ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ίντερ: Και ιστορία έγραψε και δεύτερο αστέρι έραψε!
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
Αγγλική εφημερίδα βλέπει νέο «πόλεμο» Σίτι- Άρσεναλ για τον Γκιμαράες!
Άσχημα νέα για τη Λίβερπουλ: Ο Κλοπ επιβεβαίωσε τον τραυματισμό του Ζότα!
Ο Βλάχοβιτς δηλώνει ερωτευμένος με τη Γιουβέντους και δεν… βλέπει την Παρί!
Είπε το «αντίο» ο Ζιρού – Συμφώνησε με ομάδα… εκτός Ευρώπης!
Η χορηγία που σώζει την Μπαρτσελόνα – Η NIKE της προσφέρει μια περιουσία!
Ούτε Αμορίμ, ούτε Ντε Τσέρμπι: Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο μόλις αποκάλυψε με ποιον προπονητή μιλάει η Λίβερπουλ!
Η αστεία δικαιολογία του Άντονι : «Για αυτό έκανα την χειρονομία στην Κόβεντρι!»
Μπαρτσελόνα, σώθηκες – Αφήνει την Σίτι και πάει Βαρκελώνη ο ηγέτης!
ΕΠΙΣΗΜΟ: Για πάντα στην Άστον Βίλα ο Έμερι – Υπέγραψε νέο τρελό συμβόλαιο! (vid)
Αντεπίθεση Τεν Χαγκ: «Ντροπή σας! Ναι ρε, πειράζει που πανηγυρίσαμε;» (vid)
Ο Φαν Μπάστεν έκανε «σκουπίδι» τον Ράσφορντ – «Ο τύπος δεν κάνει τίποτα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Team Of the Week

Αυτοί έκαναν τη διαφορά

Σε άλλη μία αγωνιστική στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης βρήκαμε τους 11 που ξεχώρισαν.

Αυτοί έκαναν τη διαφορά

Βλέποντας την Παρασκευή τα παιχνίδια που υπάρχουν το διήμερο που μας πέρασε, όλοι έτριψαν τα χέρια τους. Ντέρμπι κορυφής στην Αγγλία, “ελ κλάσικο” στην Ισπανία, το ντέρμπι της αιώνιας πόλης στην Ιταλία και το ντέρμπι των…Μπορούσια στη Γερμανία.

Από αυτά και μόνο τα ντέρμπι βρήκαμε τέσσερις ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν αλλά και τον προπονητή της βδομάδας που δεν είναι άλλος από τον Αντόνιο Κόντε, τον προπονητή ίσως με την “μεγαλύτερη” νοοτροπία νικητή. Αμφισβητήθηκε, πείσμωσε και ήδη έχει κερδίσει τους φίλους αλλά κυρίως τους ποδοσφαιριστές της Τσέλσι κι αυτό φαίνεται από τις εμφανίσεις τους. Ο Γκουαρντιόλα δεν πίστευε αυτά που έχαναν οι ποδοσφαιριστές του, ο Ιταλός ωστόσο βγήκε καθαρότατα ο νικητής της αναμέτρησης.

Πάμε και στους 11 καλύτερους της αγωνιστικής

Τερματοφύλακας: Ερερίν(Λεγανιές): Στις 30 Νοεμβρίου τον πήρε ως δανεικό η Λεγανιές από τη Μπιλμπάο και δύο ημέρες μετά κράτησε το μηδέν για την ομάδα του κόντρα στη Βιγιαρεάλ, έχοντας πέντε σωτήριες επεμβάσεις.

Άμυνα με τέσσερις, από δεξιά προς τα αριστερά:

Λαμ(Μπάγερν Μονάχου): Θα βάζαμε τον Πίστσεκ που πέτυχε και γκολ, όμως είπαμε να μην έχουμε δύο ποδοσφαιριστές από την ίδια ομάδα στην ενδεκάδα μας. Έτσι, θα επιλέξουμε τον καλύτερο δεξιό μπακ ίσως και του πλανήτη, ο οποίος κάνει λάθος μόνο αν…το θέλει.

Ντάντε(Νις): Τα τρία προηγούμενα χρόνια σε Μπάγερν και Βόλφσμπουργκ γινόταν συχνά-πυκνά περίγελος. Στη Νις φαίνεται πως βρήκε (και αυτός) την υγειά του. Εκτός από το φοβερό 94% στις επιτυχημένες πάσες, έδωσε και τις δύο ασίστ στα τέρματα της ομάδας του, συνεχίζοντας τις εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Ράμος(Ρεάλ Μαδρίτης): Αν δεν πετύχαινε αυτός το γκολ, ο Μόντριτς θα έπαιρνε όλα τα εύσημα. Ωστόσο επειδή συνηθίζεται αυτός που σκοράρει να βλέπει περισσότερο το πρόσωπό του στις εφημερίδες(δεν υιοθετούμε) ο Ράμος θα μπει στην ενδεκάδα της αγωνιστικής.

Τόλιαν(Χόφενχαϊμ): Φέτος αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός μπακ χαφ, αν και τα προηγούμενα χρόνια μπορεί να τον έβλεπες και στο κέντρο της άμυνας. Κόντρα στην Κολωνία πέτυχε ένα γκολ, δημιούργησε άλλο ένα και έκανε τη διαφορά.

Κεντρικοί μέσοι:

Ζιελίνσκι(Νάπολι): O Xάμσικ πέρασε σε γκολ με τη Νάπολι τον Μαραντόνα, όμως αντικειμενικά ο Ζιελίνσκι έκανε καλύτερο παιχνίδι. Με 89% επιτυχία στις πάσες του, ένα γκολ και μία ασίστ, ήταν ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές, αφού είχε και πέντε πετυχημένα τάκλιν και δύο κλεψίματα.

Ναϊνγκολάν(Ρόμα): Μαζί με τον Στρούτμαν έχουν συνθέσει ένα φοβερό δίδυμο και μάλιστα οι δυο τους έκριναν και το ντέρμπι της αιώνιας πόλης.

Ακραίοι μέσοι:

Έρικσεν(Τότεναμ): Είτε παίζει ως δεκάρι, είτε στα άκρα, ο Δανός είναι χάρμα ειδέσθαι σε κάθε παιχνίδι της Τότεναμ. Το Σάββατο πέτυχε δύο τέρματα κι έδωσε μία ασίστ στην εμφατική νίκη με 5-0 κόντρα στη Σουόνσι.

Ντεμπελέ(Ντόρτμουντ): Φλέβα χρυσού! Ο πιτσιρικάς θα κοστίζει τα τετραπλάσια από όσα αποκτήθηκε σε τρία χρόνια και η Ντόρτμουντ χαίρεται να τον έχει. Ένα γκολ και μία ασίστ από τον 19χρονο αστέρα.

Επιθετικοί:

Κόστα(Τσέλσι): Στο πρώτο ημίχρονο κούρασε τους Οταμέντι και Στόουνς και στο δεύτερο τους εξολόθρευσε. Ισοφαρίζει παιρνώντας τον Αργεντίνο και πλασάροντας σωστά και δίνει την κατάλληλη στιγμή την πάσα στο Γουίλιαν για την ανατροπή. Ο καλύτερος Κόστα των τελευταίων τριών χρόνων.

Σάντσες(Άρσεναλ): Δε θα μπορούσε να λείπει. Δεν είναι μόνο το χατ-τρικ του κόντρα στη Γουέστ Χαμ, αλλά και μόνο το ένα από αυτά θα τον καθιστούσαν φαβορί για την ενδεκάδα μας. Πραγματικός “κανονιέρης”.

Η ενδεκάδα της βδομάδας

[team1]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ