ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

O Ρέντμοντ “μάτωσε” τους “reds” (vid)

Aν και θα μπορούσε να σκοράρει ακόμα και τέσσερα τέρματα ο Νέιθαν Ρέντμοντ με το χρυσό τέρμα που σημείωσε χάρισε την εντός έδρας νίκη στους "αγίους" με 1-0 επί της Λίβερπουλ.

O Ρέντμοντ “μάτωσε” τους “reds” (vid)

Στο πλαίσιο του πρώτου σκέλους της ημιτελικής φάσης του League Cup η Λίβερπουλ φιλοξενήθηκε στο “Σεντ Μέρι” από την Σαουθάμπτον. Οι “άγιοι” παρουσίασαν σαφώς καλύτερο πρόσωπο από τους “κόκκινους” και παρόλο που άξιζαν να σκοράρουν περισσότερα τέρματα, περιορίστηκαν στην επικράτηση επί των “κόκκινων” με 1-0, ένα σκορ που τους προσφέρει ισχνό προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό ενόψει του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί στις 26 Ιανουαρίου.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα πραγματοποιήθηκε στο 17ο λεπτό με τους Τσαν, Λάλανα και Φιρμίνο με 3 πάσες να συνδυάζονται αλλά το σουτ του τελευταίου δεν ήταν ικανό να νικήσει τον Φόρστερ. Η απάντηση των “αγίων” ήταν άμεση με τη μπάλα να στρώνεται στα πόδια του Ρέντμοντ στην μικρή περιοχή αλλά το σουτ του Άγγλου εξτρέμ εξουδετέρωσε με υπερένταση ο Λορίς Κάριους.

Ωστόσο, στο 21ο λεπτό ο Ρέντμοντ πήρε την εκδίκησή του, εκμεταλλευόμενος την κακή απομάκρυνση του Κλάβαν και την ασίστ του Ροντρίγκεζ για να πλασάρει με ιδανικό πλασέ τον Κάριους και να ανοίξει το σκορ.

Οι “κόκκινοι” για τρίτο συνεχόμενο αγώνα σε όλες τις διοργανώσεις αν και διέθεταν την κατοχή της μπάλας αδυνατούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες.

Η μονομαχία, βέβαια, του Ρέντμοντ με τον Κάριους εξελισσόταν στην ιστορία της βραδιάς με τον Γερμανό γκολκίπερ να αποκρούει ενστικτωδώς το σουτ του πρώτου από κοντινή απόσταση. redmond

Οι “κόκκινοι” είχαν κερδίσει μέτρα στο γήπεδο στο δεύτερο 45λεπτο αλλά άφηναν πολλούς ανοιχτούς χώρους στα μετόπισθεν. Οι “άγιοι” επιχείρησαν να το εκμεταλλευτούν αυτό μετά από μία κακή εκτέλεση κόρνερ της Λίβερπουλ με τον Σέντρικ Σοάρεζ να φτάνει στη μεγάλη περιοχή αλλά από πλάγια θέση να σουτάρει απογοητευτικά άουτ.

Οι γηπεδούχοι διέθεταν τρομερή ταχύτητα στην επίθεση για μία ακόμη φορά δεν κατόρθωσαν να αξιοποιήσουν μία ανεπανάληπτη αντεπίθεση. Ειδικότερα, ο Λόνγκ νικώντας στο σπριντ τον Λούκας γύρισε για τον Ρέντμοντ, ο οποίος πλάσαρε προς την εστία αλλά αντίκρισε τον Λόβρεν με τη βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού να απομακρύνει τον κίνδυνο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος.

Στα εναπομείναντα λεπτά του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι δεν βρήκαν καμία λύση στο παζλ της διάσπασης της αντίπαλης άμυνας με τον Φελίπε Κουτίνιο να προσπαθεί άδοξα με κάποιες ενέργειες του να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει σε κάποιο γκολ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ