ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

Προκάλεσαν πονοκέφαλο στην Τότεναμ οι “ασπιρίνες” (vid)

H Mπάγερ Λεβερκούζεν πήρε πολύτιμη εκτός έδρας νίκη με 1-0 κόντρα στη Τότεναμ και προκάλεσε έντονο πονοκέφαλο στα "σπιρούνια" αναφορικά με την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Προκάλεσαν πονοκέφαλο στην Τότεναμ οι “ασπιρίνες” (vid)

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ η Τότεναμ υποδέχτηκε στο “Γουέμπλει” τη Μπάγερ Λεβερκούζεν. Σε ένα παιχνίδι με πολλά λάθη από κάθε πλευρά η Τότεναμ πλήρωσε τα αμυντικά της λάθη και την επιθετική της αδράνεια και έχασε με 1-0 από τις “ασπιρίνες”, οι οποίες παρέμειναν αήττητες και πήραν προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η πρώτη φάση στο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο 32ο λεπτό με τον ‘Ερικσεν να βρίσκει πολύ χώρο και να διανύει πολλά μέτρα προτού το σουτ που επιχειρήσει να εξουδετερώσει ο Λένο με γροθιές.

Η μεγαλύτερη φάση για τις “ασπιρίνες” ήρθε στο 43ο λεπτό μετά το λάθος του Γουόκερ με τον Βερτόχεν δύο φορές να μπαίνει σωτήρια στην πορεία της μπάλας στα σουτ των Μπραντ και του Τσιτσαρίτο.

Mε αυτόν τον τρόπο ολοκληρώθηκε ένα φτωχό από πλευράς θεάματος πρώτο 45λεπτο με τις δύο ομάδες να δυσκολεύονται να δημιουργήσουν ευκαιρίες.

Τα “σπιρούνια” μπήκαν πιο δνατά στο δεύτερο ημίχρονο και απείλησαν με το συρτό σουτ του Έρικσεν να περνάει δίπλα από την εστία του Λένο. Με τη συμπλήρωση 60 λεπτών ο Κάιλ Γουόκερ επιχείρησε μία εξαιρετική ατομική ενέργεια ξεκινώντας από τη μεσαία γραμμή αλλά το σουτ του Άγγλου πέρασε λίγο άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στις ευκαιρίες μετά από ένα τραγικό λάθος του Ντάιερ, το οποίο έδωσε την ευκαιρία στον Τσιτσαρίτο να σουτάρει από ευνοϊκή θέση πάνω στην αγκαλιά του Γιορίς. bayern

Το γκολ ήρθε τελικά για τη Λεβερκούζεν στο 65ο λεπτό μετά από ένα σουτ του Αράνγκις το οποίο κόντραρε στον Γουόκερ με αποτέλεσμα η μπάλα να στρωθεί στον Καμπλ που άνοιξε από κοντά το σκορ. Οι “πετεινοί” έμοιαζαν υπνωτισμένοι αλλά στο 82΄αντίκρισαν το οριζόντιο δοκάρι να σταματάει την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντάιερ.

Αυτή ήταν και η τελευταία φάση στον αγώνα με αποτέλεσμα να μείνει αυτό το 0-1 υπέρ των φιλοξενούμενων. Τα “σπιρούνια” σε ένα ακόμη παιχνίδι δε βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα, καθώς δυσκολεύτηκαν αφάνταστα να δημιουργήσουν ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα.

Παρόλο που η λευκή ισοπαλία έμοιαζε το πιο δίκαιο αποτέλεσμα η Λεβερκούζεν ήταν πιο αποτελεσματική και σημείωσε την πρώτη της νίκη στον όμιλο, καθώς είχαν προηγηθεί 3 ισοπαλίες. monaco

Στο έτερο παιχνίδι του ομίλου η Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ φιλοξένησε στο στάδιο “Λουί Β” την ΤΣΣΚΑ Μόσχας  και πήρε πιο εύκολα από όσο αναμενόταν τη νίκη με 3-0. Το σκορ για τους Μονεγάσκους άνοιξε ο Ζερμέν στο 13′ για να έρθει ο Φαλκάο στο 29, ο οποίος από κοντινή απόσταση μετά την ασίστ του Μεντί να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Ο Κολομβιανός στράικερ βρήκε ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα με πανομοιότυπο τρόπο στο 41΄μετά από την τελική πάσα του Ζερμέν. Στο δεύτερο ημίχρονο η μόνη ομάδα που απειλούσε ήταν η Μονακό, η οποία όμως δεν σκόραρε κάποιο τέρμα να παραμείνει μέχρι τέλους αυτό το 3-0.

Η βαθμολογία του 5ου ομίλου:

Μονακό: 8

Μπάγερ Λεβερκούζεν: 7

Τότεναμ: 4

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: 2

H ενδεκάδα της Τότεναμ: 

[team1]

Η ενδεκάδα της Μπάγερ Λεβερκούζεν:

[team2]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ