ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Τετραπλή κανονιά (vid)

Με τέσσερα τέρματα απέδρασε από το "Λίμπερτι" η Άρσεναλ επικρατώντας της Σουόνσι με 4-0 στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.

Τετραπλή κανονιά (vid)

Στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής στο στάδιο “Λίμπερτι” η Σουόνσι φιλοξένησε την Άρσεναλ. Οι “κανονιέρηδες” ήταν καταιγιστικοί στο δεύτερο ημίχρονο κλείνοντας στα καρέ τους την Σουόνσι με αποτέλεσμα να κατορθώσουν να επικρατήσουν των αξιόμαχων στο πρώτο ημίχρονο “κύκνων” με 4-0. Με αυτόν τον τρόπο, παρέμειναν κοντά στην κορυφή μειώνοντας τη διαφορά από την πρώτη Τσέλσι στο -5 αν και οι “μπλε” αγωνίζονται σε λίγη ώρα στην έδρα της Λέστερ.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Οι δύο ομάδες ήθελαν διακαώς τη νίκη για τους δικούς τους λόγους με αποτέλεσμα να προσπαθούν να κυκλοφορήσουν τη μπάλα με γρήγορες πάσες αποδίδοντας όμορφο ποδόσφαιρο. Η Σουόνσι έπαιρνε συχνά στα πόδια της τη μπάλα και απείλησε για πρώτη φορά με το σκαστό σουτ του Νότον από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή να απομακρύνει σε κόρνερ ο Τσεχ. giroud

Η Άρσεναλ έψαχνε την τελική πάσα και τελικά κατάφερε να ανοίξει το σκορ με λίγη δόση τύχης. Ειδικότερα, στο 36ο λεπτό ο Σάντσεζ σέντραρε προς τη μικρή περιοχή με τη κεφαλιά του Οζίλ να κοντράρει στα σώματα και να επωφελείται ο Ολιβιέ Ζιρού για να γράψει το 1-0 από κοντινή απόσταση.

Οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν και στο 44ο λεπτό έχασαν σημαντική ευκαιρία με τον Ντάιερ να μην αξιοποιεί το χώρο που του δόθηκε μετά τη λάθος πάσα του Γκάμπριελ και να σουτάρει από μακριά ψηλά άουτ.

Το δεύτερο 45λεπτο άνηκε ολοκληρωτικά στην Άρσεναλ η οποία μπήκε με άγριες διαθέσεις στον αγωνιστικό χώρο. Αρχικά, στο 53΄ο Σάντσεζ στριφογύρισε μέσα στην περιοχή προτού πασάρει κάθετα στον Ράμσεϊ, ο οποίος νικήθηκε από τον Φαμπιάνσκι. iwobi

Το πολυπόθητο δεύτερο γκολ ήρθε τελικά για τους “κανονιέρηδες” με λίγη δόση τύχης στο 54ο λεπτό όταν το σουτ του Ιγουόμπι κόντραρε στα πόδια του Κορκ “κρεμώντας” τον γκολκίπερ.

Ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός στάθηκε τυχερός για μία ακόμη φορά στο 67΄με το γύρισμα του να κοντράρει αυτή τη φορά στα πόδια του Νότον με αποτέλεσμα να αλλάξει πορείας η μπάλα και να καταλήγει στα δίχτυα της Σουόνσι.

Το τελικό 4-0 έγραψε στο 72ο λεπτό διαμόρφωσε με πλασέ στην κίνηση ο Αλέξις Σάντσεζ, ο οποίος έψαχνε περισσότερο από κάθε άλλο συμπαίκτη του το γκολ. Στη συνέχεια οι “κύκνοι” βρήκαν κάποιους χώρους αλλά ήταν άστοχοι στην τελική επιλογή με αποτέλεσμα να μείνει μέχρι τέλους αυτό το σκορ.

All Goals & highlights - Swansea City 0-4... από mohtv

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ