ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακος! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
Φενέρμπαχτσέ – Ολυμπιακός: 1-0 οι Τούρκοι με σουτ του Καχβετσί (vid)
Ίντερ: Ο μόνος παίκτης που μπορεί να πουληθεί το καλοκαίρι!
Τρελαμένος ο κόσμος του ΠΑΟΚ, γέμισε το γήπεδο νωρίς νωρίς! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Γκάμπι-γκολ όνομα και πράγμα (vid)

Ο Γκάμπριελ Ζέσους λύτρωσε την Μάντσεστερ Σίτι, καθώς με δύο προσωπικά του γκολ χάρισε την εντός έδρας νίκη στους "πολίτες" με 2-1 επί της Σουόνσι.

Γκάμπι-γκολ όνομα και πράγμα (vid)

Στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχτηκε στο “Έτιχαντ” την Σουόνσι. Οι “πολίτες” λίγο έλειψε να αυτοκτονήσουν μετά από μία στιγμή που έχασαν τη συγκέντρωσή τους και δέχτηκαν την ισοφάριση αλλά στο τέλος χάρη στον ταλαντούχο Βραζιλιάνο, Γκάμπριελ Ζεσούς, πήραν τη νίκη με 2-1 επί των “κύκνων” και βρέθηκαν ξανά στην τρίτη θέση με 49 βαθμούς, 10 πόντους δηλαδή λιγότερους από την πρωτοπόρο Τσέλσι.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Οι “πολίτες” προσπάθησαν από την αρχή με ποδόσφαιρο κυριαρχίας να επιδείξουν την ανωτερότητά τους. Έτσι, μόλις στο 11ο λεπτό βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με τον Γκάμπριελ Χέσους να εκμεταλλεύεται το αδύναμο διώξιμο των αμυντικών της Σουόνσι μετά το γύρισμα του Σίλβα και με σουτ στον αέρα να γράφει το 1-0. gabriel jesus

Στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου η Σίτι είχε κλείσει στα καρέ της την Σουόνσι επιχειρώντας με γρήγορες πάσες να βρει έναν κενό χώρο. Αυτό ήταν αρκετά δύσκολο με συνέπεια να απειλήσουν ξανά οι γηπεδούχοι από στατική φάση. Ειδικότερα, στο 22ο λεπτό την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιάγια Τουρέ απομάκρυνε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Φαμπιάνσκι.

Μέχρι τη λήξη του πρώτου 45λεπτου η Σουόνσι έδειχνε ανήμπορη να περάσει το κέντρο, καθώς “μάτωνε” για να κρατήσει για λίγη ώρα τη μπάλα στα πόδια της.

Στην επανάληψη οι “κύκνοι” κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο μπαίνοντας αποφασισμένοι να διεκδικήσουν αυτό που αξίζουν με τον δικό τους τρόπο. Έτσι, έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία τους με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σίγκουρτσον στο 48΄να διώχνει σε κόρνερ με τη βοήθεια του δοκαριού ο Καμπαγιέρο.

Ο Γκάμπριελ Ζεσους βρισκόταν σε εξαιρετική μέρα πραγματοποιώντας απίθανα σπασίματα της μπάλας, έναν εκ των οποίων με “τακουνάκι”, το οποίο βρήκε τον Σίλβα με τον Ισπανό μέσο να ολιγωρεί και το σουτ του να καταλήγει κόρνερ.

Τελικά, η Σουόνσι, βρήκε την ισοφάριση με μία έμπνευση του Σίγκουρτσον, ο οποίος με μακρινό συρτό σουτ νίκησε τον Καμπαγιέρο πετυχαίνοντας το 1-1. gabriel jesus

Όλα έδειχναν ότι για ένα ακόμη αγώνα μία στιγμή αδράνειας και έλλειψης συγκέντωσης θα κόστιζε στους “πολίτες” αλλά ο Γκάμπι-γκολ είχε διαφορετική άποψη και με διπλή προσπάθεια μετά την σέντρα του Σίλβα διαμόρφωσε το τελικό 2-1 δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ