ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

Η “Γιούβε” προσγείωσε στην πραγματικότητα τους “νερατζούρι” (vid)

H Γιουβέντους ανέκοψε το σερί νικών της Ίντερ στο πρωτάθλημα μετά την δίκαια σε γενικές γραμμές εντός έδρας επικράτηση της με 1-0 επί των "νερτατζούρι".

Η “Γιούβε” προσγείωσε στην πραγματικότητα τους “νερατζούρι” (vid)

Στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Serie A η Γιουβέντους υποδέχτηκε στο Τορίνο την Ίντερ. Οι γηπεδούχοι αμύνθηκαν με μεγάλο πείσμα και ήταν πιο αποτελεσματικοί από τους φιλοξενούμενους με αποτέλεσμα να επικρατήσουν με 1-0 της Ίντερ στο derby d’ Italia. Με αυτόν τον τρόπο, η “Γιούβε” έφτασε τους 54 πόντους (σ.σ 6 βαθμούς παραπάνω από την δεύτερη Νάπολι με τη μεγάλη κυρία να διαθέτει και έναν αγώνα λιγότερο) ενώ οι “νερατζούρι” παρέμειναν στην 5η θέση με 42 πόντους.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Σε ένα χορταστικό πρώτο ημίχρονο από πλευράς ευκαιριών η Γιουβέντους ήταν αυτή που απείλησε πρώτη. Αρχικά, ο Ντιμπάλα με ένα γυριστό μέσα στην περιοχή ανάγκασε τον Χάντάνoβιτς σε εντυπωσιακή απόκρουση για να ακολουθήσει στο 12΄ένα φαλτσαριστό σουτ του Αργεντίνου έξω από την περιοχή, το οποίο σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Η Ίντερ απάντησε με δύο ευκαιρίες στο 18΄και στο 22΄με τα σουτ των Γκαλιαρντίνι και Ζοάο Μάριο να περνούν ελάχιστα πάνω και δίπλα από το οριζόντιο και κάθετο δοκάρι αντίστοιχα.

Οι “νερατζούρι”δυσκολεύονταν να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα κάθετα και γι΄αυτό επιχειρούσαν με γεμίσματα να αιφνιδιάσουν τους αντιπάλους τους. Σε ένα από αυτά ο Ζοάο Μάριο τροφοδότησε το κεφάλι του Πέρισιτς, ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπουφόν.

Η “μεγάλη κυρία”, όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη στο πρώτο 45 λεπτο και μετά από μία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντιμπάλα που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι ήρθε ο Κουαδράδο στην ακριβώς επόμενη φάση και με έναν “κεραυνό” έξω από την περιοχή δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Χαντάνοβιτς γράφοντας το 1-0.

Σε ένα πιο άναρχο δεύτερο 45λεπτο που χαρακτηριζόταν από τις πολλές λανθασμένες μεταβιβάσεις η “μεγάλη κυρία” έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της με τον Πιάνιτς μετά την κάθετη πάσα του Ιγκουαΐν να πλασάρει πάνω στον Χαντάνοβιτς.

Το παιχνίδι είχε αποκτήσει μία άγρια ομορφιά αλλά ο Χαντάνοβιτς ήταν αυτός που κρατούσε στο παιχνίδι τους φιλοξενούμενους με τον Ιγκουαΐν μετά την κάθετη πάσα του Ντιμπάλα να μην μπορεί να νικήσει τον Σλοβένο γκολκίπερ.

Στην τελευταία φάση του παιχνιδιού για μία ακόμη φορά ο 32χρονοις τερματοφύλακας φανέρωσε τα αντανακλαστικά του απομακρύνοντας σε κόρνερ την κοντινή κεφαλιά του Μάντζουκιτς ύστερα από σέντρα του Κεντίρα. Με αυτόν τον τρόπο διαμορφώθηκε το τελικό 1-0, καθώς η Ίντερ πάσχιζε να δημιουργήσει κινδύνους επιθετικά αλλά ήταν αδύνατο να καταβάλει την αντίσταση της αμυντικής τετράδας των γηπεδούχων, η οποία ήταν εξαιρετική με κορυφαίο τον Τζόρτζιο Κιελίνι.


juv από ReplayFootCom

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ