ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σάλκε

Κάτι δεν πάει καλά…

Η Μπάγερν Μονάχου έκανε τρίτη σερί γκέλα, αφού ήρθε ισόπαλη με 2-2 στην έδρα της Άιντραχτ παρά το γεγονός πως είχε αριθμητικό πλεονέκτημα.

Κάτι δεν πάει καλά…

Χθες βράδυ, Ντόρτμουντ και Χέρτα ήρθαν ισόπαλες με 1-1 και πολλοί βιάστηκαν να πουν πως μετά τη τρίτη γκέλα σε εφτά αγώνες της Μπορούσια, η υπόθεση φέτος θα ναι ακόμα πιο εύκολη για τη Μπάγερν. Έλα όμως που ούτε οι Βαυαροί φαίνεται να θέλουν το εύκολο. Στη Φρανκφούρτη κόντρα στην Άιντραχτ, προηγήθηκαν με 1-0 χάρη σε τέρμα του Ρόμπεν, ισοφαρίστηκαν από γκολ του Χούστι και πήραν εκ νέου προβάδισμα με τον τρομερό φέτος, Κίμιχ στο 62′.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Χούστι για κάποιο ανεξήγητο λόγο τα έβαλε με τον Σάντσες Ρενάτο, δεχόμενος έτσι τη δεύτερη κίτρινη κάρτα κι αφήνοντας τους γηπεδούχους με παίκτη λιγότερο. Εκεί φάνηκε πως το παιχνίδι τελείωσε. Αντ’ αυτού, ο τεχνικός της Άιντραχτ και πρώην ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Μονάχου, Νίκο Κόβατς, έβαλε επιθετικό(Χργκότα) στο παιχνίδι και οι ποδοσφαιριστές του έγιναν ακόμα πιο δραστήριοι.

Τελικά το 2-2 ήρθε στο 78′ με τον Φαμπιάν και αν κάποια ομάδα πίεσε περισσότερο για τη νίκη στα τελευταία λεπτά, αυτή ήταν η Άιντραχτ, η οποία ωστόσο κάθε άλλο παρά δυσαρεστημένη πρέπει να είναι με τον ένα βαθμό. Από την άλλη η Μπάγερν μετά την ήττα στη Μαδρίτη κόντρα στην Ατλέτικο, φαίνεται πως δεν συνήρθε ποτέ, αφού στο σημερινό παιχνίδι όπως και στο προηγούμενο με την Κολωνία, φάνηκε να είναι…αλλού.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Γκλάντμπαχ έκανε τα πάντα για να μη νικήσει το Αμβούργο και τα κατάφερε, αφού έχασε δύο πέναλτι με Χαν και Στίντλερ, ενώ το Αμβούργο έπαιζε με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Κλέμπερ από το 25ο λεπτό.

Η Χόφενχαϊμ παραμένει αήττητη, αφού πέρασε και το εμπόδιο της Φράιμπουργκ με τους Βάγκνερ και Κράμαρικ να σκοράρουν ξανά, η Κολωνία ανέβηκε στη δεύτερη θέση και στο -2 από τη Μπάγερν, νικώντας με 2-1 την Ίγκολσταντ, ενώ η Σάλκε απογοήτευσε και πάλι με το 1-1 στο Άουγκσμπουργκ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ