ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Home Page

Kόκκινη αποστολή εξετελέσθη (vid)

Ο ένας βαθμός που πήρε ο Ολυμπιακός κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις στο "Γ. Καραϊσκάκης" μετά το τελικό 1-1 ήταν αρκετό για να δώσει στους ερυθρόλευκους την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Kόκκινη αποστολή εξετελέσθη (vid)

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ ο Ολυμπιακός φιλοξένησε στο “Γ. Καραϊσκάκης” την Γιουνγκ Μπόις. Παρά το γεγονός ότι το πρώτο ημίχρονο ήταν ιδιαίτερα φτωχό σε ευκαιρίες το δεύτερο 45λεπτο άνηκε ολοκληρωτικά στον Ολυμπιακό, ο οποίος εξαιτίας μία κακής αμυντικής εκτίμησης του Μποτία πήρε μόνο ένα βαθμό κόντρα στην Γιουνγκ Μπόις. Ωστόσο, αυτή η ισοπαλία (1-1) ήταν αρκετή για να δώσει στους ερυθρόλευκους την πρόκριση στην επόμενη φάση. Έτσι, το σύνολο του Πάουλο Μπέντο θέλει μόνο νίκη στην Κύπρο κόντρα στον ΑΠΟΕΛ για να κατακτήσει και την πρωτιά του ομίλου που θα του εξασφαλίσει μία καλύτερη κλήρωση.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η πρώτη φάση του αγώνα σημειώθηκε από τους γηπεδούχους με τον Αρό να βρίσκει χώρο μέσα στην περιοχή αλλά να σουτάρει πάνω στον Λεάλι, ο οποίος αντέδρασε γρήγορα κλείνοντας το οπτικό πεδίο του αντιπάλου.

Oι ερυθρόλευκοι δεν αγωνίζονταν ορθολογικά, καθώς έψαχναν με βαθιές μπαλιές των κεντρικών αμυντικών να περάσουν τη μπάλα στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Έτσι, η μοναδική ευκαιρία του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο ήρθε από μία εκτέλεση κόρνερ με τον Μποτία να παίρνει τη κεφαλιά και τη μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από το δεξιό δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

O Ολυμπιακός μπήκε πιο δραστήριος στο δεύτερο 45λεπτο και απείλησε με το Σεμπά να χάνει ανεπανάληπτο τετ α τετ μετά την κάθετη πάσα του Μάρτινς. Το γκολ ήρθε τελικά για τους γηπεδούχους με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη να μην αφήνει κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο γκολκίπερ. fortounis

Το σύνολο του Πάουλο Μπέντο είχε μπει αφιονισμένο στον αγωνιστικό χώρο και έχασε μία ακόμη ευκαιρία με το μακρινό σουτ του Σεμπά να περνάει ελάχιστα άουτ.

Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, όμως, η Γιουνγκ Μπόις κατάφερε να ισοφαρίσει με μία μπαλιά στην πλάτη του Μποτία, την οποία εκμεταλλεύτηκε ο Αρό, ο οποίος με δυνατό σουτ νίκησε τον Λεάλι.

Ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο επιχείρησε να παίξει περισσότερο με τη μπάλα κάτω τόσο με τον Φορτούνη όσο και το Μάρτινς αλλά δυσκολευόταν στην τελική πάσα. Όταν αυτή ήρθε, όμως στο 80ο λεπτό μετά την άψογη συνεργασία των Φορτούνη και Φιγκέιρας, ο Ιλιονούσι δεν κατάφερε προ κενής εστίας να γράψει το 2-1. seba

Οι φιλοξενούμενοι στην προσπάθειά τους να βάλουν το πολυπόθητο γκολ άφηναν πολλά κενά στην άμυνα τους αλλά για μία ακόμη φορά ο Φιγκέιρας με μακρινό σουτ δε βρήκε εστία. Στα εναπομείντα λεπτά του παιχνιδιού η Χαποέλ πήρε μέτρα στο γήπεδο αλλά χωρίς να απειλήσει ουσιαστικά με αποτέλεσμα να παραμείνει το 1-1 και ο Ολυμπιακός να προκριθεί στην φάση των “32” του Γιουρόπα Λιγκ.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου ο ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε από την Αστάνα στο Καζακστάν με 2-1 παρά το γεγονός ότι βρέθηκε νωρίς μπροστά στο σκορ με τον Εφρέμ στο 31ο λεπτό. Ωστόσο, η κόκκινη κάρτα που αντίκρισε ο Άστιζ έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους με αριθμητικό πλεονέκτημα να σκοράρουν δύο τέρματα με τον Άνιτσιτς στο 59΄και τον Ντεσπότοβιτς στο 84ο λεπτό και να πάρουν ένα τρίποντο χωρίς βαθμολογικό αντίκρισμα (σ.σ έχει ήδη αποκλειστεί η Αστάνα).

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου:

ΑΠΟΕΛ: 9

Ολυμπιακός: 8

Γιουνγκ Μπόις: 5

Αστάνα: 5


Konstantinos Fortounis GOAL HD - Olympiakos... από PatsaN4ik

Guillaume Hoarau Goal από Video-Live

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ