ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

Αρμένικη βίζιτα (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξόρκισε τους δαίμονες της χάρη στο γκολ του Χένρι Μχιταριάν, ο οποίος της χάρισε την εντός έδρας νίκη με 1-0 επί της Τότεναμ.

Αρμένικη βίζιτα (vid)

Στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχτηκε στο “Ολντ Τράφορντ” την Τότεναμ. Οι “κόκκινοι διάβολοι” συνέχισαν τις καλές τους εμφανίσεις αλλά αυτή τη φορά κατόρθωσαν να πάρουν και το πολυπόθητο τρίποντο χάρη στο χρυσό γκολ του Χένρι Μχιταριάν, ο οποίος έγινε ο πρώτος Αρμένιος σκόρερ στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ. Με αυτόν τον τρόπο το σύνολο του Ζοσέ Μουρίνιο “σκαρφάλωσε” στην 6η θέση με 24 βαθμούς, 3 πόντους δηλαδή μακριά από την 5η Τότεναμ.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιχείρησε να αιφνιδιάσει τον αντίπαλό της με τον Πογκμπά μετά το γύρισμα του Ιμπραΐμοβιτς να αναγκάζει τον Γιορίς να πέσει στη γωνία του για να απομακρύνει τον κίνδυνο. Τα “σπιρούνια” απάντησαν με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Έρικσεν να απομακρύνει εντυπωσιακά ο Ντε Χέα. mxitarian

Οι “κόκκινοι διάβολοι” άρχισαν να γίνονται πιεστικοί και έφτασαν στο γκολ στο 30ο λεπτό. Ειδικότερα, ο Ερέρα με κάθετη πάσα τροφοδότησε τον Μχιταριάν, ο οποίος με άψογο τελείωμα νίκησε τον Γιορίς. Οι “πετεινοί” επιθυμούσαν να πάρουν τη μπάλα στην κατοχή τους και όποτε το έκαναν δε δίσταζαν να δοκιμάσουν τα πόδια τους με τον Σον στο 36΄να τεστάρει τα ρεφλέξ του Ντε Χέα.

Έτσι, έκλεισε ένα πολύ ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο που χαρακτηρίστηκε από πολλές δυνατές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου και από την προσπάθεια της Γιουνάιτεντ να απειλήσει από την αριστερή πτέρυγα με τον Μαρσιάλ όμως να μην βρίσκεται σε καλή μέρα.

Οι “κόκκινοι διάβολοι” είχαν οπισθοχωρήσει αλλά ήταν αυτοί που έχασαν διπλή τεράστια ευκαιρία με τον Πολ Πογμπά με απευθείας εκτέλεση φάουλ και με σκαστό σουτ να σημαδεύει το δοκάρι και τον Γιορίς στο 61΄και στο 64΄αντίστοιχα. de-gea

Η πίεση στα καρέ του Ντε Χέα είχε αυξηθεί με τον Έρικσεν μετά από μία ακόμα εκτέλεση φάουλ να αναγκάζει τον Ισπανό σε εντυπωσιακή απόκρουση. Με την είσοδο του Σισοκό η Τότεναμ έγινε ιδιαίτερα απειλητική από τη δεξιά πτέρυγα αλλά στη συνέχεια ο Νταρμιάν προσαρμόστηκε καλύτερα στο μαρκάρισμα του ταχύτατου Γάλλου εξτρέμ.

Έτσι, με τον Χάρι Κέιν να έχει βγει εκτός παιχνιδιού από τον εξαιρετικό Μάρκος Ρόχο και τον Ντέλε Άλι να πραγματοποιεί πολλές λανθασμένες μεταβιβάσεις η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διατήρησε το προβάδισμά της μέχρι τέλους και πήρε μία πολύ σημαντική νίκη από ψυχολογικής πλευράς.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ