ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
Στον τελικό ο Ολυμπιακός, έκαναν το θαύμα τους τα «ερυθρόλευκα» πιτσιρίκια! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

Πάτησε το κουμπί ο Κορεάτης και Χ-άλασε τον κόσμο (vid)

O Χέουνγκ Μιν Σον χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας στην Τότεναμ, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την ανώτερη αλλά αναποτελεσματική Μάντσεστερ Σίτι.

Πάτησε το κουμπί ο Κορεάτης και Χ-άλασε τον κόσμο (vid)

Στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχτηκε στο “Έτιχαντ” την Τότεναμ. Οι “πολίτες” παρουσιάστηκαν απειλητικότεροι σε σχέση με τυς αντιπάλους τους αλλά τα “σπιρούνια” ήταν άκρως αποτελεσματικά και απέσπασαν τελικά το βαθμό της ισοπαλίας μετά το τελικό 2-2. Φυσικά, αυτή η ισοπαλία ζημίωσε και τις δύο ομάδες βαθμολογικά με την Τσέλσι να έχει την ευκαιρία αύριο (22/1) κόντρα στη Χαλ να αυξήσει τη διαφορά της περαιτέρω από τους διώκτες της.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης έγιναν φανεροί οι δύο διαφορετικοί ρόλοι που θα υιοθετούσαν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο. Ειδικότερα, η Μάντσεστερ Σίτι διέθετε την κατοχή της μπάλας σε αντίθεση με την Τότεναμ που επιθυμούσε να απειλήσει μέσω αντεπιθέσεων.

Οι “πολίτες” απείλησαν πρώτοι με το μακρινό σουτ του Σίλβα να απομακρύνει σε κόρνερ ο Γιορίς. Ακριβώς μετά την εκτέλεση της στημένης φάσης ο Ζαμπαλέτα δοκίμασε τα πόδια του λίγο έξω από την περιοχή αλλά το συρτό σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ.

Η πίέση της Σίτι απέδιδε καρπούς με τον Βίμερ να κάνει συνεχώς λάθη αλλά ο Αγκουέρο δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί ένα από αυτά καθώς την κεφαλιά του μπλόκαρε ο Γιορίς στο 37ο λεπτό. aguero

Ο Αργεντίνος στράικερ ήταν ιδιαίτερα δραστήριος δημιουργώντας προβλήματα και στον Αλνβτερβάιρελντ, όταν στο 38ο λεπτό τον ξεπέρασε στην ταχύτητα αλλά από πλάγια θέση ανάγκασε τον γκολκίπερ των “πετεινών” να απομακρύνει τον κίνδυνο σε κόρνερ.

Στο δεύτερο 45λεπτο υπήρξε καταιγισμός από γκολ με την Μάντσεστερ Σίτι να παίρνει το προβάδισμα στο 49ο λεπτό. Ειδικότερα, μετά από ένα βαθύ γέμισμα του Ντε Μπρούιν ο Γιορίς πραγματοποίησε άστοχη έξοδο για να επωφεληθεί ο Σανέ, ο οποίος κέρδισε τη κόντρα για να γράψει προ κενής εστίας το 1-0.

Τα λάθη για τον Γάλλο γκολκίπερ συνεχίστηκαν με τον Γιορίς να μην μπορεί να μπλοκάρει σταθερά τη μπάλα μετά το γύρισμα του Στέρλιγνκ και να επωφελείται ο Ντε Μπρούιν για να γράψει από κοντινή απόσταση το 2-0.

Ωστόσο, η Τότεναμ δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα και μείωσε σε 2-1 στο 58ο λεπτό με την κεφαλιά του Ντέλε Άλι μετά την σέντρα του Γουόκερ να καταλήγει στα δίχτυα του Κλαούντιο Μπράβο. son

Οι “πολίτες” μετά το γκολ που δέχτηκαν κηνύγησαν με μεγαλύτερη ένταση το γκολ αλλά κόντρα στη ροή του παιχνιδιού τα “σπιρούνια” ισοφάρισαν σε 2-2. Συγκεκριμένα, στο 77ο λεπτό μετά την συνεργασία του Έρικσεν με τον Κέιν και τον Σον μέσα στην περιοχή ο Κορεάτης με ιδανικό τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Στη συνέχεια της αναμέτρησης η Σίτι με κυριότερη εκφραστή των επιθέσεων της τον πολυτιμότερο του παιχνιδιού, Κεβιν Ντε Μπρούιν, έψαξε το γκολ αλλά στην καλύτερη της ευκαιρία ο Γκάμπριελ Χέσους σκόραρε για να υποδειχθεί στη συνέχεια σε θέση οφσάιντ.

,,, από footballderby

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ