ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Έπαιξε σαν Γιουνάιτεντ, πλήρωσε το ροτέισον η Άρσεναλ (vid)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σαουθάμπτον προκρίθηκαν στα ημιτελικά του League Cup μετά τις νίκες τους με 4-1 και 2-0 επί της Γουέστ Χαμ και Άρσεναλ αντίστοιχα.

Έπαιξε σαν Γιουνάιτεντ, πλήρωσε το ροτέισον η Άρσεναλ (vid)

Στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του League Cup η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχτηκε την Γουέστ Χαμ στο “Ολντ Τράφορντ”. Οι “κόκκινοι διάβολοι” πραγματοποίησαν την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση έχοντας σε σπουδαία βραδιά τόσο τον Ζλάταν και τον Ρούνει όσο και τον Μαρσιάλ και τον Μχιταριάν με αποτέλεσμα να επικρατήσουν δίκαια των “σφυριών” με 4-1 και να προκριθούν στα ημιτελικά της διοργάνωσης εκεί όπου θα συναντήσουν μία εκ των Λίβερπουλ, Χαλ ή Σαουθάμπτον έπειτα από διεξαγωγή κλήρωσης.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε φουριόζα στον αγωνιστικό χώρο, καθώς μόλις στο 2ο λέπτό ο Μχιταριάν με “τακουνάκι” έβγαλε τον Ιμπραΐμοβιτς απέναντι από τον γκολκίπερ, ο οποίος δε λάθεψε ανοίγοντας έτσι το σκορ. zlatan

Τα “σφυριά” δεν είχαν συνέλθει από το σοκ και λίγο έλειψε να δεχτούν και δεύτερο γκολ με τον Αντριάν να νικά αυτή τη φορά τον “Ίμπρα”, ο οποίος σούταρε από το ύψος της περιοχής. Οι “κόκκινοι διάβολοι” για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό είχαν προσθέσει το στοιχείο της ταχύτητας στο παιχνίδι τους χάρη στις ατομικές ενέργειες των Μαρσιάλ και Μχιταριάν ενώ κυκλοφορούσαν με μία επαφή τη μπάλα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν υποπέσει σε αρκετές λανθασμένες μεταβιβάσεις αλλά κόντρα στη ροή του παιχνιδιού μία ασταθής απόκρουση του Ντε Χέα μετά το σουτ του Παγιέ έδωσε την ευκαιρία στον Φλέτσερ να πάρει το ριμπάουντ και να ισοφαρίσει σε 1-1. Αυτό το γκολ έριξε το ρυθμό του πρώτου ημιχρόνου, καθώς η ψυχολογία των γηπεδούχων έδειχνε φανερά πεσμένη.

Παρ΄όλα αυτά, η Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησε στο δεύτερο ημίχρονο με τον ίδιο τρόπο που εκκίνησε το πρώτο, δηλαδή με γκολ. Ειδικότερα, στο 48ο λεπτό ο Μχιταριάν από τη δεξιά πτέρυγα γύρισε προς τον Μαρσιάλ, ο οποίος ερχόταν με φόρα προς το ύψος του πέναλτι και ο Γάλλος με άψογο πλασέ σημείωσε το 2-1.

Για μία ακόμη φορά οι γηπεδούχοι με 3 γρήγορες πάσες απείλησαν την αντίπαλη εστία με τον Μαρσιάλ αυτή τη φορά να σουτάρει πάνω στον Αντριάν, ο οποίος βρισκόταν σε ετοιμότητα. Το μομέντουμ πια είχε γείρει ξεκάθαρα προς την πλευρά των γηπεδούχων. Έτσι, στο 62ο λεπτό, ο Ζλάταν με κάθετη πάσα τροφοδότησε τον Βαλέντσια, ο οποίος γύρισε για τον αφύλαχτο Μαρσιάλ που πραγματοποίησε το 3-1 προ κενής εστίας.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Ιμπραϊμοβιτς, ο οποίος παρέλαβε έτοιμο γκολ από τον Ερέρα και δε δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει το τελικό 4-1. Αξίζει να σημειωθεί ότι για ένα 7λεπτο αγωνίστηκε ως αλλαγή για πρώτη φορά μετά τον περασμένο Μάρτιο κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ. arsenal

Στο άλλο παιχνίδι των προημιτελικών του League Cup o Αρσέν Βεμγκέρ παρέταξε με πολλές αλλαγές την Άρσεναλ στο “Εμιρέιτς” με αποτέλεσμα η ομάδα του να ηττηθεί με 2-0 από τη Σαουθάμπτον και να αποκλειστεί από την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Το σκορ για τους “αγίους” άνοιξε ο Κλασί στο 13΄ για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του ο Μπέρτραντ στο 38ο λεπτό. Στο δεύτερο ημίχρονο οι “κανονιέρηδες” πίεσαν αλλά χωρίς επιτυχία με αποτέλεσμα οι “άγιοι” να προκριθούν δίκαια στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ