ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρόμα

Άχαστη στην έδρα της (vid)

Η Ρόμα πραγματοποίησε την ένατη φετινή νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια στο "Ολίμπικο" επικρατώντας της Κιέβο Βερόνα με 3-1.

Άχαστη στην έδρα της (vid)

Στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής η Ρόμα υποδέχτηκε στο “Ολίμπικο” την Κιέβο Βερόνα. Οι Ρωμαίοι απειλήθηκαν μόλις μία φορά στο παιχνίδι και δεν δυσκολεύτηκαν να καταβάλουν την αντίσταση της αμυντικογενούς τοποθετημένης Κιέβο επικρατώντας με 3-1. Οι “τζιαλορόσι” αν και για ένα ακόμη παιχνίδι παρουσίασαν πρόβλημα στην παραγωγή κάθετου ποδοσφαίρου βρήκαν τη λύση από τον κορυφαίο της αναμέτρησης Ελ Σαραουί, που δημιουργούσε μόνιμους κινδύνους στην αντίπαλη άμυνα. Έτσι, το σύνολο του Λουτσιάνο Σπαλέτι ξεπέρασε την ήττα από τη Γιουβέντους και παρέμεινε στη δεύτερη θέση φτάνοντας τους 38 βαθμούς.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Οι Ρωμαίοι παρατάχθηκαν με σύστημα 3-4-3 και ξεκίνησαν δυναμικά το παιχνίδι επιχειρώντας να απειλήσουν κυρίως από τα άκρα. Οι Ρωμαίου έπαιζαν παράλληλο ποδόσφαιρο στην προσπάθεια τους να κυκλοφορήσουν τη μπάλα κάτι το οποίο δε τους βοηθούσε να απειλήσουν πραγματικά την αντίπαλη εστία.

Ωστόσο, η Κιέβο ήταν αυτή που έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 21΄με τον Ντεγκούζμαν μετά από μία κόντρα να αντικρίζει τη μπάλα να στρώνεται μπροστά του αλλά το σκαστό σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ.

Η Ρόμα ισοφάρισε τις ευκαιρίες με το απευθείας χτύπημα φάουλ του Ναϊνγκολάν να απομακρύνει με γροθιές ο Σορεντίνο. Οι “τζιαλορόσι’ αδυνατούσαν να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα με αποτέλεσμα να δοκιμάζουν μακρινά σουτ, όπως αυτό του Τζέκο στο 34ο λεπτό, στο οποίο δήλωσε παρών ο Σορεντίνο.

Στο 37ο λεπτό, όμως η Κιέβο πάγωσε το “Ολίμπικο” με τον Ντεγκούζμαν με κεφαλιά “ψαράκι” μετά τη σέντρα του Ίσκο να ανοίγει το σκορ. dzeko

Τελικά οι γηπεεδούχοι βρήκαν τη λύση μετά από μία στημένη φάση. Ειδικότερα, στο 36ο λεπτό ο Ελ Σαραουί με απευθείας χτύπημα φάουλ νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ για να ισοφαρίσει σε 1-1

Η Ρόμα ανέτρεψε πλήρως το εις βάρος της σκορ στο 51ο λεπτό μετά από μία καραμπόλα της οποίας επωφελήθηκε ο Έντιν Τζέκο για να σημείωσει προ κενού τέρματος το 2-1. Αυτό το γκολ έριξε αισθητά το ρυθμό του παιχνιδιού με τη Ρόμα να μην μοιάζει να κυνηγά ένα τρίτο τέρμα.

Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 74ο λεπτό για την πραγματοποίηση της επόμενης μεγάλης φάσης με τον Τζέκο μετά από σέντρα να σημαδεύει με κεφαλιά το κάθετο δοκάρι. Η Κιέβο δεν μπορούσε να διατηρήσει τη μπάλα στην κατοχή της με αποτέλεσμα στο 83′ και στο 87 ο πολυτιμότερος παίκτης των φιλοξενούμενων, Στέφανο Σορεντίνο, να βγει νικητής σε διπλό τετ α τετ με τον Έντιν Τζέκο.

Τελικά, η άμυνα των φιλοξενούμενων δεν άντεξε και στο 92΄παραχώρησε πέναλτι πάνω στον Περότι. Ο Αργεντίνος ανέλαβε την εκτέλεση και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ