ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Μπάγερν Μονάχου-Λειψία: preview (vid)

Στη Budesliga διεξάγεται σήμερα (21/12) ντέρμπι κορυφής και ο "Βασιλιάς" σας ζεσταίνει λίγες ώρες πριν την έναρξη της μεγάλης αναμέτρησης.

Μπάγερν Μονάχου-Λειψία: preview (vid)

Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε την 16η και τελευταία αγωνιστική πριν τη χειμερινή διακοπή της Budesliga,  οι δύο ομάδες που ισοβαθμούν με 36 βαθμούς στην κορυφή της Budesliga να τεθούν αντιμέτωπες. Ειδικότερα, η Μπάγερν Μονάχου θα υποδεχτεί σήμερα (21/12, 19:00)  στην “Αλλιάνζ Αρένα” την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος Λειψία με φόντο τον τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.

Κατάσταση:

Οι “βαυαροί” παρά το γεγονός ότι προέρχονται από 4 συνεχόμενες νίκες δυσκολεύονται αρκετά στην διάσπαση κλειστών αμυνών με αποτέλεσμα να σκοράρουν λίγα τέρματα στις τελευταίες αναμετρήσεις τους. Το σύνολο του Κάρλο Αντσελότι μετά από 15 αγωνιστικές μετράει 11 νίκες, 3 ισοπαλίες και μία ήττα από τη Ντόρτμουντ. Η ομάδα του Μονάχου διαθέτει την καλύτερη επίθεση μαζί με την Ντόρτμουντ (35 τέρματα) και την καλύτερη άμυνα (9 γκολ έχει δεχτεί) ενώ είναι αήττητη στην έδρας της με 6 νίκες και δύο ισοπαλίες.

Από την άλλη πλευρά η Λειψία αν και πραγματοποίησε την πρώτη της ήττα την προτελευταία αγωνιστική κόντρα στη Ίνγκολστατ με 1-0 αγωνίζεται με τεράστια αυτοπεποίθηση καθώς βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας στο πλαί των “βαυαρών” και μετράει 11 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα. Οι νεοφώτιστοι διαθέτουν αξιόπιστη επίθεση, αφού έχουν βρει δίχτυα 31 φορές ενώ και η αμυντική τους γραμμή σπάνια τους απογοητεύει με 12 γκολ παθητικό.

Απουσιολόγιο:

Οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν εξίσου σημαντικά προβλήματα τραυματισμών με την Μπάγερν Μονάχου να στερείται για ένα ακόμη αγώνα τις υπηρεσίες των Κομάν (τραυματισμός στον αστράγαλο) και Ζερόμ Μπόατενγκ (τραυματισμός στον ώμο). Ωστόσο, ο Κάρλο Αντσελότι βρίσκεται στην ευχάριστη κατάσταση να βλέπει τους Άριεν Ρόμπεν και Φίλιπ Λαμ να τίθενται στη διάθεσή του για αυτόν τον κρίσιμο αγώνα.

Όσον αφορά τη Λειψία, την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του αριστερού μπακ Χάλστενμπεργκ  καθώς και του πολυτιμότερου παίκτη της ομάδας, του νεαρού Ναμπί Κειτά. Φυσικά, μόνιμοι απόντες για το σύνολο του Ραλ Χάσενχουτλ παραμένουν οι Κυριάκος Παπαδόπουλος και Κομπέρ.

Προγνωστικά: 

Δεδομένου ότι η Λειψία προέρχεται από μία ακόμη νίκη κόντρα στη Χέρτα με 2-0 και διαθέτει άγνοια κινδύνου, η Μπάγερν Μονάχου μόνο ακλόνητο φαβορί δε μπορεί να θεωρηθεί και γι΄αυτό θα ήταν επικίνδυνο να ποντάρουμε στη νίκη των “βαυαρών’. Θεωρούμε βέβαιο ότι η Μπάγερν Μονάχου θα σκοράρει ένα γκολ και επειδή η Λειψία ως φιλοξενούμενη σκοράρει 2,5 γκολ ανά αγώνα προτείνουμε το G/G, του οποίου η απόδοση στο stoiximan.gr κυμαίνεται στο 1,85.

Υ.Γ. Δεν υπάρχει προϊστορία αγώνων ανάμεσα στις δύο ομάδες, διότι η Λειψία είναι ένας σύλλογος που ιδρύθηκε to 2009 και αγωνίζεται για πρώτη φορά τη φετινή χρονιά στα μεγάλα σαλόνια του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ