ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Oι “πολίτες” πνίγηκαν από τα “ζαχαρωτά” (vid)

Η Έβερτον παρουσιάστηκε άκρως κυνική με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι διαλύοντας εντός έδρας τους "πολίτες" με 4-0.

Oι “πολίτες” πνίγηκαν από τα “ζαχαρωτά” (vid)

Στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ η Έβερτον υποδέχθηκε στο “Γκούντισον Παρκ” την Μάντσεστερ Σίτι. Tα “ζαχαρωτά” εμφάνισαν το καλύτερο πρόσωπό τους και εκμεταλλευόμενα στο έπακρο την ταχύτητά τους χτύπησαν στο transition τους “πολίτες” οι οποίοι δε βρέθηκαν φάρμακο στη δύναμη των γηπεδούχων με αποτέλεσμα να ηττηθούν με 4-0. Έτσι, η Μάντσεστερ Σίτι έχασε την ευκαιρία να αναρριχηθεί στη βαθμολογία και παρέμεινε στην 5η θέση με 42 βαθμούς. Παράλληλα, η Έβερτον χάρη σε αυτό το τρίποντο σταθεροποιήθηκε στην 7η θέση με 33 βαθμούς και απέδειξε ότι μετά τους Big 6 αποτελεί ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Οι “πολίτες διέθεταν την κατοχή της μπάλας, όπως ήταν αναμενόμενο αλλά αντιμετώπιζαν δυσκολίες στη διάσπαση της αντίπαλης άμυνας. Ο Κέβιν Ντε Μπρούιν επιχείρησε 3 φορές στο πρώτο 45 λεπτο με κάθετα πάσες και γυρίσματα να δημιουργήσει ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του, οι οποίοι δε βρέθηκαν σε ετοιμότητα ισάριθμες φορές. lukaku

Έτσι στη μοναδική καλή φάση του πρώτου ημιχρόνου η Έβερτον ξεδίπλωσε μία υποδειγματική αντεπίθεση για να ανοίξει το σκορ. Ειδικότερα, μετά τη λάθος πάσα του Κλίσι, ο Ντέιβις με κάθετη πάσα τροφοδότησε τον Μιραλάς, ο οποίος γύρισε για τον Λουκάκου για να γράψει το 1-0 με άψογο πλασέ ο Βέλγος στράικερ.

Μετά την επίτευξη του τέρματος τα “ζαχαρωτά” οπισθοχώρησαν αλλά γλίτωσαν την ισοφάριση με την κεφαλιά του Σανιά ύστερα από τη σέντρα του Κλίσι να απομακρύνει πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή ο Ντέιβις.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν τη Σίτι, αξιοποιώντας ένα ακόμη λάθος (αυτή τη φορά του Τουρέ) καθώς και την κακή απομάκρυνση του Στόουνς για να επωφεληθεί της κάθετης πάσας του Μπάρκλεϊ ο Μιραλάς και με αριστοτεχνικό πλασέ να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

Οι φιλοξενούμενοι αδυνατούσαν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη και στημένη άμυνα της Έβερτον απειλώντας μόνο με ένα μακρινό σουτ του Αγκουέρο στο 72΄το οποίο εξουδετέρωσε ο Ρόφλες. manchester city

Έτσι, η Σίτι δέχτηκε και τρίτο τέρμα με τα “ζαχαρωτά” στο 78΄να εκδηλώνοουν μία ακόμη ιδανική αντεπίθεση. Συγκεκριμένα, ο Ντέιβις τη ξεκίνησε διανύοντας πολλά μέτρα και αφού συνεργάστηκε με τον Μπάρκλεϊ την ολοκλήρωσε νικώντας τον Μπράβο.

Το κερασάκι στην τούρτα σημείωσε ο νεαρός Λούκμαν, ο οποίος στο ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ αξιοποίησε το κακό διώξιμο του Στόουνς και με ψύχραιμο πλασέ έβαλε την υπογραφή του στη σεμνή τελετή. Με αυτόν τον τρόπο, η Έβερτον ολοκλήρωσε την καλύτερη εμφάνισή της τη φετινή σεζόν όντας απόλυτα αποτελεσματική και συμπαγής αμυντικά χάρη στην παρουσία των Ντέιβις και Χόλγκειτ, οι οποίοι ξεχώρισαν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ