ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σάλκε

«Βασιλική» νίκη και… ανάσα για την Σάλκε

Η Σάλκε νίκησε την Μάιντζ εντός έδρας με 3-0, ενώ νωρίτερα η Λειψία επικρατούσε της Βέρντερ Βρέμης με 3-1.

«Βασιλική» νίκη και… ανάσα για την Σάλκε

Σε ένα παιχνίδι με αρκετό βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες, η Σάλκε υποδέχθηκε την Μάιντζ στο «Γκεζελκίρχεν» για την όγδοη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Bundesliga. Η Σάλκε που είχε μείνει αρκετά πίσω στην βαθμολογία ήθελε πάση θυσία το τρίποντο της νίκης που θα την ανέβαζε αρκετές θέσεις στην κατάταξη και φυσικά θα άλλαζε την ψυχολογική της κατάσταση.

Στον αγωνιστικό χώρο, οι δύο ομάδες έπαιξαν αρκετά ισορροπημένα, βρήκαν σταδιακά τα πατήματά τους στο χορτάρι και κυνήγησαν το γκολ που θα τις έβαζε σε ρόλο οδηγού στο παιχνίδι.

Αυτό το τέρμα δεν άργησε να έρθει για τους γηπεδούχους, οι οποίοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Ντι Σάντο βρήκε όμορφα τον Μπεντάλεμπ και εκείνος με ψύχραιμο τελείωμα έκανε το 1-0.

Η Μάιντζ προσπάθησε να αντιδράσει αλλά μάταια αφού η Σάλκε κράτησε τους διαδρόμους προς την εστία του Φάχρμαν αποτρέποντας τους φιλοξενούμενους από την δημιουργία φάσεων με προϋποθέσεις.

Οι «βασιλικοί μπλε» δεν έμειναν εκεί και με την επιστροφή των παικτών στον αγωνιστικό χώρο από τα αποδυτήρια, πέτυχαν και δεύτερο τέρμα, όταν ο δημιουργός του πρώτου, Ντι Σάντο, «έφτιαξε» και τον Μέγιερ, ο οποίος τελείωσε ιδανικά την φάση κάνοντας το 2-0 για την ομάδα του.

Με την συμπλήρωση μίας ώρα αγώνα η Σάλκε έφτασε και σε τρίτο γκολ όταν ο Κολάσινακ τροφοδότησε όμορφα τον Μπεντάλεμπ, ο οποίος εξασφάλισε λίγο χώρο και με ένα σουτ νίκησε τον αντίπαλο πορτιέρο δίνοντας αέρα τριών τερμάτων στους γηπεδούχους.

Μέχρι την συμπλήρωση των 90′ δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερα και η Σάλκε πήρε το πολύτιμο τρίποντο που την έφερε στην 14η θέση.

ΛΕΙΨΙΑ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ

Την τρελή της πορεία στην Bundesliga συνεχίζει η Λειψία, η οποία επικράτησε εντός έδρας της Βέρντερ Βρέμης με 3-1 και παρέμεινε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από την Βέρντερ και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 42ο λεπτό όταν ο Κομπέρ βρήκε τον Κεϊτά και εκείνος ψύχραιμα έκανε το 1-0.

Η Βέρντερ Βρέμης ανέβασε στροφές αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα την Λειψία, που έφτασε και σε δεύτερο γκολ, πάλι με τον Κεϊτά στπ 74′ μετά από τροφοδότηση του Σέλκε.

Οι «πράσινοι» μείωσαν δύο λεπτά αργότερα με γκολ που σημείωσε ο Γκνάμπρι αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν κάτι παραπάνω αφού στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Σέλκε διαμόρφωσε το 3-1 και έδωσε το τρίποντο της νίκης στην ομάδα του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ