ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάντσεστερ Σίτι: Οι πέντε ηχηρές απουσίες στο ντέρμπι με την Άρσεναλ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σεβίλλη

Kαι η Σεβίλλη το βιολί της (vid)

Ακόμα και στην κακή της ημέρα η Σεβίλλη κατέκτησε το εντός έδρας τρίποντο μετά τη δύσκολη επικράτησή της επί της Βαλένθια με 2-1.

Kαι η Σεβίλλη το βιολί της (vid)

Στο πλαίσιο της 13ηε αγωνιστικής της La Liga Santander η Σεβίλλη υποδέχτηκε στο “Ραμόν Σάντσεθ Πιθκουάν” την Βαλένθια. Σε ένα παιχνίδι που δε διεκδικούσε ιδιαίτερες δάφνες ποιότητας οι Ανδαλουσιανοί δημιούργησαν λιγότερες ευκαιρίες από τη Βαλένθια αλλά είχαν τη τύχη με το μέρος τους και έτσι επιβλήθηκαν των “νυχτερίδων” με 2-1. Με αυτόν τον τρόπο έφτασαν στο -6 από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης με αποτέλεσμα τη φετινή σεζόν να διαθέτουν την κορυφαία βαθμολογική συγκομιδή στην ιστορία τους.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Το πρώτο ημίχρονο ήταν φτωχό από πλευράς ποιότητας με τις δύο ομάδες να αναλώνονται σε πολλές λάθος μεταβιβάσεις και να δυσκολεύονται να βρουν ρυθμό. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε με το σουτ του Φραν Βάσκεζ από πλάγια θέση να περνάει λίγο άουτ.

Οι “νυχτερίδες” είχαν πάρει μέτρα στο γήπεδο με αποτέλεσμα όσες φορές πίεζαν τους αντίπαλους αμυντικούς να τους αναγκάζουν σε λάθη τα οποία δεν μπορούσαν να εκμεταλλευτούν.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι Ανδαλουσιανοί είχαν πάρει στα πόδια τους την κατοχή της μπάλας και στο 53ο λεπτό βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με το Βιτόλο από τη δεξιά πλευρά να σεντράρει και τον Γκαράι να παρεμβάλλεται και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Η Βαλένθια αντέδρασε λίγα λεπτά αργότερα με τον Σέρχιο Ρίκο να διώχνει σε κόρνερ την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μορένο και τον Νάνι στη συνέχεια να απειλεί με μακρινό σουτ. Η ισοφάριση ήρθε τελικά για τις “νυχτερίδες” στο 65ο λεπτό με την τρομερή κάθετη πάσα του Κασέδο να αξιοποιεί με άψογο πλασέ ο νεοεισελθόντας Μουνίρ.

Ωστόσο, η Σεβίλλη βρήκε για δεύτερη φορά τη λύση στο 75ο λεπτό μετά από μία εκτέλεση κόρνερ με τη μπάλα να στρώνεται έξω από την περιοχή στον Παρέχα, ο οποίος με συρτό σουτ στην αριστερή γωνία της εστίας πραγματοποίησε το 2-1.

Στα εναπομείναντα λεπτά του παιχνιδιού η Βαλένθια άφησε ανοιχτούς χώρους έφτασε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων μία ανάσα από την ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφερε μετά την απίθανη εξ΄επαφής επέμβαση του Σέρχιο Ρίκο στο σουτ του Γκαγιά από πολύ κοντινή απόσταση.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ