ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Χρόνος βγαίνει, χρόνος μπαίνει και η Ρεάλ το χαβά της (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης το πήρε από εκεί που το άφησε το 2016 επικρατώντας εντός έδρας της Γρανάδα με 5-0.

Χρόνος βγαίνει, χρόνος μπαίνει και η Ρεάλ το χαβά της (vid)

Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχτηκε στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου” την Γρανάδα. Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν κάτι παραπάνω από οφθαλμοφανής με αποτέλεσμα η “βασίλισσα” να επικρατήσει εύκολα με 5-0 της Γρανάδας, με τους Κασεμίρο, Μόντριτς και Ίσκο να ξεχωρίζουν για τη διάθεσή τους και τη συμμετοχή τους τόσο στην επιθετική όσο και στην ανασταλτική εύρυθμη λειτουργία της ομάδας. Με αυτόν τον τρόπο, η Ρεάλ Μαδρίτης επέκτεινε το αήττητο της στους 39 αγώνες και αύξησε ξανά τη διαφορά της από τη Μπαρτσελόνα στους 6 βαθμούς.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Ρεάλ Μαδρίτης διέθετε την κατοχή της μπάλας στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού με τον Ίσκο να παίζει σε ελεύθερο ρόλο και να παίρνει συχνά τη μπάλα στα πόδια του.

Στο 12ο λεπτό η “βασίλισσα” άνοιξε το σκορ με τον Κασεμίρο να κλέβει τη μπάλα και τον Ίσκο να βγαίνει απέναντι από τον Οτσόα και να τον πλασάρει άψογα για να γράψει το 1-0. Οι “μερένχες” χωρίς να πατήσουν το γκάζι πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον Μπενζεμά να παίρνει το ριμπάουντ μετά την ασταθή απόκρουση του Οτσόα σε σουτ του Μόντριτς για να σημειώσει το 2-0.

Οι αμυντικές αντιδράσεις των φιλοξενούμενων ήταν ερασιτεχνικές με αποτέλεσμα ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο 27΄να πραγματοποιήσει με κεφαλιά το 3-0 μετά από τη σέντρα ακριβείας του Μαρσέλο. ronaldo

Τα γκολ διαδέχονταν το ένα το άλλο με την ομαδική πίεση της Ρεάλ να αναγκάζει σε ένα ακόμη λάθος την αντίπαλη άμυνα στο 31ο λεπτό. Έτσι, ο Μόντριτς, ο οποίος έκλεψε τη μπάλα πραγματοποίησε το γύρισμα από τη δεξιά πτέρυγα και ο Ίσκο με προβολή ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0.

Οι γηπεδούχοι απειλούσαν συνεχώς από τα άκρα της επίθεσης με τον Καρβαχάλ να γυρίζει δύο φορές από τη δεξιά πλευρά αλλά τόσο ο Μπενζεμά όσο και ο Ίσκο δεν κατόρθωσαν να τελειώσουν ιδανικά τη φάση.

Τελικά το 5-0 ήρθε στο 58ο λεπτό μετά από μία στημένη φάση με τον Κασεμίρο στο 58ο λεπτό να αξιοποιεί την εκτέλεση φάουλ του Ροντρίγκεζ και με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι να δίνει διαστάστεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Η “βασίλισσα” έριξε το τέμπο του παιχνιδιού μετά τη συμπλήρωση ενός ημιώρου για να έρθει στο 87ο λεπτό ο Κριστιάνο Ρονάλντο και να αναγκάσει τον Οτσόα να απομακρύνει με τις γροθιές το σουτ που επιχείρησε μέσα στην περιοχή. Με αυτόν τρόπο παρέμεινε μέχρι το τέλος αυτό το 5-0, με τη Γρανάδα να αδυνατεί να προβάλει την παραμικρή αντίσταση στους ορεξάτους ποδοσφαιριστές του Ζινεντίν Ζιντάν.

rm από ReplayFootCom

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ