ της Κρασνοντάρ για το 3-2.

Η Νις πίεσε για την ισοφάριση αλλά οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύθηκαν την χαλάρωση των αντιπάλων τους και στο 86′ έφτασαν και σε τέταρτο γκολ με τον Άρι.

Η Κράσνονταρ δεν έμεινε εκεί και στο 90′ ο Άρι έβαλε και δεύτερη φορά το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ κάνοντας το τελικό 5-2.

Μέχρι το σφύριγμα της λήξης  δεν άλλαξε κάτι και έτσι η Κρασνοντάρ πήρε μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι στη Νις.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ