ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νάπολι

Με την ψυχή στο στόμα η Νάπολι

Η Νάπολι αγχώθηκε αλλά τελικά επικράτησε με 2-0 της Έμπολι και κρατήθηκε σε τροχιά τριάδας.

Με την ψυχή στο στόμα η Νάπολι

Σε ένα παιχνίδι με αρκετό βαθμολογικό ενδιαφέρον κυρίως για τους γηπεδούχους, η Νάπολι υποδέχθηκε την Έμπολι στο «Σαν Πάολο» για την δέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Serie A. Οι «παρτενοπέι» ήθελαν πάση θυσία το τρίποντο της νίκης που θα τους έδινε από την μία σπουδαία ψυχολογική ενίσχυση και από την άλλη θα τους ξανάβαζε σε τροχιά τίτλου, πλησιάζοντας την πρώτη Γιουβέντους.

Με το χαμόγελο εν τέλει από το γήπεδο έφυγαν οι γηπεδούχοι που επικράτησαν με 2-0 των αντιπάλων τους χάρη σε γκολ που σημείωσαν οι Μέρτενς και Κίρικες.

Στον αγωνιστικό χώρο, οι δύο ομάδες έπαιξαν αρκετά ισορροπημένα, βρήκαν σταδιακά τα πατήματά τους στο χορτάρι και κυνήγησαν το γκολ που θα τις έβαζε σε ρόλο οδηγού στο παιχνίδι.

Στην περισσότερη διάρκεια του αγώνα, κυρίαρχη στο γήπεδο ήταν η γηπεδούχος Νάπολι, η οποία διατηρούσε κλειστούς τους διαδρόμους προς την περιοχή της και προσπαθούσε ταυτόχρονα να δημιουργήσει φάσεις με προϋποθέσεις μπροστά από τα καρέ του αντίπαλου γκολκίπερ.

Παρά όμως την εμφανέστατη υπεροχή τους, οι «παρτενοπέι» δεν κατάφεραν να πετύχουν το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα χάνοντας την μία ευκαιρία μετά την άλλη.

Πρώτα ο Μέρτενς στο 32′ όταν έστειλε την μπάλα λίγο άουτ ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Καγιεχόν είδε τον Σκορούπσκι να αντιδρά γρήγορα και να κόβει την προσπάθειά του πριν καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα.

Η συνέχεια ανήκε εξ ολοκλήρου στον Λορέντσο Ινσίγκνιε, ο οποίος έχασε τρεις συνεχόμενες ευκαιρίες στο 39′ και 40′ αλλά δεν νίκησε τον κίπερ της Έμπολι και το 0-0 παρέμεινε.

Ο Σκορούπσκι χρειάστηκε να επέμβει όμως και στο 43′ όταν ο Καγιεχόν προσπάθησε να παραβιάσει την εστία του με ένα δυνατό σουτ αλλά ο Πολωνός κίπερ ήταν σε ετοιμότητα και κράτησε το «μηδέν».

Στο δεύτερο μέρος ωστόσο η Νάπολι βρήκε τον δρόμο για τα δίχτυα όταν στο 51′ ο Μέρτενς έγινε αποδέκτης της μπάλας, βρήκε λίγο χώρο και έκανε το σουτ, γράφοντας το 1-0 για την ομάδα του.

Οι «παρτενοπέι» δεν έριξαν στροφές και προσπάθησαν να φτάσουν και σε δεύτερο γκολ όταν στο 58′ ο Ζορζίνιο δοκίμασε το πόδι του, αλλά είδε τον Σκορούπσκι να σταματά το σουτ του και να κρατά την ομάδα του ζωντανή στο παιχνίδι.

Το γκολ αυτό ήρθε εν τέλει, εννιά λεπτά πριν το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι της αναμέτρησης, όταν ο Κίρικες τροφοδοτήθηκε όμορφα από τον Χάμσικ και τελείωσε ιδανικά την φάση, γράφοντας το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ