ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νάπολι

Να-πολύ το άργησε!

Η Νάπολι πήρε ανάσα επικρατώντας της Κροτόνε με 2-1, την ώρα που η Φιορεντίνα διέλυε την Κάλιαρι εκτός έδρας.

Να-πολύ το άργησε!

Σε ένα παιχνίδι με αρκετό αγωνιστικό και βαθμολογικό ενδιαφέρον κυρίως για τους φιλοξενούμενους, η Κροτόνε υποδέχθηκε στο «Έτσιο Σκίντα» την Νάπολι για την ένατη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Serie A.

Οι «παρτενοπέι» ήθελαν πάση θυσία το τρίποντο της νίκης, το οποίο θα τους έδινε μεγάλη ψυχολογική ενίσχυση από την μία λόγω των συνεχών ανεπιτυχών αποτελεσμάτων σε Ευρώπη και Ιταλία και φυσικά θα τους έβγαζε από «μπελάδες» όσον αφορά την θέση τους στον βαθμολογικό πίνακα, όπου και υποχώρησαν στην 5η θέση μετά το διπλό της Ρόμα στο «Σαν Πάολο» την προηγούμενη εβδομάδα.

Στον αγωνιστικό χώρο, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αγριεμένοι, βρήκαν γρήγορα τα πατήματά τους στο χορτάρι και κυνήγησαν το γκολ που θα τους έβαζε σε ρόλο οδηγού στο παιχνίδι.

Το τέρμα αυτό ήρθε στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Καγιεχόν έγινε αποδέκτης μίας όμορφης σέντρας και με καλοζυγισμένο, δυνατό σουτ νίκησε τον αντίπαλο κίπερ κάνοντας το 1-0 υπέρ της ομάδας του.

Η Νάπολι συνέχιζε να πιέζει και στο 23′ ο Μέρτενς έφτασε κοντά στο 2-0 αλλά η προσπάθειά του κόπηκε πριν γίνει περισσότερο απειλητικός.

Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να αντιδράσουν στους γρήγορους ρυθμούς της Νάπολι και περιορίστηκαν στις αμυντικές τους υποχρεώσεις, κρατώντας όσο μπορούσαν τους παίκτες των φιλοξενούμενων μακριά από την περιοχή τους.

Οι «παρτενοπέι» στη συνέχεια του αγώνα έριξαν κάπως στροφές και έλεγχαν την ροή του αγώνα, απειλώντας ταυτόχρονα για το τρίτο γκολ που όμως δεν ήρθε στις προσπάθειες των Καγιεχόν (69′) και Μέρτενς (71′).

ΚΑΛΙΑΡΙ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Στο άλλο παιχνίδι που γινόταν παράλληλα με εκείνο της Νάπολι, η Κάλιαρι φιλοξένησε την Φιορεντίνα στο «Σαντ’ Ελία», με τους «βιόλα» να παίρνουν μία σημαντική νίκη με -.

Ερχόμενη με φόρα από την έδρα της Σλόβαν Λίμπερετς, η Φιορεντίνα κατάφερε να αποδράσει με το «διπλό» από την έδρα της Κάλιαρι, η οποία βέβαια προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης χάρη σε γκολ του Ντι Τζέναρο μετά από μεταβίβαση του Μούρου.

Η απάντηση όμως των φιλοξενούμενων ήταν άμεση και… δραστική. Με τρία γκολ σε έντεκα λεπτά, η Φιορεντίνα όχι μόνο πήρε το πάνω χέρι στον αγώνα αλλά εξασφάλισε και διαφορά ασφαλείας από τους αντιπάλους της.

Ο Κάλινιτς στο 20′ έκανε την αρχή μετά από πάσα του Τέγιο, για να έρθει ο Μπερναντέσκι αρχικά στο 26′ και αργότερα στο 31ο λεπτό και να κάνει το 3-1 υπέρ της ομάδας του.

Η Κάλιαρι αιφνιδιάστηκε και δεν μπόρεσε να απαντήσει και περιορίστηκε στις αμυντικές της υποχρεώσεις, κρατώντας όσο μπορούσε τους παίκτες των φιλοξενούμενων μακριά από την περιοχή της.

Οι «βιόλα» όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και με δύο γκολ του Νίκολα Κάλινιτς στο 40′ και το 53′ εκτόξευσαν τον δείκτη του σκορ στο 5-1.

Το μόνο που κατάφερε η Κάλιαρι ήταν να μειώσει σε 5-3 χάρη σε τέρματα του Καπουάνο στο 61′ και του Μποριέλο στο 77ο λεπτό της αναμέτρησης.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ