ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Γροθιά» στους παίκτες της Τσέλσι το μήνυμα πιτσιρικά στις εξέδρες (pic)
Από τους λίγους ρομαντικούς ο Τιάγκο Σίλβα – Συμφώνησε με την τελευταία του ομάδα
Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αρτέτα: Τα έπαθε ΟΛΑ στο δεύτερο γκολ του Μπεν Γουάιτ! (pic)
Ο Ποτσετίνο είπε αλήθειες για την Τσέλσι, μετά την «πεντάρα» από την Άρσεναλ!
Κανείς στην Τσέλσι δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ πως ο Τζάκσον αστόχησε από εκεί! (vid)
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)
Le Parisien: Η Παρί ενεργοποιεί τη ρήτρα της χαφάρας της Σίτι!
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
Έξαλλος ο Αλόνσο στην προπόνηση: «Όχι, γαμ@@νες γιώμες» (vid)
Δυο παίκτες της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!
Ίντερ: Και ιστορία έγραψε και δεύτερο αστέρι έραψε!
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νάπολι

Την αποτελείωσε!

Η Μπεσίκτας λύγισε την Νάπολι με 3-2, την ώρα που η Μπενφίκα έπαιρνε το «διπλό» από την έδρα της Ντινάμο Κιέβου.

Την αποτελείωσε!

Σε ένα παιχνίδι με έντονο αγωνιστικό και βαθμολογικό ενδιαφέρον, η Νάπολι υποδέχθηκε στο «Σαν Πάολο» την Μπεσίκτας για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα διατηρούσε στην πρώτη θέση τη Νάπολι από τη μία και από την άλλη θα έδινε το πρώτο τρίποντο στην τουρκική ομάδα. Εν τέλει με το χαμόγελο από το γήπεδο έφυγαν οι φιλοξενούμενοι που επικράτησαν με 3-2 των «παρτενοπέι».

Στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες μπήκαν ισορροπημένα, έψαξαν τα πατήματά τους στο γήπεδο και κυνήγησαν το γκολ που θα τις έβαζε σε ρόλο οδηγού από νωρίς στο παιχνίδι.

Πρώτη απείλησε η Νάπολι, όταν μόλις στο 4ο λεπτό, ο Μέρτενς έγινε κάτοχος της μπάλας, έκανε το σουτ αλλά η προσπάθειά του πέρασε λίγο άουτ.

Η Μπεσίκτας δεν άργησε να απαντήσει και στο 12′ κατάφερε να ανοίξει το σκορ όταν ο Κουαρέσμα βρήκε όμορφα τον Αντριάνο και εκείνος με όμορφο τελείωμα έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Οι «παρτενοπέι» προσπάθησαν να αντιδράσουν και να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια αλλά τόσο στο 18′ όσο και στο 29′, το σουτ και η κεφαλιά του Μέρτενς αντίστοιχα δεν απείλησαν τον κίπερ της Μπεσίκτας αφού η μπάλα κατέληξε κόρνερ και άουτ.

Με την μισή ώρα παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν, όταν ο συνήθης ύποπτός τους, Μέρτενς τροφοδοτήθηκε όμορφα από τον Καγιεχόν και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-1.

Η χαρά της Νάπολι κράτησε μέχρι το 38ο λεπτό όταν και ο Αμπουμπακάρ εκμεταλλεύθηκε την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας και από κοντά έγραψε το 2-1. bes

Στο δεύτερο μέρος, οι δύο ομάδες μπήκαν με μοναδικό στόχο την επίτευξη του γκολ που θα έβαζε τη μεν Νάπολι ξανά στο παιχνίδι και θα έδινε στη δε Μπεσίκτας αέρα δύο τερμάτων στο παιχνίδι.

Στο 49′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι όταν ο Φάμπρι ανέτρεψε αντικανονικά τον αντίπαλό του και ο ρέφερι της αναμέτρησης καταλόγισε την εσχάτη των ποινών υπέρ των Ναπολιτάνων.

Ο Ινσίνιε όμως που ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι νικήθηκε από τοκ κίπερ των «αετών» που κράτησε το 2-1 υπέρ της ομάδας του. gkam

Με την συμπλήρωση 68′ αγωνιστικών λεπτών, οι γηπεδούχοι κέρδισαν ακόμα ένα πέναλτι, αυτή τη φορά από τον Κανέρ Ερκίν.

Στην άσπρη βούλα κατευθύνθηκε ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι που δεν αστόχησε και έκανε το 2-2, βάζοντας ξανά την ομάδα του στο παιχνίδι.

Η Νάπολι ανέβασε στροφές προκειμένου να ολοκληρώσει την ανατροπή και να πάρει το τρίποντο της νίκης αλλά το τέρμα που πέτυχε ο Γκαμπιαντίνι στο 76′ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Η Μπεσίκτας δεν το έβαλε κάτω παρά την πίεση της Νάπολι και στο 86′ κατάφερε να πετύχει και τρίτο γκολ όταν ο Κουαρέσμα βρήκε με όμορφη σέντρα τον Αμπουμπακάρ και εκείνος από κοντά έκανε το 3-2.

Μέχρι το σφύριγμα της λήξης δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερα και έτσι η Μπεσίκτας πήρε το σπουδαίο διπλό που την «εκτόξευσε» στους 5 βαθμούς και την δεύτερη θέση, ένα μόλις πόντο πίσω από την πρωτοπόρο Νάπολι, την οποία και υποδέχεται στην Τουρκία σε δύο εβδομάδες.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Ντινάμο Κιέβου υποδέχθηκε την Μπενφίκα στην Ουκρανία με τους Πορτογάλους να παίρνουν το τρίποντο της νίκης που τους κράτησε σε απόσταση βολής από την πρώτη θέση.

Στο χορτάρι κυρίαρχοι κατά την περισσότερη διάρκεια του αγώνα ήταν οι φιλοξενούμενοι αφού κρατούσαν αρκετά καλά κλεισμένη την αμυντική τους διάταξη ενώ στον επιθετικό τομέα δημιουργούσαν αρκετές προϋποθέσεις για γκολ, απειλώντας συχνά τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Το γκολ που άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης ήρθε μόλις στο 9ο λεπτό του αγώνα όταν ο Αντούνες ανέτρεψε τον αντίπαλό του μέσα στην περιοχή της ομάδας του και ο ρέφερι του παιχνιδιού καταλόγισε το πέναλτι υπέρ των «αετών».

Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Εντουάρντο Σάλβιο, ο οποίος ευστόχησε από τα έντεκα μέτρα και έκανε το 1-0 για την ομάδα του. lol

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια αλλά στο 25′ ο Γκονζάλεζ είδε την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ ενώ ένα τέταρτο μετά ο Σίντορτσουκ έκανε ένα όμορφο σουτ που όμως πέρασε εκατοστά δίπλα από το δοκάρι του κίπερ της Μπενφίκα.

Παρά την πίεση των Ουκρανών, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φτάσουν και σε δεύτερο γκολ όταν στο 55′ ο Κέρβι εκμεταλλεύθηκε την αδράνεια της άμυνας της Ντινάμο και έκανε το 2-0.

Οι Πορτογάλοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού, κλείνοντας τους χώρους στους γηπεδούχους, που δεν μπόρεσαν να αναπτυχθούν και να βγουν στην επίθεση με προϋποθέσεις.

Μέχρι την συμπλήρωση των 90′ δεν άλλαξε κάτι και έτσι οι «αετοί» πέρασαν με το διπλό από το Κίεβο και έφτασαν αισίως τους 4 βαθμούς στον όμιλο, αφήνοντας τελευταίους τους Ουκρανούς.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ