ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
Μπαρτσελόνα, τον έδιωξες σαν άχρηστο – Τώρα γίνεται μάχη για την απόκτηση του!
Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ… η εκτόξευση – Τα δύο στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη του!
Ποτσετίνο: «Είναι τέρμα λυπημένος! Δώσαμε τόσα χρήματα και έπαιξε μόλις 30’»
Οι δέκα πιο ακριβοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο – Λείπουν οι… GOAT (pic)
Φελίπε Μέλο προς Άλβες- Ρομπίνιο: «Αν είχατε βιάσει τη δική μου κόρη θα σας είχα σκοτώσει»
Ο Ντάνι Άλβες μόλις βγήκε από τη φυλακή έκανε το πάρτι της ζωής του!
Ο Ρόδρι κουβαλάει ένα από τα πιο… ακραία σερί που έχουμε δει!
Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα έβγαλε… άχρηστους 4 κορυφαίους προπονητές»
Φερνάντες για Κριστιάνο: «Προσεύχομαι για εκείνους που τον κράζουν… Θα πάθουν ζημιά!»
Μπέλιγχαμ: «Ακόμα τσιμπιέμαι για να δω αν όλα αυτά που ζω είναι αληθινά»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Βαλένθια

Δεν αρκούσε το κοκαλάκι της… Νυχτερίδας!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν καλύτερη και παρά το γεγονός ότι βρήκε απέναντι της τον Ντιέγκο Άλβες, κατάφερε να επικρατήσει της Βαλένθια με 2-0.

Δεν αρκούσε το κοκαλάκι της… Νυχτερίδας!

Σε ένα παιχνίδι με άκρως βαθμολογικό ενδιαφέρον, η Βαλένθια υποδέχθηκε στο «Μεστάγια» την Ατλέτικο Μαδρίτης για την 7η αγωνιστική της Primera Division. Οι δύο ομάδες «καίγονταν» για το τρίποντο, που θα έβγαζε από την 14η θέση τις «νυχτερίδες» και θα έβαζε στην κορυφή τους «ροχιμπλάνκος» αντίστοιχα. Ωστόσο, χαμογελαστοί έφυγαν μόνο οι φιλοξενούμενοι από το γήπεδο αφού επικράτησαν με 2-0 και πήραν τους πολύτιμους τρεις βαθμούς που τους έφεραν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Στον αγωνιστικό χώρο, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αρκετά δυναμικά, βρήκαν σχεδόν αμέσως τα πατήματά τους στο χορτάρι και κυνήγησαν το γκολ που θα τους έβαζε από την αρχή του παιχνιδιού σε ρόλο οδηγού στο ματς.

Μόλις στο 7ο λεπτό ο Σαούλ βρέθηκε σε κατάλληλη θέση, δοκίμασε και το πόδι του αλλά ο Ντιέγκο Άλβες ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε σταθερά.

Η Ατλέτικο συνέχιζε να πιέζει, με την Βαλένθια να αρκείται σε συνεχή άμυνα, προσπαθώντας να περιορίσει τις επισκέψεις των «ροχιμπλάνκος» στην περιοχή της.

Στο 26′ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μία ανάσα από το να ανοίξουν το σκορ όταν ο Γκριεζμάν έγινε αποδέκτης της μπάλας, έκανε και το σουτ αλλά ο Ντιέγκο Άλβες ήταν για ακόμα μία φορά «παρών» και κράτησε το «μηδέν».

Ο πορτιέρο της Βαλένθια κράτησε ζωντανή την ομάδα του και στο 44ο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο Νάνι υπέπεσε σε πέναλτι, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Γκριεζμάν που νικήθηκε όμως από τον Ισπανό τερματοφύλακα και το 0-0 διατηρήθηκε.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες μπήκαν με στόχο την επίτευξη του γκολ που θα άνοιγε το σκορ και θα τους έδινε το πάνω χέρι στην αναμέτρηση.

Στο 54′ ο Μίνα προσπάθησε να χριστεί σκόρερ σε μία από τις σπάνιες επισκέψεις της Βαλένθια στα καρέ του Όμπλακ αλλά το σουτ που πήρε, κόπηκε από έναν αμυντικό.

Δέκα λεπτά αργότερα η Ατλέτικο Μαδρίτης άνοιξε εν τέλει το σκορ όταν ο Γκαμεϊρό βρήκε όμορφα τον Γκριεζμάν και εκείνος με ψύχραιμο τελείωμα έκανε το 1-0.

Στο 69′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν ακόμα ένα πέναλτι, αυτή τη φορά από χτύπημα του Σάντος στον αντίπαλό του, που όμως είχε την ίδια κατάληξη.

Ο Γκάμπι ανέλαβε να το εκτελέσει αλλά ο Ντιέγκο Άλβες ήταν εκεί και κράτησε ζωντανή την ομάδα του πραγματοποιώντας μία σπουδαία απόκρουση.

Στο 81′ ο Γκάμπι προσπάθησε εκ νέου να χριστεί σκόρερ αλλά το σουτ που έκανε πέρασε ελάχιστα άουτ χωρίς να καταλήξει στα δίχτυα.

Στο 85′ ο Φερνάντο Τόρες έγινε κάτοχος της μπάλας, πήρε και την κεφαλιά αλλά δεν βρήκε στόχο και η προσπάθειά του κατέληξε άουτ.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ωστόσο, η Ατλέτικο έφτασε και σε δεύτερο γκολ όταν ο Γκαμεϊρό βρέθηκε σε καλή θέση μετά από όμορφη προσωπική ενέργεια και νίκησε τον Ντιέγκο Άλβες για το 2-0.

Στον εναπομείναντα χρόνο μέχρι τα 90′ δεν άλλαξε κάτι και έτσι η Ατλέτικο πέρασε νικηφόρα από το «Μεστάγια» με το τρίποντο στο τσεπάκι της.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ