ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Δε “βυθίστηκε” χάρη στον Αργεντίνο λυτρωτή (vid)

Ο Λιονέλ Μέσι χάρισε το βαθμό στη Μπαρτσελόνα μετά την εκτός έδρας ισοπαλία των Καταλανών με τη Βιγιαρεάλ με 1-1.

Δε “βυθίστηκε” χάρη στον Αργεντίνο λυτρωτή (vid)

Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής η Βιγιαρεάλ υποδέχτηκε στο “Ελ Μαδριγάλ” την Μπαρτσελόνα. To “κίτρινο υποβρύχιο” αγωνίστηκε έξυπνα εκμεταλλευόμενο την ταχύτητα των επιθετικών του αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει μέχρι τέλους το προβάδισμα εξαιτίας του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος με μία απευθείας εκτέλεση φάουλ σημάδεψε την αναμέτρηση και γλίτωσε τους Καταλανούς από μία ήττα που θα τους έφερνε στο -6 από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης. Παρ΄όλα αυτά, η ζημιά έγινε για τους “μπλαουγκράνα”, οι οποίοι υποχώρησαν στην τρίτη θέση πίσω από τη δεύτερη θέση ενώ βρίσκονται και στο -5 από τη Ρεάλ, η οποία έχει και έναν αγώνα λιγότερο.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Μπαρτσελόνα απείλησε πρώτη με τον Νεϊμάρ να πλασάρει αδύναμα τον Σέρχιο Ασένχο μετά την κάθετη πάσα του Λιονέλ Μέσι. Το “κίτρινο υποβρύχιο” απάντησε με τον Κόστα να βρίσκει κενούς χώρους από την αριστερή πτέρυγα και να σεντράρει για τον Ντος Σάντος, ο οποίος σούταρε στην κίνηση απογοητευτικά άουτ.

Το παιχνίδι αν και είχε καλό ρυθμό με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να τρέξουν στην αντεπίθεση περιλάμβανε επίσης και πολλά μαρκαρίσματα, τα οποία ανάγκαζαν τον διαιτητή να σφυρίζει συνεχώς. iniesta

Το MSN ήταν ιδιαίτερα δραστήριο αλλά δυσκολευόταν να φτιάξει τον τέλειο συνδυασμό με τον Νεϊμάρ στο 24ο λεπτό να δοκιμάζει τα πόδια του από μακρινή απόσταση αλλά το σουτ να περνάει ελάχιστα άουτ.

Στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, στο 43ο λεπτό ο Νεϊμάρ με εκτέλεση κόρνερ σημάδεψε το κεφάλι του Μέσι, αλλά ο Αργεντίνος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σέρχιο Ασένχο.

Τελικά, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 50ο λεπτό εκμεταλλευόμενοι ένα λάθος στη μεσαία γραμμή. Ειδικότερα, ο Μπρούνο Σοριάνο έκλεψε τη μπάλα και με τον Πάτο ξεδίπλωσε την αντεπίθεση με τον τελευταίο να πασάρει κάθετα για τον Σανσόνε, για να πραγματοποιήσει ο Ιταλός με άψογο πλασέ το 1-0.

Οι “μπλαουγκράνα” πάσχιζαν να πραγματοποιήσουν μία τελική προσπάθεια μέχρι το 73ο λεπτό όταν ο Λιονέλ Μέσι με υπέροχο φαλτσαριστό σουτ με το αριστερό έξω από την περιοχή σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Ασένχο.

Όλα έδειχνα ότι το “κίτρινο υποβρύχιο” θα έπαιρνε ένα τεράστιο τρίποντο αλλά η Βιγιαρεάλ δεν υπολόγισε τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο. Έτσι, στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Λιονέλ Μέσι με απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 1-1 και έσωσε το βαθμό για τους Καταλανούς.

B από ReplayFootCom

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ