ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
Μπαρτσελόνα, τον έδιωξες σαν άχρηστο – Τώρα γίνεται μάχη για την απόκτηση του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Είναι Λόκα… τελι-κά η Μίλαν!

Η Μίλαν κατάφερε να «λυγίσει» την Γιουβέντους με 1-0 και να πάρει ένα σπουδαίο τρίποντο που την έφερε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Είναι Λόκα… τελι-κά η Μίλαν!

Σε ένα παιχνίδι με άκρως βαθμολογικό και αγωνιστικό ενδιαφέρον, η Μίλαν υποδέχθηκε στο «Σαν Σίρο» την Γιουβέντους για την ένατη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Serie A. Οι δύο ομάδες χρειάζονταν το τρίποντο της νίκης, που θα διατηρούσε την μεν Γιουβέντους στην κορυφή και θα εγκαθιστούσε την δε Μίλαν στην δεύτερη θέση.

Εν τέλει με το χαμόγελο από το γήπεδο έφυγαν οι γηπεδούχοι που επικράτησαν με 1-0 χάρη σε τέρμα του Λοκατέλι στο 78ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στον αγωνιστικό χώρο, οι δύο ομάδες μπήκαν αρκετά ισορροπημένα, έψαξαν να βρουν τα πατήματά τους στο χώρο και κυνήγησαν το γκολ που θα τις έβαζε από νωρίς σε ρόλο οδηγού στο παιχνίδι.

Τα πρώτα λεπτά κύλησαν σε… στρατηγικούς ρυθμούς με τις δύο ομάδες να μην αφήνουν ανοικτούς τους διαδρόμους προς τις περιοχές του και να αναζητούν την δημιουργία φάσεων με οργανωμένη και ελεγχόμενη κυκλοφορία της μπάλας. akl

Πρώτη απείλησε στο παιχνίδι η Μίλαν όταν στο 10′ ο Σούσο βρήκε λίγο χώρο και με ωραίο σουτ προσπάθησε να απειλήσει τον Μπουφόν, χωρίς όμως επιτυχία αφού ο Ιταλός κίπερ έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 15′ ήρθε η απάντηση της Γιουβέντους όταν ο Σάντρο εκμεταλλεύθηκε μία ωραία σέντρα που έγινε στην περιοχή της Μίλαν, πήρε την κεφαλιά αλλά ο Ντοναρούμα ήταν σε ετοιμότητα.

Στο 22′ ο Ντιμπάλα έγινε αποδέκτης της μπάλας, δοκίμασε αμέσως το πόδι του αλλά ο κίπερ των «ροσονέρι» δήλωσε «παρών» και κράτησε το σκορ στο 0-0.

Στο 36ο λεπτό ήρθε το γκολ που έψαχνε η Γιουβέντους όταν ο Πιάνιτς βρήκε δίχτυα αλλά για κακή του τύχη το τέρμα του ακυρώθηκε αφού υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ από τον επόπτη της αναμέτρησης. li

Στο δεύτερο μέρος, οι δύο ομάδες μπήκαν δυναμικά με μοναδικό στόχο την επίτευξη του γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα στο παιχνίδι.

Μόλις στο 47′ η μπάλα έφτασε στον Γκονζάλο Ιγκουαΐν, ο οποίος έκανε το σουτ αλλά η προσπάθειά του έφυγε πολύ άουτ, χωρίς να απειλήσει το Ντοναρούμα.

Με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα και ενώ η Μίλαν προσπάθησε να πάρει μέτρα στο γήπεδο, ο Μπάκα βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά κόπηκε πριν γίνει απειλητικός για τον Μπουφόν.

Πέντε λεπτά μετά οι «ροσονέρι» πέτυχαν το γκολ που έψαχναν, όταν ο Λοκατέλι έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από μεταβίβαση του Σούσο, βρήκε λίγο χώρο και με πανέμορφο σουτ νίκησε τον πορτιέρο της Γιουβέντους κάνοντας το 1-0. lokaa

Η «Μεγάλη Κυρία» προσπάθησε να αντιδράσει και μόλις στο 72′ ο Κουαδράδο επιχείρησε να απειλήσει αλλά κόπηκε έγκαιρα και δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την φάση.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Σούσο ανέβηκε με προϋποθέσεις, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα δεν έφτασε στον Μπουφόν αφού η άμυνα των φιλοξενούμενων έδιωξε σε κόρνερ.

Μέχρι το σφύριγμα της λήξης δεν άλλαξε κάτι ριζικά και έτσι η Μίλαν πήρε το πολύτιμο τρίποντο που την εγκατέστησε στην δεύτερη θέση, ενώ η «Βέκια Σινιόρα» πέτυχε την δεύτερη ήττα της -πάλι σε ντέρμπι με ομάδα του Μιλάνου- αλλά παρέμεινε μόνη πρώτη.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ