ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Βαθμός από “Χ”ρυσάφι για Τσέλσι (vid)

H Τσέλσι έφυγε με το βαθμό από το "Άνφιλντ" μετά το ισόπαλο 1-1 και είδε τη διαφορά της από τους διώκτες της να αυξάνεται ακόμα παραπάνω.

Βαθμός από “Χ”ρυσάφι για Τσέλσι (vid)

Στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής η Λίβερπουλ υποδέχτηκε στο “Άνφιλντ” την πρωτοπόρο Τσέλσι σε ένα παιχνίδι do or die για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ. Τελικά, σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι από πλευράς φάσεων οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 με την Τσέλσι να χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία να κατακτήσει το τρίποντο όταν ο Ντιέγκο Κόστα νικήθηκε από τα 11 βήματα από τον Μινιολέ. Ωστόσο, το συγκεκριμένο αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την ήττα της Άρσεναλ και την ισοπαλία της Τότεναμ ευνόησε τους “μπλε”, οι οποίοι αύξησαν τη διαφορά από τους διώκτες της στους 9 πόντους.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Λίβερπουλ ξεκίνησε δυναμικά την αναμέτρηση αναλαμβάνοντας την κατοχή της μπάλας από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού. Στο 12ο λεπτό, μάλιστα, απείλησε για πρώτη φορά με το μακρινό σουτ του Βαϊνάλντουμ να απομακρύνει σε κόρνερ ο Κουρτουά. luiz

Όσο περνούσε η ώρα οι “μπλε” κέρδιζαν μέτρα στο γήπεδο για να ανοίξουν τελικά το σκορ στο 25ο λεπτό με τον Νταβίντ Λουίζ με απευθείας χτύπημα φάουλ να αιφνιδιάζει τον ανέτοιμο Μινιολέ βάζοντας μπροστά στην Τσέλσι.

Οι “κόκκινοι” δεν είχαν συνέλθει από το σοκ και παραλίγο να δεχτούν τέρμα με μία ακόμη έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Γουίλιαν αλλά αυτή τη φορά ο Μινιολέ ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ.

Το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ αν και ήταν κινητικό όταν βρισκόταν σε θέση άμυνας πιέζοντας κάθε μπάλα, στερούταν φαντασίας όταν έπαιρνε τη μπάλα στα πόδια του.

Η Τσέλσι απείλησε πρώτη στο δεύτερο ημίχρονο με τον Μόουζες να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί την κακή απομάκρυνση του Μίλνερ και να σουτάρει από πλάγια θέση στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού. liverpool

Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού η Λίβερπουλ έφτασε στην ισοφάριση στο 58ο λεπτό με τον Μίλνερ μετά τη διαγώνια σέντρα του Χέντερσον να γυρίζει για τον Βαϊνάλντουμ, ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

Το σύνολο του Αντόνιο Κόντε μετά το γκολ που δέχτηκε θέλησε να κυνηγήσει τους 3 βαθμούς και έχασε τεράστια ευκαιρία στο 77΄με τον Ντιέγκο Κόστα να μην μπορεί να κερδίσει από την άσπρη βούλα τον Μινιολέ.

Μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης οι δύο ομάδες απώλεσαν από μία σημαντική ευκαιρία με τους Φιρμίνο και Πέδρο να μην μπορούν με κεφαλιά και με μακρινό σουτ αντίστοιχα να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

,, από mohtv

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ