ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Σαξονικές Μονομαχίες!

Οι στοιχηματικές προτάσεις του "Βασιλιά" για το Σάββατο 15/10.

Σαξονικές Μονομαχίες!

Καλημέρα σας και καλο σαββατοκύριακο! Μετά από μία βδομάδα παύσης λόγω των εθνικών υποχρεώσεων, ο «Βασιλιάς» επιστρέφει με γεμάτο το μπλοκάκι του!

Σήμερα και οι τρεις προτάσεις μας θα είναι από την πρώτη κατηγορία της Αγγλίας στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Πρώτο παιχνίδι είναι αυτό ανάμεσα στις ουραγούς της βαθμολογίας Στόουκ και Σάντερλαντ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από μία πολύ σημαντική ισοπαλία κόντρα στην πανίσχυρη Μάντσεστερ Γιουνάιτετ η οποία εκτός από τον σημαντικό βαθμό που τους έδωσε, τους ανέβασε και την χαμένη ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Οι «πότερς» αναζητούν την πρώτη της νίκη στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ και ο Χιουζ θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία αν θέλει να νιώθει ασφαλής στην καρέκλα του. Το τεχνικό τιμ αντιμετωπίζει δύο σοβαρές απουσίες ενόψει του παιχνιδιού με την Σάντερλαντ, αυτές των Άλεν (τραυματίστηκε σε παιχνίδι με την εθνική Ουαλίας) και του αμυντικού Τζόνσον.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο οι φιλοξενούμενοι προέρχονται και αυτοί από ένα δύσκολο παιχνίδι όπου κατάφεραν να αποσπάσουν την ισοπαλία (1-1 εκτός έδρας με την Γουέστ Μπρομ). Οι «μαυρόγατες» θεωρούνται το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό από τις στοιχηματικές εταιρείες ωστόσο στην τελευταία τους εμφάνιση έδειξαν έντονο πάθος και θέληση να παλέψουν με μέχρι τέλους. Αγωνιστικά εκτός θα είναι όπως όλα δείχνουν οι αμυντικοί Κονέ και Ντενάιερ ενώ ενδέχεται να επιστρέψουν στο βασικό σχήμα οι μέσοι Κάτερμολ και Πίενααρ. Εκτός θα είναι και ο επιθετικός Μπορίνι.

Συνοπτικά: Και οι 2 ομάδες δεν έχουν γευτεί την χαρά της νίκης με τους «Πότερς» να έχουν τον πρώτο λόγο λόγω ποιότητας και έδρας.

Πρόβλεψη: Στόουκ – Σάντερλαντ 1 1.95*

Επόμενο παιχνίδι για το σημερινό κουπόνι είναι αυτό ανάμεσα στην Άρσεναλ με την Σουόνσι. Την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή κατάφερε να αποδράσει με τους 3 βαθμούς η Άρσεναλ από το Μπέρνλι χάρης σε ένα αμφισβητούμενο γκολ του Κοσιελνί. Οι «κανονιέρηδες» έχουν καταφέρει να σημειώσουν ένα σερί 5 νικών στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να βρίσκονται στη 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, 2 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι. Αγωνιστικά το ιατρικό τιμ σημειώνει 2 επιπλέον παρουσίες , αυτές των Ζιρού και Ράμσει (εκτός από την αρχή της σεζόν είναι οι Γουέλμπεκ και Μέρτεσακερ.

Από την άλλη μεριά οι φιλοξενούμενοι δείχνουν να τα έχουν «χαμένα» και ψάχνουν ένα νέο ξεκίνημα. Στο τελευταίο τους αγώνα γνώρισαν την ήττα με 2-1 από την φορμαρισμένη Λίβερπουλ που είχε ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του προπονητή Φραντσέσκο Γκουιντολίν . Την θέση του στον πάγκο των «Κύκνων» πήρε ο Αμερικάνος Μπόμπ Μπράντλει για τον οποίο οι οπαδοί της ομάδας εξέφρασαν την επιφυλακτικότητα τους, καθώς θεωρούν ότι θα έπρεπε να επιλέξουν έναν πιο έμπειρο μάνατζερ πάνω στις απαιτήσεις της Πρέμιερ. Αγωνιστικά μοναδικό πρόβλημα για τον νέο τεχνικό αποτελεί ο επιθετικός Γιορέντε ενώ πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο μεσοεπιθετικός Μοντέρο.

Συνοπτικά: Αναμένεται ένα δυνατό παιχνίδι με τις 2 πλευρές να ψάχνουν ένα θετικό αποτέλεσμα για διαφόρους λόγους. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις τελευταίες 7 από τις 8 αναμετρήσεις τους το σκορ έχει κυμανθεί μεταξύ 2-3 γκολ.

Πρόβλεψη: Άρσεναλ – Σουόνσι 2-3 γκολ 2.10*
Τελευταίος αγώνας για το σαββατιάτικο δελτίο είναι αυτός ανάμεσα στην Κρίσταλ Πάλας με την Γουέστ Χαμ.

Οι «αετοί» συνέχισαν την εξαιρετική τους πορεία (5 ματς αήττητοι) καθώς κατάφεραν να αποσπάσουν τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Έβερτον. Αποτέλεσμα αυτών των εμφανίσεων είναι να βρίσκονται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 2 βαθμούς λιγότερους από Τσέλσι και Μάντσετερ Γιουνάιτετ.

Αγωνιστικά ο Πάρντιου δεν αντιμετωπίζει κάποιες καινούργιες απώλειες εκτός από τις γνωστές των επιθετικών Ρεμί , Τζ.Μπεντέκε και του αμυντικού Νταν.
Οι φιλοξενούμενοι αντίθετα με τους γηπεδούχους συνεχίζουν να προβληματίζουν με την εικόνα τους καθώς δεν κατάφεραν να γευτούν την χαρά της νίκης ούτε απέναντι στην νεοφώτιστη Μίλτεσμπρο! Αντίθετα κατάφεραν να πάρουν την ισοπαλία με 1-1 και να παραμείνουν στην ζώνη υποβιβασμού της Πρέμιερ Λιγκ. Είναι φυσικό οι φήμες περί απόλυσης του Σλάβαν Μπίλιτς να φουντώνουν, ωστόσο ο ίδιος παρουσιάζεται αισιόδοξος σε δηλώσεις του και δείχνει να έχει εμπιστοσύνη στο σύνολο του για σίγουρη αγωνιστική ανάκαμψη.

Αγωνιστικά τα προβλήματα παραμένουν για τα «σφυριά» καθώς εκτός αποστολής παραμένουν οι αμυντικοί Μπάιραμ, Μαζουακού, ο μέσος Τόρε και οι επιθετικοί Σακό, Κάρολ και Αγιού.

Συνοπτικά: Πρόκειται για ένα λονδρέζικο ντέρμπι με τους φιλοξενούμενους να θέλουν να συνεχίσουν την καλή τους πορεία και να βολεύονται και με την ισοπαλία , ενώ οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν απεγνωσμένα το τρίποντο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Πάλας έχει κερδίσει μόνο 1 από τα 4 τελευταία της παιχνίδια με την Γουέστ Χαμ

Πρόβλεψη: Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ Χ η 2 1.72*

*όλες οι αποδόσεις προέρχονται από την στοιχηματική εταιρεία bet365.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ