ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ακραία πρόβλεψη Γιαμάλ – «Με αυτό το σκορ θα κερδίσουμε τη Ρεάλ»
«Πόλεμος» στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα – Ο Λαπόρτα θέλει Τσάβι, οι υπόλοιποι όχι
Αντσελότι: «Καλή η Σίτι, αλλά η Τσέλσι μας είχε δυσκολέψει περισσότερο…»
Φόντεν, ζωγράφισες – Δημιούργησε την κορυφαία 11αδα στην ιστορία της Premier League (vid)
Τσάβι για Ρεάλ Μαδρίτης: «Απέκλεισαν δύο φορές την κορυφαία ομάδα του κόσμου – Είναι εκπληκτικοί»
H DIARIOAS στέλνει τον Τσάμπι Αλόνσο εκεί που θέλουν να τον δουν ελάχιστοι
Champions League: Τα στοιχήματα και οι πιθανότητες των τεσσάρων φιναλίστ
Έντιν Τέρζιτς: Προσωρινά… μόνιμος στην Μπορούσια Ντόρτμουντ
Γιουνάιτεντ: Ο Ράτκλιφ δίνει… λευκή επιταγή στον Ζιντάν
Όταν ο Άαρον Ράμσεϊ… τρομοκρατούσε την Αγγλία!
Ρεάλ: Ο Αντσελότι ετοιμάζει… κόλπο πρόκρισης στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπάγερν!
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

Έπαιξε με την φωτιά αλλά κέρδισε η Ίντερ

Η Ίντερ πήρε έστω και δύσκολα το τρίποντο απέναντι στην Κροτόνε ενώ Φιορεντίνα και Σαμπντόρια αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1.

Έπαιξε με την φωτιά αλλά κέρδισε η Ίντερ

Σε ένα παιχνίδι με έντονο αγωνιστικό ενδιαφέρον, η Ίντερ υποδέχθηκε στο «Τζουζέπε Μεάτσα» την Κροτόνε με μοναδικό στόχο τη νίκη που εκτός από την βαθμολογική ανάσα θα της έδινε και πολύτιμη ψυχολογική βοήθεια μετά από τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα και φυσικά την απομάκρυνση του Φρανκ Ντε Μπουρ από την τεχνική ηγεσία των «νερατζούρι».

Στον αγωνιστικό χώρο οι γηπεδούχοι είχαν τον πρώτο λόγο από την αρχή του αγώνα, βρήκαν τα πατήματά τους αμέσως στο χορτάρι και κυνήγησαν το γκολ που θα τους έβαζε από νωρίς σε ρόλο οδηγού στο παιχνίδι.

Η Κροτόνε περιορίστηκε στο μισό γήπεδο και προσπάθησε να διατηρήσει κλειστούς τους διαδρόμους προς την εστία του Κορντάζ, προκειμένου να κρατήσουν μακριά την Ίντερ από την περιοχή τους.

Οι «νερατζούρι» δεν το έβαλαν κάτω και συνέχιζαν να πιέζουν, φτάνοντας μάλιστα στο γκολ με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού με δράστη τον Ντ’ Αμπρόζιο, το οποίο όμως ακυρώθηκε καθώς ο σκόρερ υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Η Ίντερ δεν έριξε στροφές και στο 48′ έφτασε πολύ κοντά στο 1-0 αλλά η κεφαλιά που πήρε ο Μουρίλο έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κορντάζ.

Οι γηπεδούχοι δεν έδειχναν να χαλαρώνουν, αύξαναν τον έλεγχο της κυκλοφορίας και έφτασαν στο πολυπόθητο γκολ στο 84ο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο Ιβάν Πέρισιτς έγινε κάτοχος της μπάλας και με όμορφο σουτ νίκησε τον αντίπαλο κίπερ κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο ρέφερι της αναμέτρησης καταλόγισε πέναλτι σε παρκάρισμα των αμυντικών της Κροτόνε με τον Μάουρο Ικάρντι να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να μην αστοχεί κάνοντας το 2-0.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Ίντερ δεν έμεινε εκεί και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων εκμεταλλεύθηκε την πάσα του Εντέρ και έκανε το 3-0 για την ομάδα του.

Μέχρι το σφύριγμα της λήξης δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερα και έτσι οι «νερατζούρι» πήραν το πολύτιμο τρίποντο που τους ανέβασε στην ένατη θέση της βαθμολογίας.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

Στον αγώνα που γινόταν ταυτόχρονα, η Φιορεντίνα υποδέχθηκε στο «Αρτέμιο Φράνκι» την Σαμπντόρια με τις δύο ομάδες να προσφέρουν γκολ και θέαμα και εν τέλει αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1.

Τον πρώτο λόγο στο χορτάρι είχε από την αρχή του αγώνα η Φιορεντίνα, η οποία απείλησε στο 6′ και το 19′ με τους Ροντρίγκεζ και Κάλινιτς, οι οποίοι όμως δεν βρήκαν στόχο.

Στο 37′ ωστόσο ο Μπερναντέσκι βρήκε δίχτυα για τους «βιόλα» με ένα άπιαστο σουτ κάνοντας το 1-0.

Μόλις ένα λεπτό μετά η Φιορεντίνα πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Κάλινιτς, του οποίου όμως το τέρμα ακυρώθηκε αφού υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Η Σαμπντόρια προσπάθησε να αντιδράσει με τον Κουαλιαρέλα όμως να μην αιφνιδιάζει τον Ταταρουσάνου στο 47ο λεπτό.

Δέκα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον δρόμο για τα δίχτυα όταν ο Ρεγκίνι βρήκε όμορφα τον Μουριέλ και εκείνος με ιδανικό τελείωμα έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Οι δύο ομάδες συνέχισαν να πιέζουν αλλά χωρίς αποτέλεσμα αφού όλες τους οι φάσεις δεν κατέληγαν στα δίχτυα με το 1-1 να παραμένει και να είναι το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ