ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Team Of the Week

Μια φορά κορυφαίοι, πάντα κορυφαίοι!

Οι κορυφαίοι των πρωταθλημάτων είναι εδώ για ακόμα μία αγωνιστική.

Μια φορά κορυφαίοι, πάντα κορυφαίοι!

Προπονητής της βδομάδας είναι ο Έντι Χάουι. Ο πιθανότερος αντικαταστάτης του Αρσέν Βενγκέρ(σύμφωνα με τις αποδόσεις των στοιχημάτων στην Αγγλία) έχει κάνει την Μπόρνμουθ ομάδα με το όμικρον κεφαλαίο και φαίνεται πως έχει τον τρόπο να την κρατήσει εύκολα για δεύτερη σερί σεζόν στα μεγάλα σαλόνια.

Κόντρα στη Χαλ έδειξε γιατί θεωρείται ένας από τους καλύτερους επιθετικούς προπονητές διαλύοντάς τη με 6-1, με τους ποδοσφαιριστές του να πιάνουν υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Πάμε και στους 11 καλύτερους:

Τερματοφύλακας: Στεκέλενμπουργκ(Έβερτον): Ο Ντε Χέα πήγε να του κλέψει τη δόξα με τις δύο απίστευτες επεμβάσεις χθες βράδυ, ωστόσο ο Ολλανδός έκανε το κάτι παραπάνω αποκρούοντας δύο πέναλτι κόντρα στη Σίτι ενώ είχε άλλες εφτά επεμβάσεις.

Άμυνα με τέσσερις, από δεξιά προς τα αριστερά:

Ραφίνια(Μπαρτσελόνα): Βγάζει ασπροπρόσωπο τον Λουίς Ενρίκε για την επιλογή του να μην πάρει δεξί μπακ, αφού στο 3-4-3 ως δεξιός μπακ-χαφ, ο Ραφίνια τα πηγαίνει εξαιρετικά. Πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του και τέταρτο φέτος.

Μπαϊσέ(Νις): Μπορεί ο Μπαλοτέλι να κλέβει κάθε φορά την παράσταση στη Νις, ωστόσο ο Μπαϊσέ είναι κάθε φορά και καλύτερος. Η ομάδα του κράτησε το μηδέν και αυτός πέτυχε γκολ έχοντας 92% στις σωστές μεταβιβάσεις.

Ελάντερ(Μπολόνια): Η Μπολόνια είχε δύσκολο έργο στην έδρα της Λάτσιο, ο Ελάντερ όμως τα έκανε όλα πιο εύκολα. Πέτυχε το 0-1, κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες με τον Ιμόμπιλε και παρά το γεγονός πως η ομάδα του ισοφαρίστηκε στο τέλος, ήταν ο κορυφαίος.

Μαρτσέλο(Ρεάλ Μαδρίτης): Με 90,4% πετυχημένες πάσες και ένα γκολ, ο Βραζιλιάνος ήταν ο κορυφαίος της “βασίλισσας” στην εύκολη επικράτηση επί της Μπέτις.

Κέντρο:

Τριγκέιρος(Βιγιαρεάλ): Το “κίτρινο υποβρύχιο” βύθισε τη Θέλτα με 5-0 και ο Τριγκέιρος τα έκανε όλα τέλεια. 88,1% ποσοστό πετυχημένων πασών, ένα γκολ και μία ασίστ.

Φόρσμπεργκ(Λειψία): Μπορεί να έχασε το πέναλτι στο 17′ όμως στο δεύτερο ημίχρονο εξιλεώθηκε με το γκολ που πέτυχε χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του, μέσα στην έδρα της Βόλφσμπουργκ.

Επιθετικοί μέσοι:

Στάνισλας(Μπόρνμουθ): Από πέρσι είχε εξελιχθεί σε πρωταγωνιστής για την-τότε-νεοφώτιστη και φέτος έχει γίνει ηγέτης. Με δύο τέρματα και μία ασίστ έκανε τα πάντα πιο εύκολα για τους συμπαίκτες του.

Ντιμπάλα(Γιουβέντους): Φέτος αγωνίζεται κυριολεκτικά ως αντι-Μέσι. Πότε δεξιά και πότε σαν ψεύτικο εννιάρι, ο Ντιμπάλα δείχνει πως έχει ότι χρειάζεται για να οδηγήσει τη Γιουβέντους στην κορυφή και το απέδειξε ανατρέποντας μόνος του το 0-1 της Ουντινέζε, με δύο στατικές φάσεις.

Καράσκο(Ατλέτικο): Ό,τι καλύτερο! Ο Καράσκο έκανε πάρτι κόντρα στη Γρανάδα, αφού με τρία γκολ και δύο ασίστ ήταν πρωταγωνιστής της αναμέτρησης. Έχει εξελιχθεί σε παίκτη κλειδί για την ομάδα του Σιμεόνε.

Επιθετικός: Τζέκο(Ρόμα): Πόσα έχει ακούσει κι αυτός…Ο Τζέκο κλείνει πάντα τα αυτιά του, συνεχίζει να σκοράρει και πλέον είναι και πρώτος σκόρερ στην Ιταλία. Δύο γκολ κόντρα σε μία από τις καλύτερες άμυνες της Σέριε Α, αυτή της Νάπολι.

Η ενδεκάδα της βδομάδας

[team1]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ