ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ολιμπίκ Λυών

“Δεν πανηγυρίζουμε που είμαστε πρώτοι”

Τα μυαλά των ποδοσφαιριστών της Νις δεν... παίρνουν αέρα, παρά το γεγονός πως είναι πρώτοι, όπως τόνισε με δηλώσεις του ο Ντάντε.

“Δεν πανηγυρίζουμε που είμαστε πρώτοι”

Με ομάδες που έχουν στο ρόστερ τους πιο έμπειρους και πολυδιαφημισμένους παίκτες, με ομάδες που έχουν πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ από εκείνη κι όμως η Νις έχει καταφέρει μετά από εννιά αγωνιστικές στο γαλλικό πρωτάθλημα να είναι μόνη πρώτη.

Και μάλιστα με “αέρα” διαφοράς από τη Μονακό και την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο σύλλογος της Νίκαιας με πρωταγωνιστή τον Μάριο Μπαλοτέλι έχει καταφέρει να μαζέψει ήδη 23 βαθμούς, μετά και τη τελευταία εντός έδρας νίκη με σκορ 2-0 απέναντι στη Λυών. very-nice

Όμως οι παίκτες της Νις ξέρουν πως ακόμη είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουν για κατάκτηση πρωταθλήματος και όλα τα σχετικά. Αυτό τόνισε και με δηλώσεις του ο Ντάντε. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός δείχνει ικανοποιημένος από την εικόνα των συμπαικτών του στα ματς, όμως, θεωρεί πως ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτα και ότι η Νις θα πρέπει να ξεπεράσει ακόμη πολλά εμπόδια για να μπορεί να κάνει κουβέντα για το πρωτάθλημα.

“Παίξαμε πολύ καλά κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα, όπως είναι η Λυών. Καταφέραμε να σκοράρουμε πολύ νωρίς στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα στη συνέχεια να είμαστε πιο χαλαροί. Μας βοήθησαν και οι οπαδοί μας που ήταν στο πλευρό μας. Φυσικά η αποβολή του παίκτη της Λυών από την αρχή μας βοήθησε σημαντικά να πετύχουμε τους στόχους μας.

Πετύχαμε το δεύτερο τέρμα μας και θα μπορούσαμε να σημειώσουμε και μερικά ακόμη. Όμως πήραμε τη νίκη που μας άξιζε και ήταν καλό για εμάς. Είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία, αλλά ακόμα υπάρχουν πάρα πολλοί αγώνες στο πρωτάθλημα και είναι ακόμη πολύ νωρίς να πανηγυρίσουμε για κάτι. Το πιο σημαντικό είναι ότι παίζουμε καλά και ότι παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Τώρα μπορώ με ηρεμία να γιορτάσω τα γενέθλιά μου και στην συνέχεια να κοιτάξουμε το παιχνίδι με τη Σάλτσμπουργκ στο Γιουρόπα Λιγκ, καθώς πρέπει να πάρουμε τη νίκη και εκεί”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ