ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Home Page

Οι «αετοί» πεθαίνουν στο… Κίεβο!

Βαριά ήττα υπέστη στο Κίεβο από τη Ντινάμο η Μπεσίκτας και αποκλείστηκε από την συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «αετοί» πεθαίνουν στο… Κίεβο!

Σε ένα παιχνίδι που η Μπεσίκτας καιγόταν για τη νίκη, η Ντινάμο Κιέβου υποδέχθηκε στην Ουκρανία τους «αετούς», για την έκτη και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στον αγωνιστικό χώρο, οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά, βρήκαν τα πατήματά τους αμέσως στο γήπεδο και έψαξαν το γκολ που θα τους έβαζε μπροστά στο σκορ.

Το τέρμα αυτό δεν άργησε να έρθει αφού μόλις στο 9ο λεπτό ο Γιαρμολένκο ανέβηκε από δεξιά, έβγαλε την παράλληλη μπαλιά και ο Μπεσεντίν από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Η Μπεσίκτας αιφνιδιάστηκε από το δυνατό ξεκίνημα των Ουκρανών και δεν βρήκε τον ρυθμό που ήθελε, κάτι που έδωσε την ευκαιρία στη Ντινάμο να επιβάλλει τον τρόπο παιχνιδιού της.

Στο 31′ μάλιστα ο Μπεκ ανέτρεψε τον αντίπαλό του μέσα στην περιοχή και ο ρέφερι της αναμέτρησης καταλόγισε το πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων.

Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Γιαρμολένκο, ο οποίος δεν αστόχησε και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0.

Δύο λεπτά μετά και ενώ η Μπεσίκτας έμοιαζε παγωμένη, η Ντινάμο έφτασε και σε τρίτο γκολ αυτή τη φορά από τα πόδια του Μπουγιάλσκι που έκανε το 3-0 με ωραία προσπάθεια.

Το κερασάκι στην τούρτα για την Ντινάμο ήρθε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου όταν ο Γκονζάλεζ βρήκε δίχτυα και έκανε το 4-0 για την προσπάθεια.

Οι Ουκρανοί είχαν όρεξη και στο δεύτερο ημίχρονο συνέχισαν να κάνουν… πλάκα στην Μπεσίκτας, πετυχαίνοντας και πέμπτο γκολ με σκόρερ τον Σίντορτσουκ στο 60ο λεπτό του αγώνα. Τέσσερα λεπτά νωρίτερα, οι Τούρκοι είχαν μείνει με εννέα παίκτες λόγω της αποβολής του Αμπουμπακάρ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο 77′ ο Μοράες πρόσθεσε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, δίνοντας στη νίκη της ομάδας του διαστάσεις θριάμβου με το κοντέρ πλέον να γράφει 6-0.

Στην συνέχεια, οι ρυθμοί του αγώνα έπεσαν και έτσι μέχρι το σφύριγμα της λήξης δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερα και η Μπεσίκτας γνώρισε τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, με την Ντινάμο να μην κερδίζει επί της ουσίας κάτι παρά μόνο την ικανοποίηση της επίτευξης της πρώτης της νίκης για το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ