ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Ρούμπεν Αμορίμ σπρώχνει με τρόπο τον παιχταρά του στη Λίβερπουλ
Όλη η Ευρώπη στα πόδια του όμως αυτός θέλει αυτοκρατορία με Λεβερκούζεν
Η Μπάγερν Μονάχου θέλει ξανά στον πάγκο της τον Νάγκελσμαν!
Η Τσέλσι διέσυρε την Έβερτον, με ιστορική εμφάνιση από τον Κόουλ Πάλμερ! (vid)
Πλησιάζει το τέλος ενός θρύλου: Ο Μίλερ ετοιμάζεται για απόσυρση!
Τσέλσι: Ο Πάλμερ ολοκληρώνει το χατ-τρικ με ιδανικό σκάψιμο – Σκοράρει και ο Τζάκσον! (vids)
Γκολάρα του Πάλμερ, ο οποίος με «δίμπαλο» καθαρίζει την Έβερτον! (vids)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ σκέφτεται να κάνει «πειράματα» στο Κύπελλο!
Προπονητής της Ρεάλ συνεχάρη τον Αλόνσο για το ιστορικό τρόπαιο! (pic)
Η τεχνολογία μίλησε – Ο «υπολογιστής» αποκάλυψε τον πρωταθλητή της Premier League!
Ο Τσάβι… νευρίασε: «Έλεος! Παίζουμε μια πρόκριση, μην ασχολείστε με μένα»
Mάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ, Λίβερπουλ: Κι εγώ που ζω σε Déjà Vu!
Ο Νέβιλ γλεντάει τον Κλοπ: «Τόσο μπορούν, τόσο παίζουν! Δες το ρόστερ…»
Κριστιάνο: Το είχε βάλει από το σπίτι του – Η ΓΚΟΛΑΡΑ που κέρδισε το βραβείο Πούσκας (vid)
Team Of the Week: Η ενδεκάδα φόβητρο της αγωνιστικής – Σκέτη τρέλα και… υπόκλιση (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Χαρούμενη “μπλε” Πρωτοχρονιά (vid)

Μέσα σε γιορτινή διάθεση θα απολαύσουν την Πρωτοχρονιά οι παίκτες της Τσέλσι μετά τη νέα εντός έδρας νίκη των "μπλε" με 4-2 επί της Στόουκ Σίτι.

Χαρούμενη “μπλε” Πρωτοχρονιά (vid)

Στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής η Τσέλσι υποδέχτηκε στο “Στάμφορντ Μπριτζ” την Στόουκ Σίτι. Οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας αν και δέχτηκαν δύο τέρματα εξαιτίας της αποτελεσματικότητας των αντιπάλων τους βρήκαν τη λύση ισάριθμες φορές και έκλεισαν το 2016 με την 13η συνεχόμενη νίκη τους, καθώς επικράτησαν με 4-2 της Στόουκ αυξάνοντας τη διαφορά τους έστω και προσωρινά στο +9 από τη Λίβερπουλ και στο +10 από τη Μάντσεστερ Σίτι.  Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Μαρκ Χιουζ φανέρωσε για μία ακόμη φορά τα αμυντικά της προβλήματα, καθώς δέχτηκε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι 4 τέρματα με αποτέλεσμα να κατρακυλήσει στη 14η θέση με 21 βαθμούς.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση αλλά δεν κατόρθωσαν να εκμεταλλευτούν την υπεροχή τους.Έτσι, η Τσέλσι αν και άργησε να μπει στο πνεύμα του παιχνιδιού πραγματοποίησε την πρώτη της φάση στο 18΄με τον Κόστα να στοπάρει τη μπάλα μετά τη σέντρα του Φάμπρεγκας και να σουτάρει δυνατά πάνω στον Γκραντ, ο οποίος βρέθηκε σε ετοιμότητα.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Γκραντ απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Κέιχιλ μετά τη σέντρα από κόρνερ του Φάμπρεγκας. Ο Γκραντ εξελισσόταν σε ήρωα της Στόουκ μετά και την διπλή απόκρουση στην προσπάθεια των Αζάρ και Κόστα. chelsea

Ωστόσο, αυτό δεν ήταν αρκετό, καθώς στο 35ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φάμπρεγκας, ο Κέιχιλ με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 1-0.

Οι “Πότερς” απάντησαν με γκολ από τα αποδυτήρια στο δεύτερο 45 λεπτο μετά από μία στημένη φάση. Ειδικότερα, μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Κράουτς πήρε την πρώτη κεφαλιά για να έρθει ο Μάρτινς Ίντε και με κοντινό πλασέ να γράψει το 1-1.

Mετά την επίτευξη του γκολ οι φιλοξενούμενοι οπισθοχώρησαν με αποτέλεσμα να το πληρώσουν στο 58ο λεπτό. Ειδικότερα, ο Μόουζες γύρισε για τον Αζάρ, ο οποίος έστρωσε την μπάλα στον Γουίλιαν για να κάνει ο Βραζιλιάνος μέσα από την περιοχή το 2-1.

Η Στόουκ, όμως, σε μία ανύποπτη στιγμή στο 64ο λεπτό ισοφάρισε σε 2-2 με τον Κράουτς να ξεκινάει και να τελειώνει τη φάση μετά το γύρισμα του Ντιούφ στο ύψος της μικρής περιοχής. Παρ΄όλα αυτά, το σύνολο του Αντόνιο Κόντε δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο αμέσως επόμενο λεπτό ανέκτησε για τρίτη φορά το προβάδισμα. Συγκεκριμένα, μετά από ένα λάθος στη μεσαία γραμμή ο Φάμπρεγκας με μία κάθετη πάσα τροφοδότησε τον Γουίλιαν, ο οποίος από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή έγραψε το 3-2. costa

Οι “μπλε” έχασαν τεράστια ευκαιρία να κλειδώσουν τη νίκη, με τον Ντιέγκο Κόστα μετά από αντεπίθεση να στέλνει τη μπάλα απογοητευτικά άουτ από ευνοϊκή θέση. Τελικά ο Ισπανός στράικερ πέτυχε το πολυπόθητο γκολ που έψαχνε στο 85ο λεπτό όταν εκμεταλλεύτηκε την έλλειψη πείσματος του Ίντι και βάζοντας πολύ έξυπνα το σώμα του κατόρθωσε να γυρίσει και από πλάγια θέση να διαμορφώσει το τελικό 4-2.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ