ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ατλέτικο Μαδρίτης

To “κίτρινο υποβρύχιο” βύθισε στον πάτο την Ατλέτικο (vid)

H Βιγιαρεάλ στέρησε ένα ακόμη τρίποντο από την Ατλέτικο Μαδρίτης, με τα "κίτρινα υποβρύχια" να επικρατούν εντός έδρας των "ροχιμπλάνκος" με 3-0.

To “κίτρινο υποβρύχιο” βύθισε στον πάτο την Ατλέτικο (vid)

Η Βιγιαρεάλ υποδέχτηκε στο “Ελ Μαδριγάλ” την Ατλέτικο Μαδρίτης στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος. Το “κίτρινο υποβρύχιο” ήταν πιο αποτελεσματικό από τους “ροχιμπλάνκος” στο πρώτο ημίχρονο με αποτέλεσμα να επιβληθεί της Ατλέτικο με 3-0 καθώς στο δεύτερο 45λεπτο έπεσε ο ρυθμός του παιχνιδιού και οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε πολλές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου.

Με αυτόν τον τρόπο, το σύνολο του Ντιέγκο Σιμεόνε αποχαιρέτησε κάθε ελπίδα για τον τίτλο μένοντας στο -12 από την κορυφή. όπου κατοικεί η Ρεάλ Μαδρίτης ενώ η Βιγιαρεάλ έφτασε τους 26 βαθμούς και σκαρφάλωσε στην 4η θέση της βαθμολογίας ισόβαθμη με την Ρεάλ Σοσιεδάδ.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μετά από ένα λάθος γύρισμα του Τιάγκο προς τον Γοδίν στο 28ο λεπτό, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Τριγκέρος διατηρώντας τη ψυχραιμία του και αφού ντρίμπλαρε τον Σάβιτς με άψογο σουτ από πλάγια θέση νίκησε τον Όμπλακ.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Αντουάν Γκριεζμάν επιχείρησε να απαντήσει άμεσα καθώς βρήκε χώρο μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ απομάκρυνε σε κόρνερ ο Μάρκο Ασένχο.

Έτσι, στο 38ο λεπτό μία κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας των “ροχιμπλάνκος” έδωσε την ευκαιρία στον Πάτο να σουτάρει και στον Ντος Σάντος να εκμεταλλευτεί την ασταθή απόκρουση του Όμπλακ για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

Στην επανάληψη κυριάρχησαν οι πολλές λανθασμένες μεταβιβάσεις από τις δύο πλευρές με την Ατλέτικο Μαδρίτης να αδυνατεί να βρει λύσεις, καθώς οι ποδοσφαιριστές της ελάχιστες φορές προσπάθησαν να απειλήσουν σε ένας εναντίων ενός καταστάσεις μέσω ατομικών ενεργειών.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Σοριάνο με ιδανικό πλασέ στην απέναντι γωνία του γκολκίπερ. Με αυτόν τον τρόπο, το “κίτρινο υποβρύχιο” ξεπέρασε το φράγμα των 20 γκολ στην φετινή Primiera Division φτάνοντας τα 21, από τα οποία τα 16 έχουν επιτευχθεί μέσα στο “Μαδριγάλ”.

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ