ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγγλική εφημερίδα βλέπει νέο «πόλεμο» Σίτι- Άρσεναλ για τον Γκιμαράες!
Άσχημα νέα για τη Λίβερπουλ: Ο Κλοπ επιβεβαίωσε τον τραυματισμό του Ζότα!
Ο Βλάχοβιτς δηλώνει ερωτευμένος με τη Γιουβέντους και δεν… βλέπει την Παρί!
Είπε το «αντίο» ο Ζιρού – Συμφώνησε με ομάδα… εκτός Ευρώπης!
Η χορηγία που σώζει την Μπαρτσελόνα – Η NIKE της προσφέρει μια περιουσία!
Ούτε Αμορίμ, ούτε Ντε Τσέρμπι: Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο μόλις αποκάλυψε με ποιον προπονητή μιλάει η Λίβερπουλ!
Η αστεία δικαιολογία του Άντονι : «Για αυτό έκανα την χειρονομία στην Κόβεντρι!»
Μπαρτσελόνα, σώθηκες – Αφήνει την Σίτι και πάει Βαρκελώνη ο ηγέτης!
ΕΠΙΣΗΜΟ: Για πάντα στην Άστον Βίλα ο Έμερι – Υπέγραψε νέο τρελό συμβόλαιο! (vid)
Αντεπίθεση Τεν Χαγκ: «Ντροπή σας! Ναι ρε, πειράζει που πανηγυρίσαμε;» (vid)
Ο Φαν Μπάστεν έκανε «σκουπίδι» τον Ράσφορντ – «Ο τύπος δεν κάνει τίποτα»
Μπαρτσελόνα: Τα τρία «μεγάλα» ονόματα για τον πάγκο – Έτσι πάει για… αυτοκρατορία!
Ο Τσαλχάνογλου έβαλε τα κλάματα για το Scudetto της Ίντερ μέσα στο Σαν Σίρο (vid)
Η Αστον Βίλα δίνει τα «κλειδιά» στον δικό της Σερ Άλεξ Φέργκιουσον
Μπαρτσελόνα: Στέλνει στην έξοδο τον Αραούχο με… τρόπο
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ολιμπίκ Μαρσέιγ

Ντέρμπι; Ποιο ντέρμπι;

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το «ντέρμπι» με την Μαρσέιγ η Μονακό.

Ντέρμπι; Ποιο ντέρμπι;

Ντέρμπι μόνο στα χαρτιά ήταν το παιχνίδι ανάμεσα στην Μονακό και την Μαρσέιγ για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Ligue 1.

Οι Μονεγάσκοι υποδέχθηκαν τους Μασσαλούς στο «Σταντ Λουί» και απέδειξαν ότι δεν είναι ιδιαίτερα… φιλόξενοι οικοδεσπότες αφού διέλυσαν τους αντιπάλους τους, φορτώνοντας τα δίχτυα τους με τέσσερα γκολ, τρία εκ των οποίων από το πρώτο ημίχρονο του αγώνα.

Πλέον, η Μονακό βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας συνεχίζοντας την καλή της πορεία εντός -αλλά και εκτός- συνόρων, σε αντίθεση με την Μαρσέιγ, η οποία υποχώρησε στην 11η θέση του πίνακα.

Στον αγωνιστικό χώρο, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά, βρήκαν τα πατήματά τους στο χορτάρι και επέβαλλαν από την αρχή του παιχνιδιού τον ρυθμό τους στους αντιπάλους τους.

Αυξάνοντας σταδιακά την πίεσή της στο γήπεδο, η Μονακό αναπτύχθηκε και βρήκε τους διαδρόμους προς την περιοχή του Πελέ, τον οποίο και απείλησε αρκετά κατά τα πρώτα είκοσι λεπτά του αγώνα.

Μάλιστα, στο 23ο λεπτό του αγώνα, ο Μποσκίλια έστησε την μπάλα για να εκτελέσει ένα κερδισμένο φάουλ και αφήνοντας αβοήθητο τον κίπερ των φιλοξενούμενων έκανε το 1-0 μέσα σε κλίμα αποθέωσης από τους φίλους της ομάδας του.

Έξι λεπτά αργότερα και ενώ η Μονακό δεν έλεγε να… ηρεμήσει, ήρθε και το δεύτερο γκολ για τους γηπεδούχους χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Ζερμέν.

Η Μαρσέιγ προσπάθησε να ανέβει και να πλησιάσει με προϋποθέσεις την περιοχή της Μονακό αλλά η επιθετική της γραμμή δεν ήταν ικανή να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα.

Έτσι, στο 39′ δέχθηκε και τρίτο τέρμα όταν ο Ζερμέν έγινε κάτοχος της μπάλας και με ένα πλασέ εκτός ισορροπίας έκανε το 3-0 για την ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοση αλλά και ο ρυθμός των δύο ομάδων έπεσαν κατακόρυφα, με την Μονακό να μην κυνηγάει τον… διασυρμό και να ξεκουράζει βασικούς παίκτες κάνοντας και τις τρεις της αλλαγές σε διάστημα ενός τετάρτου.

Η Μαρσέιγ από την άλλη δεν έδειχνε ικανή να απειλήσει και να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι και έτσι αρκέστηκε σε ρόλο… κομπάρσου στο υπόλοιπο του αγώνα.

Το κερασάκι στην τούρτα για τους Μονεγάσκους ήρθε στις καθυστερήσεις του αγώνα, όταν ο Καρίγιο έβαλε και εκείνος το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ κάνοντας το 4-0.

Μέχρι το σφύριγμα της λήξης δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερα και έτσι η Μονακό πήρε το σπουδαίο τρίποντο της νίκης που την διατήρησε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και πλέον ελπίζει σε στραβοπάτημα των Νις και Παρί Σεν Ζερμέν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ