ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νάπολι

Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα! (vid)

Με τέρμα του Γκονζάλο Ιγκουαΐν, η Γιουβέντους νίκησε με 2-1 τη Νάπολι και διατηρήθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα! (vid)

Σε ένα παιχνίδι με άκρως αγωνιστικό και βαθμολογικό ενδιαφέρον, η πρωτοπόρος του ιταλικού πρωταθλήματος, Γιουβέντους υποδέχθηκε την 3η Νάπολι για το ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Serie A με μοναδικό στόχο και για τις δύο ομάδες τη νίκη που θα διατηρούσε τη μεν «Μεγάλη Κυρία» στην πρώτη θέση και θα ανέβαζε τους «παρτενοπέι» σε απόσταση βολής από την κορυφή.

Εν τέλει με το χαμόγελο από το γήπεδο έφυγαν οι παίκτες της «Βέκια Σινιόρα», η οποία επικράτησε της Νάπολι με 2-1 χάρη σε γκολ των Μπονούτσι και Ιγκουαΐν. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει ενδιάμεσα με γκολ του Καγεχόν.

Στον αγωνιστικό χώρο, οι δύο ομάδες μπήκαν δυναμικά, βρήκαν σταδιακά τα πατήματά τους στον χώρο και κυνήγησαν το γκολ που θα τις έβαζε από νωρίς σε ρόλο οδηγού στο παιχνίδι.

Η Γιουβέντους είχε λίγο παραπάνω το πάνω χέρι στον αγώνα αλλά χωρίς να μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα στην άμυνα της Νάπολι.

Οι ρυθμοί διατηρήθηκαν σε ισορροπημένα επίπεδα, με τις δύο ομάδες να παίζουν αρκετά στρατηγικά και να κρατούν κλειστούς τους διαδρόμους προς τις περιοχές τους, μη επιτρέποντας την δημιουργία φάσεων μπροστά από τα καρέ των πορτιέρο τους.

Πρώτη στο παιχνίδι απείλησε η γηπεδούχος, Γιουβέντους, όταν στο 24ο λεπτό του αγώνα, ο Ιγκουαΐν τροφοδοτήθηκε όμορφα, βρήκε λίγο χώρο, έκανε και το σουτ αλλά η προσπάθειά του κόπηκε και κατέληξε κόρνερ.

Η απάντηση της Νάπολι ήρθε στο 30′ όταν ο Άλαν εξασφάλισε λίγα μέτρα, δοκίμασε το πόδι του αλλά ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν ήταν σε ετοιμότητα και κράτησε το 0-0.

Στο δεύτερο μέρος, ήρθαν τα πάνω κάτω, με τις δύο ομάδες να ανεβάζουν στροφές, να δίνουν περισσότερη έμφαση στην επίθεση και να βγαίνουν μπροστά προκειμένου να πετύχουν το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα.

Το γκολ αυτό ήρθε μόλις στο 50ο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο Μπονούτσι βρέθηκε στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη στιγμή και εκμεταλλευόμενος το λάθος της άμυνας της Νάπολι, έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα του Ρέινα κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του.

Η απάντηση της Νάπολι δεν άργησε να έρθει και στο 54′ ο Καγεχόν έφερε το παιχνίδι στα ίσια, όταν εξασφάλισε λίγο χώρο, έκανε και το σουτ νικώντας τον Μπουφόν για το 1-1.

Η Γιουβέντους δεν έριξε στροφές και έψαξε το γκολ που θα της έδινε εκ νέου το προβάδισμα στην αναμέτρηση.

Το τέρμα αυτό πέτυχε ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν στο 71′ με όμορφο πλασέ, νικώντας τον Πέπε Ρέινα και σκοράροντας απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Οι «παρτενοπέι» προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά χωρίς αποτέλεσμα, με την Γιουβέντους να κρατά με νύχια και με δόντια τη νίκη που την κράτησε στην κορυφή της βαθμολογίας του Καμπιονάτο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ