ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σεβίλλη

Η καλύτερη ενδεκάδα της φετινής La Liga

Ο «Βασιλιάς» έψαξε και σας παρουσιάζει την καλύτερη ενδεκάδα της La Liga για το 2016.

Η καλύτερη ενδεκάδα της φετινής La Liga

Το δεύτερο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης, η Λα Λίγκα βρίσκεται στην πρώτη στροφή της και η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κατακτήσει την κορυφή βγάζοντας υγεία και χαρίζοντας θέαμα κάτω από τις οδηγίες του Ζινεντίν Ζιντάν.

Στην ουρά πίσω από τους «μερέγχες» ακολουθεί πιστά η παρέα του ΜΣΝ (Μέσι, Σουάρεζ, Νεϊμάρ) και η Σεβίλλη με την Βιγιαρεάλ που αποτελούν τις εκπλήξεις της φετινής σεζόν.

Η συμπολίτισσα της Ρεάλ, Ατλέτικο, προβληματίζει με την απόδοσή της αλλά κρατιέται σε επαφή με τις ευρωπαϊκές θέσεις της βαθμολογίας.

Η καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος, ωστόσο, περιέχει παίκτες από αρκετές διαφορετικές ομάδες με τον κορμό βέβαια να αποτελείται από παίκτες των πρωτοπόρων, «μερέγχες».

Τερματοφύλακας
Σέρχιο Ασένσο (Βιγιαρεάλ)
Ο «κέρβερος» της Βιγιαρεάλ έχει κρατήσει την εστία του ανέπαφη σε πολλές περιπτώσεις, βοηθώντας την ομάδα του να κρατήσει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Αριστερό Μπακ
Φιλίπε Λουίς (Ατλέτικο Μαδρίτης)
Πολλοί βιάστηκαν να πουν ότι μετά το πέρασμά του από την Τσέλσι δεν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των «ροχιμπλάνκος» και όχι μόνο τους διέψευσε αλλά ξεχωρίζει με την απόδοσή του μέσα στο γήπεδο, σε μία χρονιά που γενικά η Ατλέτικο δεν πείθει με την εικόνα της.

Κεντρικός Αμυντικός
Πέπε (Ρεάλ Μαδρίτης)
Αδιαμφισβήτητα ο κορυφαίος της Λίγκα, με την Ρεάλ Μαδρίτης να μην μπορεί να βρει σε καμία περίπτωση τον αντικαταστάτη του, μιας και είναι ο παίκτης που κόβει και ράβει με τις ενέργειές του στην άμυνα της «βασίλισσας».

Σέρχιο Ράμος (Ρεάλ Μαδρίτης)
Μαζί με τον Πέπε έχουν πραγματοποιήσει πολύ μεστή χρονιά, διατηρώντας την Ρεάλ πρώτη στο πρωτάθλημα ενώ μαζί με την Βιγιαρεάλ έχουν τις καλύτερες άμυνες της Πριμέρα.

Δεξί Μπακ
Ντάνι Καρβαχάλ (Ρεάλ Μαδρίτης)
Ακόμα ένας παίκτης της «βασίλισσας» που εντυπωσιάζει με τις αποδόσεις του την φετινή χρονιά και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ενδεκάδας που παρατάσσει ο Ζινεντίν Ζιντάν σε κάθε παιχνίδι των «μερέγχες».

Αμυντικός Χαφ
Στίβεν Ενζονζί (Σεβίλλη)
Ένας από τους πιο πολλά υποσχόμενους μέσους του πρωταθλήματος, ο Στίβεν Ενζονζί εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στην Λα Λίγκα και κρατά την Σεβίλλη στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Εσωτερικοί Μέσοι
Αντρές Ινιέστα (Μπαρτσελόνα)
Σαν το καλό κρασί έτσι και ο Αντρές Ινιέστα όσο περνάει ο χρόνος και μεγαλώνει, τόσο καλύτερος γίνεται. Ο Ισπανός άσος των «μπλαουγκράνα» κρατά ακόμα ψηλά το επίπεδο και βελτιώνει ακόμα το παιχνίδι της ομάδας του.

Λούκα Μόντριτς (Ρεάλ Μαδρίτης)
Το γρανάζι της «βασίλισσας», ο Κροάτης Λούκα Μόντριτς δεν υπάρχει παιχνίδι της Ρεάλ που να μην έχει παίξει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο. Οι ενέργειές του, οι τροφοδοτήσεις του αλλά και τα γκολ του έχουν μείζονα σημασία στο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης και τον καθιστούν αναντικατάστατο.

Αριστερό Εξτρέμ
Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ Μαδρίτης)
Κορυφαίος στην θέση που αγωνίζεται σίγουρα κανένας δεν μπορεί να διαφωνήσει ότι αξίζει μία θέση στην κορυφαία ενδεκάδα του πρωταθλήματος της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Δεξί Εξτρέμ
Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)
Μαζί με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, είναι δύο από τους παίκτες που μπαίνουν στην κορυφαία ενδεκάδα του πρωταθλήματος πριν καν καλά καλά ασχοληθούμε με οποιαδήποτε άλλη θέση του ρόστερ.

Επιθετικός
Λουίς Σουάρεζ (Μπαρτσελόνα)
Το κορυφαίο… πυροβόλο του πρωταθλήματος και των «μπλαουγκράνα», αποτελεί μόνιμη απειλή για τις αντίπαλες εστίες με τον προπονητή του φυσικά να πονοκεφαλιάζει όποτε τον βλέπει να κάθεται στον πάγκο.

Αναπληρωματικοί:

Κέιλορ Νάβας (Ρεάλ Μαδρίτης), Μαρσέλο (Ρεάλ Μαδρίτης), Γοδίν (Ατλέτικο Μαδρίτης), Πικέ (Μπαρτσελόνα), Νεϊμάρ (Μπαρτσελόνα), Γκάρεθ Μπέιλ (Ρεάλ Μαδρίτης), Αντουάν Γκριεζμάν (Ατλέτικο)

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ