ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπέλιγχαμ: «Ακόμα τσιμπιέμαι για να δω αν όλα αυτά που ζω είναι αληθινά»
Μέχρι και ο «πολύς» Μουρίνιο υποκλίθηκε στον Κριστιάνο για τη μεταγραφή του!
Ο Λουίς Ντίας όταν την… κολλάει, αυτή μετά δύσκολα φεύγει από πάνω του! (vid)
Παλαίμαχος της Άρσεναλ προειδοποιεί: «Απαγορεύεται η ήττα με Σίτι»
Ο Νάγκελσμαν το είπε ξεκάθαρα… Η Μπαρτσελόνα κοντεύει να ξεπαστρέψει τον Γκουντογκάν!
Πρόεδρος Παρί: «Έχουμε τρομερή ομάδα! Οι καλύτεροι της Πορτογαλίας παίζουν σ’ εμάς!»
Θεϊκή ατάκα από Τόνεϊ σε Μαϊνού: «Εγώ στην ηλικία σου έπαιζα… X-box!»
Άγριο «κράξιμο» από παίκτη της Τότεναμ στον Ποστέκογλου: Τον έκανε… ρόμπα δημόσια!
H εντυπωσιακή Λεότα τραβάει από τη… μύτη τον Κάριους: «Καλύτερα να πάει στην Ιταλία»
Παρέδες για την ΕΠΙΚΗ επέμβαση του Νάβας: «Είναι γάτος! Τι πιάνει ο που…ας γιος» (vds)
Ο Έντρικ από την πρώτη ημέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης θα παλεύει με τα… θηρία!
Ατάκα – φωτιά από τον Νάγκελσμαν για τον «γερασμένο» και «τελειωμένο» Κρόος!
Η Μίλαν… κλαίει για τον Ζιρού, αλλά «κλείνει» τον ηγέτη της άμυνάς της!
Το πήρε απόφαση η Ρεάλ Μαδρίτης… Τα σκάει χοντρά για να αγοράσει τον «Γάλλο Ράμος»!
«Καυτός» Φαμπρίτσιο Ρομάνο… Έβγαλε όλο τον μεταγραφικό σχεδιασμό της Άρσεναλ on air!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Της ‘Χ’ άλασε το πάρτι ο Ρόις (vid)

Χάρη στο τέρμα του Μάρκο Ρόις η Ρεάλ Μαδρίτης έχασε στο τέλος την πρωτιά του ομίλου μετά την ισοπαλία με 2-2 κόντρα στην Ντόρτμουντ.

Της ‘Χ’ άλασε το πάρτι ο Ρόις (vid)

Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχτηκε στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου” τη Ντόρτμουντ σε ένα παιχνίδι που θα έκρινε την πρωτιά του ομίλου. Η “βασίλισσα” αν και βρέθηκε να προηγείται με 2-0 απώλεσε το προβάδισμά της στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 με αποτέλεσμα να προκριθεί ως δεύτερη από τον 6ο όμιλο. Με τα δύο τέρματα που σημείωσαν οι Βεστφαλοί έφτασαν τα 21 στη φάση των ομίλων μία επίδοση που αποτελεί ρεκόρ για τη διοργάνωση, Παράλληλα, οι “μερένχες” παρέμειναν για 34ο παιχνίδι αήττητοι ισοφαρίζοντας το ρεκόρ της ομάδας του Λέο Μπεενάκερ τη σεζόν 1988-1989.

ΤO ΜΑΤΣ:

H πρώτη καλή φάση του αγώνα πραγματοποιήθηκε στο 10΄ξεκινώντας από τάκλιν του Κασεμίρο, στη μεσαία γραμμή για να πασάρει στη συνέχεια ο Κριστιάνο στον Μπενζεμά, ο οποίος σούταρε πάνω στον Βαϊντενφέλερ.

Η “βασίλισσα” διέθετε την κατοχή της μπάλας και απείλησε για δεύτερη φορά με τον Κριστιάνο να πασάρει μέσα στην περιοχή στον Ροντρίγκεζ αλλά τον Κολομβιανό να αποτυγχάνει με λόμπα να κερδίσει τον τερματοφύλακα. benzema

Η υπεροχή των “μερένχες¨μετουσιώθηκε τελικά σε γκολ το 28΄με τον Καρβαχάλ από τη δεξιά πτέρυγα να γυρίζει για τον Μπενζεμά, ο οποίος δεν είχε πρόβλημα από κοντινή απόσταση να ανοίξει το σκορ.

Η Ντόρτμουντ για πρώτη φορά στον αγώνα βρήκε λίγους κενούς χώρους στη μεσαία γραμμή και απείλησε με τον Πούλισιτς από πλάγια θέση να σουτάρει αδύναμα πάνω στον Κέιλορ Νάβας. Ο Κοσταρικανός γκολκίπερ φανερώσε τα ρεφλέξ του ένα λεπτό αργότερα απομακύνοντας σε κόρνερ την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σίρλε.

Oι Βεστφαλοί ήταν πολύ επικίνδυνοι στους κενούς χώρους αλλά για μία ακόμη φορά στο 49΄η τελική προσπάθεια του Ντεμπελέ δεν ήταν η ιδανική. Παρ΄όλα αυτά, η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν αυτή που ήταν πιο ουσιαστική πραγματοποιώντας το 2-0 στο 53ο λεπτό με την καρφωτή κεφαλιά του Μπενζεμά μετά τη σέντρα του Ροντρίγκεζ.

Οι φιλοξενούμενοι άξιζαν ένα γκολ και αυτό ήρθε στο 60΄με την διαγώνια σέντρα του Βάιγκλ να βρίσκει τον Σμέλτσερ, ο οποίος γύρισε για τον Ομπαμεγιάνγκ που δε δυσκολεύτηκε από κοντινή απόσταση να μειώσει σε 2-1.

Η αντίδραση της Ρεάλ ήρθε στο 68ο λεπτό με τον Ρονάλντο αρχικά να αναγκάζει τον Βαϊντερφέλερ σε εντυπωσιασκή απόκρουση και στην εξέλιξη της φάσης ο Ρόις έδιωξε πάνω στην γραμμή την κεφαλιά του Μπενζεμά.

Οι Βεστφαλοί είχαν οπισθοχωρήσει ξανά αλλά δε το πλήρωσαν για μία ακόμη φορά με το πλασέ του Κριστιάνο, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον γκολκίπερ να καταλήγει στο κάθετο δοκάρι.

Ωστόσο, η Ντόρτμουντ βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με μία εξαιρετική αντεπίθεση στην οποία ο Ομπαμεγιάνγκ παρέλαβε την πάσα του Εμρέ Μορ στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και την κατάλληλη στιγμή γύρισε στον Μάρκο Ρόις, ο οποίος είχε εύκολο έργο για να διαμορφώσει το τελικό 2-2. aubaeyang

Με αυτόν τον τρόπο η Ντόρτμουντ προκρίθηκε ως πρώτη από τον όμιλο αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι παρά τις αμυντικές της αδυναμίες διαθέτει τρομερή ταχύτητα στην επίθεσή της κάτι που αξιοποίησε σε ένα ακόμη παιχνίδι. Από την άλλη πλευρά, η Ρεάλ Μαδρίτης αν και αντίκρισε τους Καρίμ Μπενζεμά και Ντάνι Καρβαχάλ σε τρομερή βραδιά πλήρωσε τις πολλές χαμένες τις ευκαιρίες για να κλειδώσει τη νίκη.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Λέγκια Βαρσοβίας φιλοξένησε στην Πολωνία την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και χάρη στην επικράτησή της με 1-0 προκρίθηκε στη φάση των “32” του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι σκόραραν το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης με τον Πρίγιοβιτς να πασάρει μέσα στην περιοχή προς τον Γκιγιέρμε, ο οποίος βρήκε λίγο χώρο και με πλασέ έγραψε το 1-0.

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου:

Ντόρτμουντ: 14

Ρεάλ Μαδρίτης: 12

Λέγκια Βαρσοβίας: 4

Σπόρτινγκ Λισαβόνας: 3

Η ενδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης:

[team1]

Η ενδεκάδα της Ντόρτμουντ:

[team2]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ