ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
Στον τελικό ο Ολυμπιακός, έκαναν το θαύμα τους τα «ερυθρόλευκα» πιτσιρίκια! (vids)
Αποκάλυψη Γκουαρντιόλα – «Ήθελε να φύγει! Εγώ φταίω, δεν του έδινα χρόνο…»
Αρτέτα: «Πάτε καλά; Βάζουμε τόσα γκολ και… λέτε πως έχουμε πρόβλημα»
Τα μεγάλα φαβορί για την Χρυσή Μπάλα – Bye, bye Μέσσι! (pic)
Τσέλσι, πες αλεύρι – Επιστρέφει ο ανεπιθύμητος στο Λονδίνο!
Ρεάλ: Ακραία απόφαση του Αντσελότι – Διώχνει το μεγάλο αστέρι και… ξενέρα!
Τεν Χαγκ… κοιμάσαι – «Δεν αλλάζω άποψη, όσο καλά και αν παίζει»
Ρίχνει… μπουρλότο η Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου»
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Tην έσωσε ο Ι…bro της (vid)

Ο "Ίμπρα" έσωσε την παρτίδα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 στο "Όλντ Τράφορντ απέναντι στη Λίβερπουλ.

Tην έσωσε ο Ι…bro της (vid)

Στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξένησε στο “Ολντ Τράφορντ” την Λίβερπουλ. Οι “κόκκινοι διάβολοι” αν και είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων έφτυσε “αίμα” για να πάρει το βαθμό καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 με τους “κόκκινους” να αναλαμβάνουν παθητικό ρόλο μετά την επίτευξη του δικού του τέρματος. Αυτή η ισοπαλία δεν χαροποίησε καμία ομάδα με τη Λίβερπουλ να μένει πια στο -7 από την πρωτοπόρο Τσέλσι και την Γιουνάιτεντ στο -12 αντίστοιχα.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Στα πρώτα 15 λεπτά του παιχνιδιού οι δύο ομάδες επιχειρούσαν να βρουν τα πατήματά του με τους γηπεδούχους να απειλούν πρώτοι με τον Πογκμπά στο 19o λεπτό μετά την κάθετη πάσα του Μχιταριάν να μην μπορεί να νικήσει τον Μινιολέ σε φάση τετ α τετ. milner

Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού στο 26ο λεπτό ο Πολ Πογκμπά με μία αψυχολόγητη ενέργεια έδιωξε τη μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή με αποτέλεσμα ο διαιτητής της αναμέτρησης να καταλογίσει την εσχάτη των ποινών. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τζέιμς Μίλνερ, ο οποίος ευστόχησε για να ανοίξει το σκορ και να σημειώσει το 6ο του τέρμα τη φετινή σεζόν (σ.σ όλα έχουν προέλθει από την άσπρη βούλα).

Οι “κόκκινοι διάβολοι” έβγαλαν αντίδραση με τον Ζλάταν με απευθείας χτύπημα φάουλ στο 32΄να αναγκάζει τον Μινιολέ σε εντυπωσιακή απόκρουση. Ο Βέλγος γκολκίπερ δήλωσε ξανά παρών στο στο 41, σταματώντας τον Μχιταριάν σε τετ α τετ που είχε προέλθει από την κάθετη πάσα του Ερέρα.

Το σύνολο του Ζοσέ Μουρίνιο συνέχισε να πολιορκεί την αντίπαλη άμυνα με τον Μχιταριάν, όμως στο 54 να χάνει το κοντρόλ και να μην μπορεί να απειλήσει με αξιώσεις. Οι γηπεδούχοι παρόλο που κυκλοφορούσαν τη μπάλα έξω από την περιοχή αντίκρισαν πολλούς ποδοσφαιριστές να βρίσκονται σε κακή κατάσταση με τους Μχιταριάν, Πογκμπά, Ζλάταν και Ρούνει να επιδίδονται σε πολλά λάθη.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν αισθητή την παρουσία του με τον Κουτίνιο στο 60΄να πασάρει για τον Φιρμίνιο, ο οποίος νικήθηκε από πλάγια θέση από τον Ντε Χέα. zlatan

Τελικά η λύτρωση, ήρθε για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο 84ο λεπτό με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μετά από μία φάση διαρκείας και δύο δοκάρια με περιπέτεια να κατορθώνει να βάλει σωστά το κεφάλι του για να ισοφαρίσει στο τελικό 1-1.

Στα εναπομείναντα λεπτά της αναμέτρησης οι “κόκκινοι” κυνήγησαν με περισσότερες αξιώσεις το γκολ αλλά ο Βαϊνάνλντουμ σπατάλησε την καλύτερη ευκαιρία με ένα “χλιαρό” πλασέ στην αγκαλιά του Ντε Χέα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ