Τα τελευταία χρόνια ο Σαμίρ Νασρί ταλαιπωρήθηκε από πολλούς τραυματισμούς με αποτέλεσμα σταδιακά να χάνει τη θέση του στο βασικό σχήμα. Έτσι, το περσινό καλοκαίρι μετά από 5 χρόνια στο “Έτιχαντ” και τη Μάντσεστερ Σίτι ο 29χρονος ποδοσφαιριστής αποφάσισε να αλλάξει παραστάσεις και να αγωνιστεί ως δανεικός στη Σεβίλλη.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός σε 13 συμμετοχές του έχει σημειώσει 3 τέρματα και φαίνεται σύμφωνα με δηλώσεις του ότι περνάει καλά στους Σεβιγιάνους. nasri

“Είχα μία καλή προετοιμασία αλλά χρειαζόμουν μια αλλαγή. Ο Γκουραντιόλα ήθελε να μείνω. Στην τελευταία μου σεζόν είχα πολλούς τραυματισμούς και ήθελα να ξεκινήσω κάτι καινούριο. Γι΄αυτό επικοινώνησα με άλλους συλλόγους αλλά  όταν άκουσα για τη Σεβίλλη ήξερα ότι έπρεπε να πάω εκεί. Αν γνωρίζεις κάτι για ποδόσφαιρο, ξέρεις ότι στη Σεβίλλη πολλοί ποδοσφαιριστές έχουν επανακτήσει τη φόρμα τους”.

Ο Σαμίρ Νασρί ανέφερε, μάλιστα, τα άτομα με τα οποία ήρθε σε επικοινωνία για να διαπιστώσει αν η επιλογή της Σεβίλλης ήταν η κατάλληλη για τον ίδιο: “Ρώτησα επίσης τον Νάβας, τον Σίλβα και τον Νολίτο για το σύλλογο, την πόλη και όλοι μου είπαν τα καλύτερα λόγια. Υπάρχει καλό φαγητό και καλά κορίτσια. Μίλησα στον Γκουαρντιόλα και μου είπε ότι υπάρχει και ένας εξαιρετικός βοηθός προπονητή εκεί, ο Χουάνμα Λίλο. Αυτά ήταν αρκετά για μένα. Ήταν η τέλεια επιλογή”.