ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΕΠΙΣΗΜΟ: Για πάντα στην Άστον Βίλα ο Έμερι – Υπέγραψε νέο τρελό συμβόλαιο! (vid)
Αντεπίθεση Τεν Χαγκ: «Ντροπή σας! Ναι ρε, πειράζει που πανηγυρίσαμε;» (vid)
Ο Φαν Μπάστεν έκανε «σκουπίδι» τον Ράσφορντ – «Ο τύπος δεν κάνει τίποτα»
Μπαρτσελόνα: Τα τρία «μεγάλα» ονόματα για τον πάγκο – Έτσι πάει για… αυτοκρατορία!
Ο Τσαλχάνογλου έβαλε τα κλάματα για το Scudetto της Ίντερ μέσα στο Σαν Σίρο (vid)
Η Αστον Βίλα δίνει τα «κλειδιά» στον δικό της Σερ Άλεξ Φέργκιουσον
Μπαρτσελόνα: Στέλνει στην έξοδο τον Αραούχο με… τρόπο
Πήρε ανάποδες ο Μαρινάκης και μηνύει τον Γκάρι Νέβιλ
Βγαίνει από τη «ναφθαλίνη» ο Ντε Χέα και επιστρέφει στη La Liga
Μετά τον Κλοπ… το χάος – Θλίψη με τον προπονητή που κυνηγά η Λίβερπουλ
Η Ίντερ πάει για… δυναστεία – Οι δύο παιχταράδες που έχει κλείσει για του χρόνου
Επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο τον Λούκας Βάσκεθ η «Βασίλισσα»
Σήκωσε το Scudetto ο Μάρκους Τουράμ – Η αφιέρωση στον Τιερί Ανρί (vid)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ ταξίδεψε στο Νησί αλλά όχι για τη Λίβερπουλ
Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Πλήρωσαν τη νύφη τα “πουλάρια”

Η Μπαρτσελόνα μετά από συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα ξέσπασε κόντρα στην Γκλάντμπαχ μετά την άνετη επικράτησή της με 4-0 κόντρα στο "Καμπ Νου".

Πλήρωσαν τη νύφη τα “πουλάρια”

Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ η Μπαρτσελόνα υποδέχτηκε στο “Καμπ Νου” τη Γκλάντμπαχ σε ένα αδιάφορο παιχνίδι από βαθμολογικής άποψης. Παρ΄όλα αυτά, η Μπαρτσελόνα, ήθελε τη νίκη για ψυχολογικούς λόγους, καθώς προερχόταν από 3 συνεχόμενες ισοπαλίες σε κύπελλο και πρωτάθλημα, και την κατέκτησε με επιβλητική εμφάνιση επικρατώντας με 4-0 και εκμεταλλευόμενη το αδικαιολόγητο στήσιμο με αμυντικούς προσανατολισμούς της ομάδας του Αντρέ Σούμπερτ. Μετά από αυτή τη νίκη ο Μέσι έφτασε τα 10 τέρματα στη διοργάνωση ενώ οι Καταλανοί τερμάτισαν πρώτοι στη φάση των ομίλων έχοντας σκοράρει στην έδρας τους 15 γκολ χωρίς να δουν την εστία τους να παραβιάζεται έστω και μία φορά.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Τα “πουλάρια” φανέρωσαν από την αρχή την πρόθεσή τους να οχυρωθούν πίσω με διπλή ζώνη άμυνας καθώς η ομάδα του Αντρέ Σούμπερτ όταν βρισκόταν σε θέση άμυνας αγωνιζόταν σε σχήμα 6-3-1.

Έτσι, οι “μπλαουγκράνα” βρήκαν τη κάθετη πάσα που χρειαζόταν από τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος τροφοδότησε τον Αρντά και αυτός με τη σειρά του έδωσε ξανά τη μπάλα στον Αργεντίνο σούπερ σταρ με τον τελευταίο με άψογο πλασέ μέσα από την περιοχή να ανοίγει το σκορ.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Λιονέλ Μέσι μετά από κάθετη πάσα βρέθηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή αλλά το σουτ το οποίο εξαπέλυσε κατέληξε στην αγκαλιά του Σόμερ

Οι φιλοξενούμενοι με τη συγκεκριμένη διάταξη κατόρθωναν να αποτρέπουν τη δημιουργία πολλών φάσεων στα καρέ τους αλλά από τη στιγμή που γίνονταν αποδέκτες της μπάλας οι μέσοι της Γκλάντμπαχ ήταν αποκομμένοι από τους υπόλοιπους παίκτες με αποτέλεσμα να χάνουν γρήγορα την κατοχή της. barcelona

To δεύτερο τέρμα από πλευράς Καταλανών ήταν θέμα χρόνου να έρθει και αυτό συνέβη στο 50ο λεπτό με τον Ντένις Σουάρεθ να εισέρχεται από τη δεξιά πτέρυγα μέσα στην περιοχή και να σεντράρει για τον αφύλαχτο Αρντά, ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 2-0. Τρία λεπτά αργότερα ο Τούρκος χρίστηκε ξανά σκόρερ με μία ακόμη συνεργασία των Μέσι και Βιντάλ, με τον τελευταίο να γυρίζει για τον Αρντά, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ σημείωσε το 3-0.

Ο χορός των γκολ συνεχίστηκε με το μόνιμο σκόρερ της αναμέτρησης, Αρντά Τουράν, να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 4-0 στο 67ο λεπτό πλασάροντας εύστοχα από κοντινή απόσταση μετά το γύρισμα του Πάκο Αλκάθερ. Η Γκλάντμπαχ δεν αμυνόταν πια τόσο μαζικά με αποτέλεσμα οι “μπλαουγκράνα” να δημιουργούν ευκαιρίες με το τσουβάλι. Σε μία από αυτές ο Ντιν σέντραρε από αριστερά αλλά ο Μέσι δεν κατάφερε με κεφαλιά “ψαράκι” να νικήσει τον Σόμερ. Τα εναπομείνατα λεπτά του παιχνιδιού αποτέλεσαν τυπική διαδικασία για τις δύο ομάδες με αποτέλεσμα να παραμείνει μέχρι τέλους αυτό το σκορ.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχτηκε τη Σέλτικ και οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό κίνητρο για τις δύο ομάδες. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 4΄με τον Ρόμπερτς αλλά η απάντηση των “πολιτών” ήταν άμεση με τον Ιεανάτσο να παραλαμβάνει την πάσα του Νολίτο μέσα στην περιοχή και να ισοφαρίζει σε 1-1. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους Ντεμπελέ και Ιεανάτσο να χάνουν σπουδαίες ευκαιρίες να δώσουν το προβάδισμα στην ομάδα τους. Στο δεύτερο ημίχρονο ο επόπτης της αναμέτρησης ακύρωσε γκολ του Νολίτο ενώ η Σέλτικ είχε τη σημαντικότερη ευκαιρία να πάρει τη νίκη με την κεφαλιά του Γκάρι Μακέι στο 83 να αποκρούει εντυπωσιακά ο Καμπαγιέρο, διατηρώντας μέχρι τη λήξης αναμέτρησης αυτό το 1-1.

 Η βαθμολογία του 3ου ομίλου:

Μπαρτσελόνα: 15

Μάντσεστερ Σίτι: 9

Γκλάντμπαχ: 5

Σέλτικ: 3

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ