ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Πρωταθλητές Αγγλίας για κάποιο λόγο (vid)

Με μία εμφάνιση βγαλμένη από την περσινή παραμυθένια της πορεία προς τον τίτλο η Λέστερ διέλυσε στο "Κινγκ Πάουερ" τη Μάντσεστερ Σίτι με 4-2.

Πρωταθλητές Αγγλίας για κάποιο λόγο (vid)

Στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής η Λέστερ υποδέχτηκε στο “Κινγκ Πάουερ” τη Μάντσεστερ Σίτι. Η Λέστερ αγωνίστηκε σαν πρωταθλήτρια Αγγλίας και με την κλασσική συνταγή των αντεπιθέσεων εκμεταλλεύτηκε την ταχύτητα του Βάρντι επικρατώντας με 4-2 της Μάντσεστερ Σίτι, η οποία πραγματοποίησε τη χειρότερη εμφάνισή της τη φετινή σεζόν. Τα εύσημα πρέπει να πάνε στον Βάρντι, ο οποίος σημείωσε 3 τέρματα μετά από τις 3 τελικές προσπάθειες αλλά και σε κάθε παίκτη της Λέστερ καθώς κανείς δεν υστέρησε όσον αφορά την ανασταλτική λειτουργία. Αντίθετα για τους “πολίτες” σε κακή μέρα βρέθηκαν σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές με τους Στόουνς και Ντε Μπρούιν να κινούνται σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

H Λέστερ σκόραρε από τα αποδυτήρια, καθώς στο δεύτερο μόλις λεπτό ο Σλιμανί με κάθετη πάσα τροφοδότησε τον Βάρντι, ο οποίος με άψογο πλασέ άνοιξε το σκορ και σημείωσε το πρώτο του γκολ μετά από 19 ώρες και 90 μέρες.

Οι “αλεπούδες” είχαν εκκινήσει εκρηκτικά το παιχνίδι και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του μόλις στο 5ο λεπτό με τον Σλιμανί να στρώνει τη μπάλα προς τον Κινγκ και τον Ουαλό με δυνατό φαλτσαριστό σουτ να γράφει το 2-0. Συνεπώς αυτή ήταν η πρώτη φορά μετά από το 2006 σε ένα αγώνα με αντίπαλο τη Γουίγκαν στο οποίο η Σίτι δέχτηκε δύο τέρματα σε διάστημα 5 λεπτών. vardy

Εκεί που άρχιζε να συνέρχεται η Σίτι οι “αλεπούδες” την γρονθοκόπησαν για μία ακόμη φορά. Ειδικότερα, για μία ακόμη φορά με μια βαθιά μπαλιά του Φουκς ο Μαχρέζ πάσαρε με τη μία τη μπάλα στον Βάρντι, ο οποίος πέρασε τον Μπράβο σαν σε προπόνηση και προ κενής εστίας έγραψε το 3-0.

Οι “πολίτες” είχαν τη συντριπτική κατοχή της μπάλας με πολύ μεγάλα ποσοστά στην ακρίβεια πάσας αλλά προσπαθούσαν μόνο από τις πτέρυγες με σέντρες να απειλήσουν χωρίς αποτέλεσμα, καθώς οι Μόργκαν και Χουτ θύμιζαν τους περσινούς ογκόλιθους στο κέντρο της άμυνας.
Οι φιλοξενούμενοι για πρώτη φορά απείλησαν από στημένη φάση με τη κεφαλιά του Κολάροφ μετά από κόρνερ να καταλήγει άουτ.

H Σίτι είχε μπει δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και έψαξε το γκολ με το συρτό σουτ του Ντε Μπρούιν να περνάει ελάχιστα άουτ. Με σουτ έξω από την περιοχή επιχείρησαν να σκοράρουν τόσο ο Γκουντογκάν όσο και ο Ζαμπαλέτα αλλά η κατάληξη δεν ήταν επιτυχημένη.

Οι “αλεπούδες” είχαν πολύ κλειστές τις γραμμές τους με αποτέλεσμα να αναγκάζουν τους φιλοξενούμενους σε παράλληλο ποδόσφαιρο στον άξονα. Έτσι φτάσαμε στο 78ο λεπτό για να πραγματοποιηθεί το 4-0 μετά από ένα τραγικό γύρισμα στον Μπράβο, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Βάρντι για να ανεβάσει το δείκτη του σκορ από δύσκολη γωνία. kolarov

Το σύνολο του Πεπ Γκουαντιόλα αντέδρασε αλλά ήταν πολύ αργά καθώς το απευθείας χτύπημα φάουλ του Κολάροφ στο 82΄και το γκολ του Νολίτο μετά από γύρισμα του Σέρβου δεν ήταν ικανά να χαλάσουν το πάρτι που είχαν στήσει οι παίκτες του Κλούντιο Ρανιέρι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ